Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oo blizzard - SALES & MARKETING MANAGER - TURKEY

Fin

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. TR'ye gelen 2 kişi ile görüşme fırsatı bulduk. Riot taktiği yapabiliriz dediler, önce 1 1.5 sene şirketlerle çalışıp sonrasında ofis açmak gibi. Wow'da kitle yokmuş TR'de, HS niş market diyorlar ama OW ile HOTS'ta gelişmekte olan market olarak görüyorlarmış. Hadi hayırlısı :D.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. TR'ye gelen 2 kişi ile görüşme fırsatı bulduk. Riot taktiği yapabiliriz dediler, önce 1 1.5 sene şirketlerle çalışıp sonrasında ofis açmak gibi. Wow'da kitle yokmuş TR'de, HS niş market diyorlar ama OW ile HOTS'ta gelişmekte olan market olarak görüyorlarmış. Hadi hayırlısı :D.

Bunların kaynakları falan neresi ? HOTS sunuculuğu yapıyorum ya Uber görmüş Taxici durumuna düşmeyim ekmeğimle oynamasınlar sonra :D
Sosyal ağlarda paylaş

TN ve Silvermoon'dan başka Türk serverı yok. 3k desen online aynı anda, etti 6k adam. Hadi yancılarla 20k olsun. Ben Wolfteam'de 75k gördüm aynı anda oyunda, koskoca Blizzard 20k için Türkçeleştirme mi yapsın, özel server mı açsın, marketing mi yapsın Türkiye'ye?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...