Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oo blizzard - SALES & MARKETING MANAGER - TURKEY

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oOCP6fw5

hadi bakalim burdan neler cikar bi ofis acarlar belki :P
gerçi shoptaki ekipmanları itunes kuruyla satsa tr'de ona bile fixim
Mesaj tarihi:
Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. TR'ye gelen 2 kişi ile görüşme fırsatı bulduk. Riot taktiği yapabiliriz dediler, önce 1 1.5 sene şirketlerle çalışıp sonrasında ofis açmak gibi. Wow'da kitle yokmuş TR'de, HS niş market diyorlar ama OW ile HOTS'ta gelişmekte olan market olarak görüyorlarmış. Hadi hayırlısı :D.
Mesaj tarihi:
Xaero said:

Geçenlerde Epic Games'te Fortnite için şirket açıp saha çalışmalarına başlamış diyorlardı.

Fortnite'a Riot Türkiye'den biri geçti, Türkiye'de PR işlerini de Oyungezer'in sahibi olduğu SETI Medya'ya verdiler. TR'de bir şeyler yapacaklar.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş. TR'ye gelen 2 kişi ile görüşme fırsatı bulduk. Riot taktiği yapabiliriz dediler, önce 1 1.5 sene şirketlerle çalışıp sonrasında ofis açmak gibi. Wow'da kitle yokmuş TR'de, HS niş market diyorlar ama OW ile HOTS'ta gelişmekte olan market olarak görüyorlarmış. Hadi hayırlısı :D.

Bunların kaynakları falan neresi ? HOTS sunuculuğu yapıyorum ya Uber görmüş Taxici durumuna düşmeyim ekmeğimle oynamasınlar sonra :D
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Türkiye'de Hearthstone, OW, HOTS özelinde gelecekler, diğerleri ile ilgileri yokmuş.

tam 1000 günlük played time wow screenshotımı yolluyordum ki şunu görünce donakaldım... :(
Mesaj tarihi:
TN ve Silvermoon'dan başka Türk serverı yok. 3k desen online aynı anda, etti 6k adam. Hadi yancılarla 20k olsun. Ben Wolfteam'de 75k gördüm aynı anda oyunda, koskoca Blizzard 20k için Türkçeleştirme mi yapsın, özel server mı açsın, marketing mi yapsın Türkiye'ye?
Mesaj tarihi:
Belki bu durum ödemeleri TL olarak değiştirir ve daha çok kullanıcı kazandırabilir. Sonuçta bu ülkede Metin2 ve kınayt oynayan sürüyle adam var iyi bir pazarlama ve TL cinsi ödeme ile bunları WOW'a çekebilirsin.
  • Yeni Oluştur...