Claiborne Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 tam olarak neyin fotosunu atacaksın D: Findukezmesi said: Onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim,hamamdayken peştemalini indirip duruyor, ayıptır söylemesi bacak baldırıma dokunup bacaklarını biraz daha açsana moduna geldi. Foto atacagım size hafta içi troll yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 bu anlamsiz konuyu kapatma vakti gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 vursana ağzının ortasına, yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 en azından emdir bi kere gönlü olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Findukezmesi said: Onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim,hamamdayken peştemalini indirip duruyor, ayıptır söylemesi bacak baldırıma dokunup bacaklarını biraz daha açsana moduna geldi. Foto atacagım size hafta içi troll yapmıyorum low quality bait'ten low quality bait OVERLOAD'a geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Fotoğraf falan, ben de niye kurumun filtresine takılıyor diyorum ikide bir bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Findukezmesi said: Onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim,hamamdayken peştemalini indirip duruyor, ayıptır söylemesi bacak baldırıma dokunup bacaklarını biraz daha açsana moduna geldi. Foto atacagım size hafta içi troll yapmıyorum https://i.imgur.com/A8cbE66.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 boyle bait olmaz, bu direk ordekler yesin diye gole butun trabzon ekmegi atmak gibi bisey. http://www.haberci53.com/images/haberler/trabzon_ekmegi_medyanin_gundeminde_h12229.jpg uzun adam for scale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ahaskjhdg ulan boşluğuma geldi trabzon ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 aman abi sakat bi yere gelirse oldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 doğru diyosun abi baksana gocuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 https://galeri12.uludagsozluk.com/571/gokhan-zan-in-kuguya-pide-uzatmasi_826503.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 aquila said: boyle bait olmaz, bu direk ordekler yesin diye gole butun trabzon ekmegi atmak gibi bisey. http://www.haberci53.com/images/haberler/trabzon_ekmegi_medyanin_gundeminde_h12229.jpg uzun adam for scale. nasil bir sevgi ile opup oksuyor nimeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 bir kereden bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Findukezmesi said: erkekmiş gibi davranıyordu Gay olunca cinsiyeti mi değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Tim said: Abi bu kadar okuz olmayin ya nolur. Konu homofobik, gay nedir bilmeyen var, her gay'in kosulsuz herseye kerkinecegini zanneden var, "cirkin kiz kurusu"(!)nun herkesin kendine baktigini sanmasi var. Sakaysa bile komik degil sunlar ya. Memleketin comarindan farkiniz olsun biraz. Söylediklerimin neresini anormal buldun ? Şuraya sana ispat için örnekleri koyup sonra bu kişilerle papazda olmak istemiyorum. Böyle genel konuşmalarda hadi örnek göster kıvamındaki kişileri hiç sevmem tamda keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş modu oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Ornek goster demiyorum, memleketin comari kadar okuz olma diyorum. Daha okudugunu anlamiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Söylediğimde bi sıkıntı yok. Anlamadığım bir şekilde karşılık verip haddini aşmaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 buna ban gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 http://www.mobygames.com/images/covers/l/442798-getting-over-it-with-bennett-foddy-ipad-front-cover.jpg tim, temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 fenn said: Söylediğimde bi sıkıntı yok. Anlamadığım bir şekilde karşılık verip haddini aşmaya çalışıyorsun. Kiz kurusu ne demek biliyorsun di mi? Soyledigin lafin nereye vardigini anliyorsun ve buna ragmen soyledigini savunuyorsun degil mi? Cunku haddini asmak, kadinlari "kiz kurusu" diye gruplamak, buna "cirkin" gibi kaliplar ekleyip, bir de bu genellemeye, hos olmadigi, sorunlu oldugu dusunulen davranisi iteklemek. 3 in 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 senko said: buna ban gelir Ban konusma tarzindan dolayi gelmez, kadinlari kiz/kadin diye ayirdigi, begenmedigi ve yalniz olan kadinlari "kiz kurusu" diye adlandirdigi icin gelir. Memleketin comari da yapiyor cunku aynisini. Yeterince cekiyoruz gundelik hayatta, bir de forumda cekmeye gerek yok. Gitsin karisina cocuguna anlatsin "kiz kurulari"ni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Sen istediğine çomar ve öküz diyebiliyorsun da o niye kız kurusu diyemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Okuz olan, comar olan forumda kadinlara kiz kurusu diyerek gezen, gosterilen tepkinin bile neden gosterildigini anlamayan oksijen ziyani cunku. Aradaki ayrimi yapamiyorsaniz yapacak bisey yok, yallah arabistana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar