DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Spoiler Guzel bence ya kaliteli basladi. Teyzeleri gorunce zaten GoT gibi bir sey cikacagini tahmin etmistim drama acisindan. Emperor ve imperium biraz dandik geldi sadece cast iyi olmasina ragmen, neden bilemedim. Zamanla acar heralde Ragnar var zaten. Flashbackler ve genc versiyonlar bayagi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Spolerlik birsey yok ki, bence duz yazsan da olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Bu dizi çok iyi ya. Niye tutulmadı. Cast falan da çok iyi. Harkonen bacılar ozellikle efsane oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 dizinin temposu yavaş ve sindire sindire işliyorlar konuyu. o nedenle son zamanlardaki izleme alışkanlıklarıyla pek örtüşmüyor, çok hype dönmedi dizi hakkında, filmlerin yanında çok silik kaldı. ben beğeniyorum epey ama umarım ikinci sezona onay çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar