Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reddit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arayüzün kesinlikle değişmesi gerekiyordu
diğer türlü msj sayısı artınca kim kime cevap vermiş nolmuş kaçıncı mesajdayım vs hepsi karman çorman oluyordu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Evladım, ergenim, gerçek yaşını söylemene gerek yok, nsfw denen bir özellik var :)

nsfw bluru bir boka yaramıyor ki, görüyorsun orda kocaman meme var, tıklıyorsun sonra. en iyisi en baştan çıkmaması.
Mesaj tarihi:
µh said:

GERGE said:

Evladım, ergenim, gerçek yaşını söylemene gerek yok, nsfw denen bir özellik var :)

nsfw bluru bir boka yaramıyor ki, görüyorsun orda kocaman meme var, tıklıyorsun sonra. en iyisi en baştan çıkmaması.

ehe ehehe heheheh

rahatsiz olmis eheheh

"ene meme var!!!"
Mesaj tarihi:
µh said:

GERGE said:

resmen abdestim kaçıyor demiş adam fd
Mesaj tarihi:
ya sadece non-nsfw'leri göster diye bi seçenek yok mu burada ya harbi. tamam sub oluyoruz da bazen nswf olmayan şeyleri görmek istiyorum sadece, gündemdir şudur budur. yok aralara illa memintolar giriyor
Mesaj tarihi:
^
mokoko said:

"reddit enhancement suite" yüklemeden kullanmayın bile reddit'i. nsfw content'i basarak açıyorsunuz, comment kapatma, takip etme vsvs bin tane özelliği var.

+ nsfw filter açarsan o tagi alan tüm postları gizliyor vs.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
reddit haxlanmis:

https://www.reddit.com/r/announcements/comments/93qnm5/we_had_a_security_incident_heres_what_you_need_to/

2007 ve oncesi hesaplar etkilenmis sadece
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...