Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Simdi doktordan geldim, fitik olmusum. Yuz dedi, en iyi yuzmekmis bu durumda. Gecenlerde bir aci girdi 4-5kg bir sey kaldirinca iste, 2 gun kipirdatamadim belimi acidan, yattim oyle sadece. Fitik. Yaslaniyoruz, sakatliklar basladi =( Arnavutkoy'de oturuyorum, Bogaz'dakinde. Bu civarda, uygun fiyatli havuz var mi bildiginiz? Bir de denizden korkarim ben, oyle belimi gecince su dayanamiyorum, hic yuzmeyi de ogrenmedim. Havuz korkunc gelmiyor ama. Yani gittigim yerde nasil yuzecegimi ogretecek birileri de olmali. Ya da misafir goturebilecegim, arkadas filan ogretsin diye iste. Haftaici aksamlari acik olmasi buyuk bonus olur, 19'dan, 20'den sonra. Varsa boyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 derail etmeyeyim ama yakın zamanda belden ciddi sıkıntı çekmiş biri olarak, fizik tedavide aynı yoga hareketleri yaptırıyorlar. ve iyi geliyor. düzenli yaparsan eğer tedavi bile oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 geçmiş olsun abi, belediyelerin oluyo havuzları, yetişkinlerin akşam 7-10 arası saatleride var, ucuz yollu bişey bakıyosan onlara bir bak, yoksa spor salonları iyi geçiriyo. senelik üyelik vermeden havuza sokmayanıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 arnavutköy değil de ortaköyde carefour un üstünde havuzu olan macfit var. eğitmenleri de var anlaşabiliyorsun. spor salonuda bonus ama fiyat en son 200tl aylık idi şimdi ne olmuştur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Valla yüzmeyi öğrenmekle başla bence gecmiş olsun. Zararın neresinden dönersen kardır.İst.da her yerde bulabilirsin yuzme hocasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 gecmis olsun. can yelegi gibi bisey gitsen yuzme konusunda sikinti cikmaz heralde? ya da makarnaya fln tutunsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 makarna degil de, su dikdortgen gibi seyler var. onlar iyi. fizyo icin de kkullanildigini gordum. bak su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 geçmiş olsun, büyük korkumdur bel-boyun fıtığı :/ havuzdan ya da yüzmekten korkutuyor gibi olmayayım ama spor amaçlı gidilebilecek havuzlar boyunu geçecektir, kaldırma kuvveti de denize oranla daha az olduğu için "eş dost öğretir ya yüzmeyi" den ziyade eğitimciyle çalışmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Boğaziçi Üniversitesi'nin havuzu var, oraya biraz uzak tabii ama uygun olacaktır macfit vs.ye göre + yüzme eğitimleri de vardır kesin. (Tabii havuza yer bulabilirsen dönem ortasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Ben dedemanın havuzuna gidiyorum, yanılmıyorsam 21.30'a kadar açık olması lazım, gel ben sana öğretirim. 30 defa falan milli oldum sutopunda, ayrıca Türkiye 3. lüğüm de var yüzmede, tabii bunlar yaş gruplarında. Bunlar olmasa da çok iyi öğreteceğim konusunda iddialıyım. Söylemeye gerek yok ama bilabedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar