Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oOCP6fw5 hadi bakalim burdan neler cikar bi ofis acarlar belki :P gerçi shoptaki ekipmanları itunes kuruyla satsa tr'de ona bile fixim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 hadi beyler birimiz alsın şu işi, çıkın odalarınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 cicibeybe hague'da oturuyodu zaten. summon him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. TR'ye gelen 2 kişi ile görüşme fırsatı bulduk. Riot taktiği yapabiliriz dediler, önce 1 1.5 sene şirketlerle çalışıp sonrasında ofis açmak gibi. Wow'da kitle yokmuş TR'de, HS niş market diyorlar ama OW ile HOTS'ta gelişmekte olan market olarak görüyorlarmış. Hadi hayırlısı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 oyunla alakası olmayan yavşak bi corporate herife verirler TRde böyle pozu bence çok da heves etmeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 en kanser oyunlarıyla en kanser kitleye gelerek mükemmel bir hizmet yapıyorlar clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 pardon en kanser ruslardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Geçenlerde Epic Games'te Fortnite için şirket açıp saha çalışmalarına başlamış diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Seru said: cicibeybe hague'da oturuyodu zaten. summon him Ben bunlarin senior bir pozisyona basvurdum cevap bile atmadilar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 [senkomod] Abi Türkleri almıyorlar diye biliyorum zaten. Boşuna kasma yani. [/senkomod] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 goldbären said: oyunla alakası olmayan yavşak bi corporate herife verirler TRde böyle pozu bence çok da heves etmeyelim... Türkiye'de değil ama pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Xaero said: Geçenlerde Epic Games'te Fortnite için şirket açıp saha çalışmalarına başlamış diyorlardı. Fortnite'a Riot Türkiye'den biri geçti, Türkiye'de PR işlerini de Oyungezer'in sahibi olduğu SETI Medya'ya verdiler. TR'de bir şeyler yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yekeyeke said: Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. TR'ye gelen 2 kişi ile görüşme fırsatı bulduk. Riot taktiği yapabiliriz dediler, önce 1 1.5 sene şirketlerle çalışıp sonrasında ofis açmak gibi. Wow'da kitle yokmuş TR'de, HS niş market diyorlar ama OW ile HOTS'ta gelişmekte olan market olarak görüyorlarmış. Hadi hayırlısı :D. Bunların kaynakları falan neresi ? HOTS sunuculuğu yapıyorum ya Uber görmüş Taxici durumuna düşmeyim ekmeğimle oynamasınlar sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yekeyeke said: Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. tam 1000 günlük played time wow screenshotımı yolluyordum ki şunu görünce donakaldım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 buz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 WoW kitlesi çok düşükmüş TR'den. Duyduğum kadarıyla... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Twisting Nether serverine hiç girmemişler anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 eskiden varsa da artık yok. aylık 100 tl oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Şansımı denedim belki tutar asdpofmsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 TN ve Silvermoon'dan başka Türk serverı yok. 3k desen online aynı anda, etti 6k adam. Hadi yancılarla 20k olsun. Ben Wolfteam'de 75k gördüm aynı anda oyunda, koskoca Blizzard 20k için Türkçeleştirme mi yapsın, özel server mı açsın, marketing mi yapsın Türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 wolfteam ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Belki bu durum ödemeleri TL olarak değiştirir ve daha çok kullanıcı kazandırabilir. Sonuçta bu ülkede Metin2 ve kınayt oynayan sürüyle adam var iyi bir pazarlama ve TL cinsi ödeme ile bunları WOW'a çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MPoqhqN5PTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 hayvan gibi iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Yapacak bişey yok gençler, TR için fps :), zamanında iyi rakamlar gördük. Bir dönemdi geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar