Liebe Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Aldım cuma audiyi zaten söylemeyi unutmuşum. Megane donanım olarak eziyor gibi ama yolda giderken audi hakikaten çok güzelmiş iyi ki almışım bunu diyorum özellikle megane videoları izledikten sonra. Teşekkür herkese yorumlar için
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ee hacı okadar yardımcı olduk bi tur verde takılalım
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 trafikte beyaz a3 ile yolların paşası tribinde giden beyaz yakalara bir tane daha eklendi ha... maltepe e5te önümü geçme, dört köşesi vuruk yarisle aklını alırım. artık hobi haline geldi bende yanlışlıkla dokundu süsü vererek gıcık olduklarıma değdirme sdfs.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 iyi lan beyaz a3 direk filo aracıydı. siyah da öyle ama hemen çaktırmıyor. kendi kendine sedan a3 alan insan az olur diye düşünüyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 aux kablosu kullanacak 2018te adam. hala böyle araba satıyor olmaları inanılmaz ya
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 sd card girişi varmış usb ihtiyacım kalmadı asdafds
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 A3'ün torpidosunda baya giriş var ya, problem olmaz:D şirket bana A3 verdiğinde bir hafta falan kendime gelemedim, bu arabaysa bugüne kadar ne kullandım ben diye asdfg ps: birazdan mokoko gelip reröre edecek.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ginaly said: a3 iyi tamam da o kadar da abartmayın mercedes de kullandım bir süre ama A3'ün verdiği keyfi vermedi ya, benim için ideal araç o şu anda.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ahahah ilk bindiğimde hakikaten vayys falan dedim, ama asıl darbe 1 hafta aradan sonra ibizaya tekrar bindiğimde oldu. sabah satıcam diye işe ibizayla geldim, böyle direksiyon koltuk falan bir tuhaf rahatsız dandik geldi sdsfsds alışmak da kötü inş hep daha yukarı doğru gideriz tam tersi çok kötü :p
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 sana bi RWD ya da AWD lazım abi. leondan sonra a3 kullanınca baktım hiç fark yok. a3'ten bmw'ye geçince vayak dedim, hakkaten sheer driving pleasure.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 mrlewiş sen grup yöneticis falan mıydın sana niye a3 verdiler ki? not: kıskandı diyenler ben şirketten araç değil para alıyorum peşinen söyliyim.,,
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 goldbären said: mrlewiş sen grup yöneticis falan mıydın sana niye a3 verdiler ki? not: kıskandı diyenler ben şirketten araç değil para alıyorum peşinen söyliyim.,, danışmanlık direktörü oldum olm ben. yok lan şirket değiştirdim asfg
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ondan dedim bizimkinden istifa etmiştin diye hatırlıyorum çünkü. güzel şirketmiş güle güle sömürt kendini... yol tutuşu daha iyi sömürt...
Feamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 goldbären şimdi doğru söyle, a8 verseler binmez misin?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bugün sömürtürüm yarın kendi şirketimi açar seni sömürürüm belli olmaz o işler:)
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 napıcam a8'i ? boşuna dikkat çekmek ve masraf stresine girmek dışında ne faydası var. bu magnumdan ferrari kazanan sancaktepeli hikayesinin törpülenmiş versiyonu gibi, hayatının geri kalanıyla örtüşmüyor ki. a8 ile migrostan gazoz alıp, dandik otoparkına zar zor parkedip evde ikimenü burger king ile korsan film izliyor. lel. ulan ne çaresiz hayatım varmış, akşam bilekleri keseyim bari :) :(((
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bana da teklif ettiler de ben kabul etmedim edemedim lan ne etmedimi
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 MrLevie said: bugün sömürtürüm yarın kendi şirketimi açar seni sömürürüm belli olmaz o işler:) valla şartlar iyi olursa tanıdığa sömürttürürüz canım, maksat yabancıya gitmesin...
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 benim şirket batıyo zam yapmadılar falan diye dolaşıyodu liybe, adama audi vermişler vay be...
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 goldbären said: valla şartlar iyi olursa tanıdığa sömürttürürüz canım, maksat yabancıya gitmesin... sen abap yapıyodun di mi:) noted.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 mokoko said: bana da teklif ettiler de ben kabul etmedim edemedim lan ne etmedimi Son kısmı okuyana kadar :hadi len Türk erkeğinin beleş bulsa kabul etmeyeceği iki şey var biride araba diye dusundum
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 goldbären said: benim şirket batıyo zam yapmadılar falan diye dolaşıyodu liybe, adama audi vermişler vay be... Abi 3 kişi kovdular finanstan işlerinin çoğunu bana verdiler sus payı audi verdiler işte binmeye fırsatım bile olmayacak Nisan itibariyle
Öne çıkan mesajlar