Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Nerden satılır? 100k takipçili bi grubum var global. zamanında açmıştım takiplemiş millet, şimdi satabiliosam satam diorm. nedir yolu yordamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Bi 50tl veriyim 100k global grup daha ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Hiçbir fikrim yok nasıl satarsın da, global yerine sadece Türk 20k olsa daha iyidir reklam yapmak için sanki. Bir de nasıl bir grupmuş ki o sen pek uğraşmadan 100k olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 suark effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 2 meme(mim değil boobs) koy 200k zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 r10 a sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Grubun konusu ne, hic bilgi vermemissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 GSS sevdalıları derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 zamanında alkollu bı aksam hatta gecenın 2-3 ıdı, pes oynarken gıttım pavel nevdev grubu kurdum sonra bı baktım 140k olmus bugun bı baktım 100k ya dusmus tabi bu surec 10 senelık surecfalan yanı, ıtalyanca öm atıolar paso sdafe sabonis said: Hiçbir fikrim yok nasıl satarsın da, global yerine sadece Türk 20k olsa daha iyidir reklam yapmak için sanki. Bir de nasıl bir grupmuş ki o sen pek uğraşmadan 100k olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Suark said: Nerden satılır? 100k takipçili bi grubum var global. zamanında açmıştım takiplemiş millet, şimdi satabiliosam satam diorm. nedir yolu yordamı şöyle bir durum var "4. Registration and Account Security 4. 9. You will not transfer your account (including any Page or application you administer) to anyone without first getting our written permission." Legal/terms birazcık araştırdım, sayfa para kazanmıyorsa kimse para vermez denmiş. ayrıca takipçi sayından daha çok, paylaşılanların kaç kişiye ulaştığı daha önemli deniyor. Reach/likes oranı deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 bosuna gaz vermiyorlar sayfalarimizi begenin like atin yorum atin vs diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 r10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Fb kullanan kaldi mi ya? Millet insta ve youtube arasinda takiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 bence reklam al, para kazanmaya başla. yeterince kazanınca daha çok (x100 falan ayarında daha çok) kazanmak isteyen biri gelip alır. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Çiftlik Bank'ı Pati'ye tanıtan Suark'tan, bir bomba konu daha. Suark'la Yeni Şafak Tier Ticaret Yöntemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 PAVEL NEDVED GRUBU NE YA ASDHUSIDFHSADUIOFSAODPIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Fikir olsun diye yaziyorum.50k fb grubunu 9k ya devretti bir arkadasim.Ecig uzerine kurulu .Hava gazi bir olusum icin iyi para . Alan kisi tamamen satis uzerine odaklandigindan parayi cikaracaktir.Yani satan dan cok alicinin hangi amacla alacagi daha onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 yani pavel nedvedi satmayi basarabilirsen iyi para kazanirsin diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 AHHAHAHHAHHAHAH spotify aile hesabınıda satıorm Asteroth said: Çiftlik Bank'ı Pati'ye tanıtan Suark'tan, bir bomba konu daha. Suark'la Yeni Şafak Tier Ticaret Yöntemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar