Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye önerisi


Trias

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Aslinda bence 3 kisi yerine 1 kisi sec ve bedava uyelik ver. Hem bu insanlar senelerce orada olmuslar ki belli bir muhabbet gelismistir aranizda. Daha hos bur hediye olur.



direk şu.. ömür boyu ücretsiz giriş hakkı..


ayrıca sana da ödül verilmesi lazım 20 sene net kafe işletmek nedir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye la kafeler deli iş yapıyor halen

şirinevlerde yer dersleri döneminde işte öğle yemeğine çıktığımızda erken yersek internet kafeye gidiyoruz biz de işte cs, eski half life falan atıyoruz 6-7 kişi. ne zaman gitsek kafeler halen full çekiyor.

evinde pc olmayıp kafede her gün takılan adamlar var. benim bi arkadaş pubg falan bütün gün kafede. ekipmanı iyi, alet çok iyi gidip oturuyorum 5 saate 5TL verip kalkıyorum diyor mesela sdafsdfsd

ölmüş bitmiş bir şey değil, bi dönem evet iyiydi harbi deli iş yapıyorlardı ama halen öyle bitik deği.l
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle ilk post'tan thread'i bitiren senko'ya da bir ödül düşünmeliyiz sdfds (tu)(tu)

sonralıkla, klavya maus hedset falan mantıksız geldi bana. neticede adamın kendi evinde bilgisayar olsa al hediye et tabi bunları da, evinde game'leyebileceği bi bilgisayar olmadığı için dükkana gelmiyor mu bu insanlar?

hediyeyi de (giriş ücreti olmayan) bi turnuva sonrası verirsen daha tatlı olur gibi geldi. "20. yılımız şerefine düzenlediğimiz turnuvanın galibine..." figür mantıklı geldi.

turnuvaya da giriş beleş olmalı ki "katılanlardan aldığı parayla aldı" olmasın. e tabi turnuvada da SAAT AÇIYORUM YALNIZ BEYLER ONA GÖRE dememen lazım sdf

bi de hediye çok büyük maddi değeri olmayan bişey olsun ki insanlar MEGA HEDİYE BENİM OLACAK VURUCAM KIRBACI diye çirkefleşmesin, EKRAN YAPMA LEAN diye birbirine dalmasın. minik, tatlı bi organizasyon.

butik otelde pazar günü akşam üstü dart müsabakası düzenliyorsun gibi düşün hissiyatı sdfhgs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çoko , turnuva sonrası hediye fikri çok iyi. Zaten turnuva sürekli yapıyorum. Bu yılda Geek Fest de yapacağız. (Gelmek isteyenleri bekleriz, 30 tane internetional cosplay geliyor)

Turnuva sonrası 20 yılda en çok süre kullananlara hediye vermek istiyorum. Herhalde http://www.bigbadtoystore.com/Product/VariationDetails/68707 olacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...