quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 İlk çıktığında İngiltere'de masterdayken sistem topladığımda aldığım ekran kartımı yeni bir ekran kartı aldığım için satıyorum. Gördüğüm benchmarklarda GTX 1060 6GB civarında performans veriyor ve çok sessiz çalışıyor. Fiyat belirlemedim, mesaj ile ya da konu üzerinden fiyat tekliflerine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Hmm en azından bir troll beklerdim bu kadar vakitte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 İngiltere'de masterdayken bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 100 lira veririm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 100 lira + kuruhasan + sütlü çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 450 kralice bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 aquila said: İngiltere'de masterdayken bize ne? Açılan tüm ilanlarda ürünün nereden alındığı söyleniyor. Bu mu battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 750-800 tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ne kadddaa istiyon abey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 dana22 said: 450 kralice bu arada.. 450+ 2 traliçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Sen aklını mı kaçırdın. Çılgınlık bu. O kart 750tl ye satılmaz. Satarsan çok üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 titit yok yaa..ikinci el fiyati 450 sterlinmis onu diyordum ben..teklif yaptigimdan degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 1300 e okutulur en az sahibindene koyarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Forum dışına satılmıştır. Buradan gelen teklifler 550 - 750 arasıydı. Yine benzer fiyata IRL arkadaşa veriyorum. I am sorry ölücüler, princess is in another castle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 stormeagle said: Sen aklını mı kaçırdın. Çılgınlık bu. O kart 750tl ye satılmaz. Satarsan çok üzülürsün. Bu ne abi Türkçeyi sonradan Türkçe altyazılı yabancı film izleyerek falan mı öğrendin Hey dostum neden o kartı yere bırakmıyorsun ha diye devam edecek gibi cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Çeviri: eşekherif olur o kadar yılların alışkanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 quixef said: stormeagle said: Sen aklını mı kaçırdın. Çılgınlık bu. O kart 750tl ye satılmaz. Satarsan çok üzülürsün. Bu ne abi Türkçeyi sonradan Türkçe altyazılı yabancı film izleyerek falan mı öğrendin Hey dostum neden o kartı yere bırakmıyorsun ha diye devam edecek gibi cümle kart master yapılırken alındığı için, ona uygun yorumlamış. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Dün akşam fiyatı 750tl dedi anlaştık bugün kargo yapacaktı ama forum dışına satıldı diyor anlamadım neden böyle yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 vermistir biri 950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 öyle bir şey yaptıysa eğer ayıp etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Esh said: vermistir biri 950 Üniversiteye hazırlıktan beri arkadaşım aynı fiyatı verdi. Tüm postları İkinci El bölümünde olan Draculiablo ya mı satayım yoksa can ciğer kuzu sarmasına mı diye düşündüm, ve kararımı verdim. 200 TL için tatava yapacak bir insan değilim. Kartın yanında 2 tane mini DP to DP kablo da hediye ediyorum (daha yeni 150 TL ye aldım sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 pazar alanı banı gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar