Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 İlk mesajda "kız kurusu" şeklinde bir ayrım yapılması sıkıntı, o sözün anlamı direkt Tim'in söylediği ayrımcılığa, daha da ötesinde kadını metalaştırmaya giriyor çünkü. Orada fenn "kezbanların herkes bana hasta tribi" deseydi problem olmazdı. "Kız kurusu" direkt olarak evlenme/evlen(e)meme konusuna kaydığı ve buradan kadın için bir yargılama, baskılama olduğu için Tim haklı. Kezbanlık kendi yetersizliğidir, kendini geliştirememesidir, ötekinde "kadının evlenmemiş olması" bir yetersizlik olarak aksettiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ilk mesajı okumadım. Başka mânâda kullanmış, öyle anlaşılıyor. Bizim milletin bok yemesi zaten 'kız kurusu' tabiri. Sokakta veya mekânda bir erkek ile görseler demedikleri lâf, gıybet kalmaz, evlilik olmayınca, karşına biri çıkmıyor mu, işte okulda erkek yok mu derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 baska manada kullanmak yerine, mana etmek istedigini anlatan bir kelime secebilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Senin imza da sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 benim imza konjonktur disi kalmis, guncelleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Cokomantis said: en az 18 sayfa (tu) Yarısı geldi, yürü be Çoko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Ve hala garbage degil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 hamam tasıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 kurna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 9 sayfa olmus hala foto yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 [/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 di mi cogayip hala resim vermemissiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Foto nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 https://2.bp.blogspot.com/_wp7cU2Okl6Q/TRaj1yZNYGI/AAAAAAAADI4/rbIsPI841Jc/s1600/papai-noel-gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 comar diyince hala aklima kangal kirmasi mahalle kuculari geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=zi3ow_CO7js Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Narstil said: [/img] Resim koymayı bile beceremiyorsun daha. Akşam Ağaoğlu My Club'dayım kaytarma bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Valla gözüküyor 3-5 fazlasıyla:) Beklerim ama hamam yok saunada bakımda imiş az önce alt yazı geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 dasaaa said: konu sahibi jager'in fake hesabi degil mi lan? bombilibom aldim, yanaklarim al al oldu. saunada iltifat ettiler. su puskurttuler falan. cok bi jager konular bunlar. hangi ulkede idi jager? üxüldüm abi ben böyle bi izlenim mi bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Frostbite said: Abaww konu nerden nereye gelmis.jaegere satasmaya gelmistim bende abi sana saunada hamamda vb yerlerde asılan varmı diye :) saunaya girerken alkışlıyolar abi sdfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ahaha mavi istiridye barına döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Foto gelecekti haftaiçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 su sicratma fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Jaegerjaquez said: Frostbite said: Abaww konu nerden nereye gelmis.jaegere satasmaya gelmistim bende abi sana saunada hamamda vb yerlerde asılan varmı diye :) saunaya girerken alkışlıyolar abi sdfsdfsdfs alkislarken pestameller dusmuyorsa sikinti yok bence jahsdgvaöd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Findukezmesi said: Bana erkekmiş gibi davranıyordu, geçen gün itiraf etti ancak kendisiyle görüştüğüm zaman benden hoşlandığını vs. Söylerse diye ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sppr salonuna gitmiştik oranın hamamındayken sürekli peştamalimin altına testiyle su atıyordu, huylanmadım değil hani. Kendisine dertlerimi anlatırken ne yapmam gerektiğini vs. Çok iyi öğütler veriyor, evine gitmedikten sonra bişey yapmaz umarım Gayler önüne gelen erkekleri *üzmek için yaşamıyorlar lan. Cinsel tercih olarak hemcinslerinden hoşlanıyorlar o kadar. Abartmayın bu kadar. Gay bir arkadaşım var, bana atlar mı?!... He, bi sen varsın senden içeri. Onun tek isteği senin içerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar