Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 İnternet cafenin 20. yılında en iyi 3 müşterime 300-400 TL arasında bir hediye vermek istiyorum. Kalıcı bir şey olmalı, (action figure?) Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Ko pedali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 20 yıldır internet cafe iyimiş ya adslden sonra o dönem kapandı diye düşünüyodum. hediye olarak razer den kulaklık,mouse,klavye tarzı birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 figür iyidir, kulaklık vs. de geçici şeyler ve çok standart ödüller. farklılık iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Aslinda bence 3 kisi yerine 1 kisi sec ve bedava uyelik ver. Hem bu insanlar senelerce orada olmuslar ki belli bir muhabbet gelismistir aranizda. Daha hos bur hediye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 internet kafe kitlesine action figure ne kadar güzel gider bilmiyorum klasik ekipman daha çok mutlu eder mesela şu çok güzel pahalı olmayan mekanik klavye: https://www.amazon.com/Redragon-KUMARA-Backlit-Mechanical-Keyboard/dp/B016MAK38U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1520174203&sr=8-2&keywords=redragon+kumara+k552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 klavye iyiymiş baya alasım geldi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 20 senedir internet yok diyecektim de, sene bayağı geç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 50ser saat beles ver yeter, senin alacagin sacma sapan hediyeyi napsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 barbu said: Aslinda bence 3 kisi yerine 1 kisi sec ve bedava uyelik ver. Hem bu insanlar senelerce orada olmuslar ki belli bir muhabbet gelismistir aranizda. Daha hos bur hediye olur. direk şu.. ömür boyu ücretsiz giriş hakkı.. ayrıca sana da ödül verilmesi lazım 20 sene net kafe işletmek nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 niye la kafeler deli iş yapıyor halen şirinevlerde yer dersleri döneminde işte öğle yemeğine çıktığımızda erken yersek internet kafeye gidiyoruz biz de işte cs, eski half life falan atıyoruz 6-7 kişi. ne zaman gitsek kafeler halen full çekiyor. evinde pc olmayıp kafede her gün takılan adamlar var. benim bi arkadaş pubg falan bütün gün kafede. ekipmanı iyi, alet çok iyi gidip oturuyorum 5 saate 5TL verip kalkıyorum diyor mesela sdafsdfsd ölmüş bitmiş bir şey değil, bi dönem evet iyiydi harbi deli iş yapıyorlardı ama halen öyle bitik deği.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 okuldan kaçıp giden tayfa ilelebet yürütür cafeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Fikirler için teşekkürler, action figure alıp altına bir stand yapıp cafe ismi falan yazmak daha iyi gibi. Cafecilik ölmez kolay kolay. Ölmesin , seviyorum bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 güzel iş baba tabi 7-24 surf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 senko said: Ko pedali Fpbp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 KO dan ve Cem Yılmaz'dan çok iyi para kazandık zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Nerede kafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Girne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 öncelikle ilk post'tan thread'i bitiren senko'ya da bir ödül düşünmeliyiz sdfds (tu)(tu) sonralıkla, klavya maus hedset falan mantıksız geldi bana. neticede adamın kendi evinde bilgisayar olsa al hediye et tabi bunları da, evinde game'leyebileceği bi bilgisayar olmadığı için dükkana gelmiyor mu bu insanlar? hediyeyi de (giriş ücreti olmayan) bi turnuva sonrası verirsen daha tatlı olur gibi geldi. "20. yılımız şerefine düzenlediğimiz turnuvanın galibine..." figür mantıklı geldi. turnuvaya da giriş beleş olmalı ki "katılanlardan aldığı parayla aldı" olmasın. e tabi turnuvada da SAAT AÇIYORUM YALNIZ BEYLER ONA GÖRE dememen lazım sdf bi de hediye çok büyük maddi değeri olmayan bişey olsun ki insanlar MEGA HEDİYE BENİM OLACAK VURUCAM KIRBACI diye çirkefleşmesin, EKRAN YAPMA LEAN diye birbirine dalmasın. minik, tatlı bi organizasyon. butik otelde pazar günü akşam üstü dart müsabakası düzenliyorsun gibi düşün hissiyatı sdfhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 çoko , turnuva sonrası hediye fikri çok iyi. Zaten turnuva sürekli yapıyorum. Bu yılda Geek Fest de yapacağız. (Gelmek isteyenleri bekleriz, 30 tane internetional cosplay geliyor) Turnuva sonrası 20 yılda en çok süre kullananlara hediye vermek istiyorum. Herhalde http://www.bigbadtoystore.com/Product/VariationDetails/68707 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar