-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Azmi key var mı totoş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Hayırlı olsun, hep destek tam destek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Denk geldikçe izlerim bende, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Eyvallah herkese, ama şu kota can sıkıyor ya. Ayın 10'u, kaldı 15 GB upload kotası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Superonline'ı gene aradım, platin paketler varmış ama onların da fiyat uçuk ya. Benim 50 mbit'i platin yapıp kota sınırlamasından kurtulunca 80 TL'den 170 TL'ye fırlıyor. 35 mbit'lik falan var, o bile 140 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 eee tiviççi olmak kolay değil, kesenin ağzını açıkcasın. sonra dersin arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 pls liek n subscrib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 sonra aysonuna gelen para faturayi karsilamayincada durum su https://i.imgur.com/IlpTluo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 iyi de o internetin nimetlerinden twitch dışında da faydalanacak adam. çok aktif kullanıyorsan değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 -Deno- said: Superonline'ı gene aradım, platin paketler varmış ama onların da fiyat uçuk ya. Benim 50 mbit'i platin yapıp kota sınırlamasından kurtulunca 80 TL'den 170 TL'ye fırlıyor. 35 mbit'lik falan var, o bile 140 TL. bana 189 a full paket fiyati verdilerdi daha gecende... tv+ cep tel fatura ve internet hersey icinde. 2 sene taahhut vermen gerekiyor gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Nasıl yani onu anlamadım? Benim cep telefonu operatörü Turkcell, platin paket kullanıyorum, 90 TL gibi de bişi ödüyorum her ay. İnternet de Turkcell Superonline, ben şimdi interneti platin yaparsam 170 TL'ye telefon faturası + internet + tv mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Harbi varmış ya. 255 TL veriyorsun Turkcell'de, Platinum Paket Telefon + AKK'sız 50 Mbit internet + TV plus oluyor. Gerçi ha 90 TL daha verip interneti AKK'sız yaptın, ha bu yukardaki kampanyadan yararlanıp toplamda 85 TL daha verdin. İkisi arasında 5 TL oynuyor yani, gene 80 - 90 TL fazla veriyorsun toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 akk'siz şeye upgrade ettir sonra her ay "İNTERNET BARASI 170 TL" diye bar koy yukarı donation için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 KARDEŞİM YAVUZ HAKLISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 biz de biraz anlıyoruz bu işlerden karşim kıps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Turkcell’de mobil ve sabit internetin televizyon gibi hizmetlerle sunulduğu paketler Dörtlük Paket veya 5’i 1 Yerde olarak geçiyor. VDSL olanını kullanıyorum, hepsini alınca biraz daha cazip oldu. AKK dolduktan sonra düşürülecek hızları sahip olunan pakete göre güncellediklerinden beri hızlı olan paketlerin fiyatları da arttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Şu an en büyük eksiğin senin her şeyi söylemene izin veren ancak hickimsenin sana eleştiri yapmasına musaade etmeyen moderator. Onu da patiden bulursun kolayca zaten ;) Ve Türk Twitch yayınına hazırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 başlığı yeni gördüm. tiksinti bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ABİ ÖZELİMİZİ ANLATIYORUZ YAYIN AÇMASANA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Çözümü buldum, çok mutluyum lan. Joker Upload ve Download dışında Joker AKK diye bir hizmet de varmış Superonline'da, bugün gördüm. 20 TL veriyorsun, 100 GB daha kota alıyorsun. İstersen download istersen upload'a harca. Bir tek ayın kaçında alırsan al, ay sonunda bitiyor, bir sonraki aya devir yok. Şimdilik ay ortası almış oldum ama bundan sonra ay başında çakıcam direkt, toplamda 80 + 20 TL'ye mis gibi oldu. 170 TL'den de taahhüt'ten de kurtuldum. Müşteri hizmetleri de direkt anladı, yayın yapmaya başlamışsınız muhtemelen dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ne kadar yayın yapan varsa artık sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 hadi bakalım patiden de bir enes batur çıkaracakmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 bi ay o kotayı dolduracak kadar yayın yapabiliyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 hd filme 3 gb demisler saatlik..30 saat yayin yapar..fazla degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 -Deno- said: Çözümü buldum, çok mutluyum lan. Joker Upload ve Download dışında Joker AKK diye bir hizmet de varmış Superonline'da, bugün gördüm. 20 TL veriyorsun, 100 GB daha kota alıyorsun. İstersen download istersen upload'a harca. Bir tek ayın kaçında alırsan al, ay sonunda bitiyor, bir sonraki aya devir yok. Şimdilik ay ortası almış oldum ama bundan sonra ay başında çakıcam direkt, toplamda 80 + 20 TL'ye mis gibi oldu. 170 TL'den de taahhüt'ten de kurtuldum. Müşteri hizmetleri de direkt anladı, yayın yapmaya başlamışsınız muhtemelen dedi. süpermiş bu yav. hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git