Promenader Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Fin said: yada çok pro bi adam oturur izlerim ama playing curveü semi-conductive metal ligindeki adamları izleyemiyorum. ehe çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 reyou said: ben rocket league de prolari izleyip, lan bu bebe mi superstar, aynisini ben de yaparim diyip, ranked e girip 8 yedikten sonra, twitch'e ara verdim sdf ya şu oyunun bi kursu fln var mı, gidecem valla sdf çok bariz yetemiyorum bir türlü oyuna yaptığım tüm hareketler random bala göte oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 kim niye izlesin abi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 rocket league'in pro olma egrisi ust sinir 16 yas abi, onun ustune ciktin mi reflexlerden midir nedir hic bi bok yiyemiyosun. ben 1-2 turnuvasina denk gelmistim, adamlarin cogu max 16 yas zaten lel. son oynadigim zamanlarda su bebenin videolarina denk gelmistim, https://www.youtube.com/watch?v=61BLMnrpxTc sonrasinda ranked den umidimi kestim, oynayacak arkadas da olmayinca gg direk haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Yayın kapalı bannerı Nazileri çağrıştırıyor, reported to twitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 das o pc gamer faşisti olmamdan kaynaklı AÇIKLAMAYI OKUSANA YHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 senko said: reyou said: ben rocket league de prolari izleyip, lan bu bebe mi superstar, aynisini ben de yaparim diyip, ranked e girip 8 yedikten sonra, twitch'e ara verdim sdf ya şu oyunun bi kursu fln var mı, gidecem valla sdf çok bariz yetemiyorum bir türlü oyuna yaptığım tüm hareketler random bala göte oluyor. sıkılmadan traininglrei yapacaksın abi 4 saat 5 saat neyse muscle memory ve reflex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 10 saniye kala 0. saniyede gelen ENFES gol. İzleyici bir kardeşimiz tarafından atıldı (ve benim iğrenç sevinmem asdf): https://clips.twitch.tv/ShinyFuriousTurtleSaltBae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 olm işyerinde açtım ses açıkmış a.s çığlığınla inledi ofis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Agdhd hrmen link verseydin, bu linkten arkadasa kufurlerinizi iletebilirsiniz. Followlamayi unutmayin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Xenocide said: 10 saniye kala 0. saniyede gelen ENFES gol. İzleyici bir kardeşimiz tarafından atıldı (ve benim iğrenç sevinmem asdf): https://clips.twitch.tv/ShinyFuriousTurtleSaltBae adam nobetci golcu gibi yetismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 gecenin köründe ETS 2 sardıran pati tayfasına teşekkür ederim. İngiltere bizi bozuyor reis. https://clips.twitch.tv/HelplessRockyInternSuperVinlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 abi misafirliğe gelmiş grubun yanında ilgi gösterilince süklüm püklüm oturan, utanan insan şablonunu atarsan bence çok eğlenceli bir kanalın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 hahaha ingiltere yollarında şeritleri şaşırmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Civcivhead said: abi misafirliğe gelmiş grubun yanında ilgi gösterilince süklüm püklüm oturan, utanan insan şablonu olum bu ne lan ahah çözemedim. daha mı geniş oturam nabam anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Civcivhead said: abi misafirliğe gelmiş grubun yanında ilgi gösterilince süklüm püklüm oturan, utanan insan şablonunu atarsan bence çok eğlenceli bir kanalın var. AHAHAHHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 deniz yayınıma laf gelince mutlu olmuş cnms yha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 çok sempatik bi sitrimır bence, param olsa sublarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ihihihi (:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Deno ve Xeno arasındaki tatlı yarıshhhh (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Deno Atatürk düşmanı olmadığı için onu destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ataturk dusmanimiymisim lan haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 quixef said: Xenocide said: Lancelion said: bu buyuk iste, secim ustu ilginc oldu fox disinda mainstream'de full-blown-yandas olmayan kalmadi abi fox da freak show ya. gerçekten 2-3 kere fox haber izlemeye çalıştım, BURAM BURAM KAMALİZM akıtıyorlar hedef kitleyi tatmin edicez diye. meh. Ne derdin var Atatürk le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Sen izleme zaten bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 sen onu atatürk düşmanlığı olarak algıladıysan sana bir üç harfli gönderiyorum: L E L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar