µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 abi telefonuma virus mu girdi yoksa mobilden girince ekranin asagisindan reklam mi firlamaya basladi, emlak reklami falan cikiyor ama o kadar absurt ki sanirim benim tele girdi bi malware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 bende tepede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 +1 Abi çok kötü. Üyeliği ücretli yapın ama şu reklam işi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 İslamic evlenme sitesi reklamı geliyor abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 asagi indikce uzuyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 kaldirdim simdi. google'in yeni auto ads opsiyonunu deniyordum da kotu hakikaten. daha AI lari o kadar oturmamis anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Genel Yönetici kaldırdı, kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 sen otur gokkusagi, rahatsiz olma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 para lazimsa iban atin yollayalim uc bes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 reklamınız bana dul kadın tavsiye etti, teessüf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Normal desktop'da da reklamdan sonra biraz padding koysak olur mu? Böyle bitişik bitişik çıkıyor, bazı sayfalarda kötü duruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 başka topicde paylaşılan o feedback gibi gözüken ad gitti mi? kaç yıldır adblock sadece patide kapalı benim, o ad yüzünden geri açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 paralı üyelik yapalım ya para vermeyenler yazamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 bence para vermeyen yazsın ama okuyamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Para vermeyenler yasamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Bende hala var tepede. Google reklamlari falan herseyi kapadim sadece facebook reklami yapiyo simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 tepedekiler duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 uyelik aidati kac para olacak baskan? (uyelik aidatli olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Bende neden hic reklam cikmiyor la. Kıllandım simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Yesildr yoktu reklam ne guzel =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 yesilde yok evet. ucretsiz reklamsiz vb yillardir gidiyor bir sekilde ama tahmin edersiniz ki masrafli bir sey forumu acik tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Rahatsiz etcek kadar bir reklam yok. Farketmiyorum bile cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 DynamicK said: yesilde yok evet. ucretsiz reklamsiz vb yillardir gidiyor bir sekilde ama tahmin edersiniz ki masrafli bir sey forumu acik tutmak. donate acsaniz atilir bir seyler abi ? paypal zor tabii de tr'den odemesi kolay bir seyler varsa ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 pati ve donate lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 donate tarzı açılsa aylık masraf çıkar sanırım bence de. aylığı kaç kağıt tutuyor bilmiyorum tabi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar