Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şirket aracı seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldım cuma audiyi zaten söylemeyi unutmuşum. Megane donanım olarak eziyor gibi ama yolda giderken audi hakikaten çok güzelmiş iyi ki almışım bunu diyorum özellikle megane videoları izledikten sonra. Teşekkür herkese yorumlar için
Mesaj tarihi:
trafikte beyaz a3 ile yolların paşası tribinde giden beyaz yakalara bir tane daha eklendi ha... maltepe e5te önümü geçme, dört köşesi vuruk yarisle aklını alırım. artık hobi haline geldi bende yanlışlıkla dokundu süsü vererek gıcık olduklarıma değdirme sdfs.
Mesaj tarihi:
A3'ün torpidosunda baya giriş var ya, problem olmaz:D

şirket bana A3 verdiğinde bir hafta falan kendime gelemedim, bu arabaysa bugüne kadar ne kullandım ben diye asdfg

ps: birazdan mokoko gelip reröre edecek.
Mesaj tarihi:
ahahah ilk bindiğimde hakikaten vayys falan dedim, ama asıl darbe 1 hafta aradan sonra ibizaya tekrar bindiğimde oldu. sabah satıcam diye işe ibizayla geldim, böyle direksiyon koltuk falan bir tuhaf rahatsız dandik geldi sdsfsds alışmak da kötü inş hep daha yukarı doğru gideriz tam tersi çok kötü :p
Mesaj tarihi:
goldbären said:

mrlewiş sen grup yöneticis falan mıydın sana niye a3 verdiler ki?

not: kıskandı diyenler ben şirketten araç değil para alıyorum peşinen söyliyim.,,

danışmanlık direktörü oldum olm ben.

yok lan şirket değiştirdim asfg
Mesaj tarihi:
napıcam a8'i ? boşuna dikkat çekmek ve masraf stresine girmek dışında ne faydası var.

bu magnumdan ferrari kazanan sancaktepeli hikayesinin törpülenmiş versiyonu gibi, hayatının geri kalanıyla örtüşmüyor ki.

a8 ile migrostan gazoz alıp, dandik otoparkına zar zor parkedip evde ikimenü burger king ile korsan film izliyor. lel. ulan ne çaresiz hayatım varmış, akşam bilekleri keseyim bari :) :(((
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

bugün sömürtürüm yarın kendi şirketimi açar seni sömürürüm belli olmaz o işler:)

valla şartlar iyi olursa tanıdığa sömürttürürüz canım, maksat yabancıya gitmesin...
Mesaj tarihi:
mokoko said:

bana da teklif ettiler de ben kabul etmedim

edemedim lan ne etmedimi

Son kısmı okuyana kadar :hadi len Türk erkeğinin beleş bulsa kabul etmeyeceği iki şey var biride araba diye dusundum
Mesaj tarihi:
goldbären said:

benim şirket batıyo zam yapmadılar falan diye dolaşıyodu liybe, adama audi vermişler vay be...

Abi 3 kişi kovdular finanstan işlerinin çoğunu bana verdiler sus payı audi verdiler işte binmeye fırsatım bile olmayacak Nisan itibariyle
  • Yeni Oluştur...