samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ahahah denonunkiler sayıyordu geçen; 9.sınıf ,12.sınıf bıdıbıdı. 18 yaş ve altı izleyiciler içindir diye bişiler yaz bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 sen götümü ye ya akülya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ben de toshack geçiyodum ztn neyini hakedicek ya dandik bi yayıncı işte nası koydum ama 8 1. valla takım havaya girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 yemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 zipzip çok bozdu ya eskiden iyidi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 abi youtube'a ne zmn geri dönüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 -Deno- said: Eren sana subs olayım da bi 10.000 gördürt bana abicim ya. Kuruduk şebeklik yapmaktan. Yok mu +20 yaş gelecek birileri sdf. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 öncesinde haber ver ama takım elbise falan giysin, iyi karşılasın gelenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 zipzip said: Grimnax said: ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş lan sen ne arıyon burda gaşkjsdfg Volkan buralı ya :) minecraft server açardık, editör bulaşırdı bize falan hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 zipzip said: 10000'i kendim görsem senle niye muattap olayım? 100/200ler anca olum bizdeki. Yanlış adamlasın Yav 10.000 izleyici değil, follower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 abi 10k bit sıkışmış raid tuşuna. basmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ahahahahaha yav tamam yapacam askere gitmeden ya. Daha bağışlarımı subs'larımın gelirini bile çekemedim ama yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 subları 100 dolara ulaşmadan çekemiyosun biliyosun di mi? bu arada facebook kapattım ben, bi bok lazım olursa discord'dan sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Biliyorum biliyorum, ondan dedim işte. 100'e ulaşınca da 45 gün falan sanırım banka hesabına gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 alenen para karşıtlığı boost yapılıyor. modlar göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 hem de benim başlığımın altında. yazıklar olsun. böyle aleni rüşvet görmedim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 zipzip said: Grimnax said: ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş lan sen ne arıyon burda gaşkjsdfg ben uzun süredir stalkerim patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 -Deno- said: Ahahahahaha yav tamam yapacam askere gitmeden ya. Daha bağışlarımı subs'larımın gelirini bile çekemedim ama yapacam. Bu arada hemen belirteyim Affiliate ler için 22$ işlem ücreti alıyorlar (EFT de) Yani çok bir şey beklemeyin. 2-3 kere para aldım ben her seferinde 22$ kesildi. Çok aciliyeti yoksa mümkün mertebe bekletin 100$ olunca hemen almayın parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Catze said: zipzip said: Grimnax said: ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş lan sen ne arıyon burda gaşkjsdfg Volkan buralı ya :) minecraft server açardık, editör bulaşırdı bize falan hey gidi günler bizim o minecraft serverında editör mü vardı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Malibu said: -Deno- said: Ahahahahaha yav tamam yapacam askere gitmeden ya. Daha bağışlarımı subs'larımın gelirini bile çekemedim ama yapacam. Bu arada hemen belirteyim Affiliate ler için 22$ işlem ücreti alıyorlar (EFT de) Yani çok bir şey beklemeyin. 2-3 kere para aldım ben her seferinde 22$ kesildi. Çok aciliyeti yoksa mümkün mertebe bekletin 100$ olunca hemen almayın parayı. 22 mi? Oha lan. 100 olması bile yeni yayıncılar için rüya gibi, üzerine o parayı 45 gün beklemek var bir de ekstra 22 dolar maliyet var. Ulan zaten 5 dolarlık subs'ın 1.8'i falan eline geçiyor. Vay ibnetorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Walla öyle. Partner olana kadar her ödeme için 22 Dolar kesiyolar. Sanırım beni de o yüzden partner yapmıyolar. Ben yandım siz yanmayın. Bekletin paraları bi ara alırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 applev0dka said: Catze said: zipzip said: Grimnax said: ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş lan sen ne arıyon burda gaşkjsdfg Volkan buralı ya :) minecraft server açardık, editör bulaşırdı bize falan hey gidi günler bizim o minecraft serverında editör mü vardı ya ? editörün server ı vardı orda oynuyorduk ama abuk sabuk bişiler mi yapmıştı napmıştı, başka server açmıştık volkanın admin olduğu rahata ermiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Editörün servera mod kuralım diyince ip koptu zaten bi daha dikiş tutmamıştı serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 o parayı twitch degil banka kesiyor la. akbanktayım ben 10$ kesiyor her ödemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Seninkisi başka olabilir Partner olduğun için belki? Bizim gibi ezik Affiliate ler için böyle bir tablo var :D http://prntscr.com/lss1rx Tam link : https://help.twitch.tv/customer/portal/articles/2785925-affiliate-onboarding-guide#Step4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar