Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Kac kisinin ilgisini ceker bilmiyorum ama su ikisini kesinlikle oneririm: http://store.steampowered.com/app/382900/FINAL_FANTASY_VI/ http://store.steampowered.com/app/359870/FINAL_FANTASY_XX2_HD_Remaster/ VI ozellikle. SNES devrinin en iyilerinden. PSOne ile oynamistim asirlar once, FF hastaligina oyle kapildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Inat ettim, bunlari bir pack halinde almaz isem almiycam. FF7-FF8 favorilerim olmasina ragmen.(Backlog u bitirene kadar cikar herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 square enix kendi sitesinde süpriz bundle yaptığında nadir FF çıkıyor ama genelde daha önce verdiklerinin aynısını veriyor. Humble bundle olarak FF hiç düşmüyor sanırım. Diğer square enix oyunları geliyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 FF hala satiyor cunku tum konsollarda ve Steam'de. Insanlar hala parasi neyse basin FFVI, FFVII, FFIV filan neyse iste aliyor. Steam'e de yeni Chrono Trigger remaster cikarttilar. Eski oyunlari asiri iyi oldugundan hala yeni oyunlari ezip geciyor abi FF serisi, niye bundle yapsinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 3 gün olmuş laurelin hala gelip ff7 kötülememiş. umarım başına bir iş gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ff7 serinin en iyisi degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 5 dakikaya falan burada olur o posttan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 FFVI ve FFX benim favorilerim. Final Fantasy Tactics serisi de mukemmeldir tabii ama baska canra o. Hic FF oynamadiysaniz bununla baslayin: http://store.steampowered.com/app/359870/FINAL_FANTASY_XX2_HD_Remaster/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ff 10 en kötü ff sanırım ya man child tidus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ffx seriye / türe giriş için mükemmel bir seçim. ama tidus mal. AHA HA HA HA HAAAAA cutscene'ini koymayın sakın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 o zaman bunu koyalım https://www.youtube.com/watch?v=eMbwEAPc2aU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 aquila said: ff7 serinin en iyisi degil miydi? gördüğüm kadarıyla en sevilenler FF6 > FF7 > FF9 > FF10 > FF4 şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hiç FF oynamamış adamın 1 den mi başlaması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 X-2 olmasa da olur aslinda. Sirf X HD satmiyorlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 senko said: hiç FF oynamamış adamın 1 den mi başlaması lazım? X HD ile basla iste. VI ile de baslayabilirsin: https://kotaku.com/final-fantasy-vi-retrospective-simply-the-best-1792398695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 okeydir indirim bitmiş te ilk indirimde x ile başlayayım seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 7'yi bitirdim bi tek. 8, X, 13 'ü oynadım ama bitiremedim hiçbirini. 7 çok etkilemişti beni. bir de baya geç oynadım 2009 falan. crisis core pcde olmadıgından yutubdan izledim. last order, advent children filmleri de üstüne kaymak oldu. jrpg noobu oldugumdan sonlara doğru bi bossu geçebilecek kadar kasmadığım için kitlendi oyun. kalanını yutubdan izledim. şimdiki steam versiyonunda öyle durumlar için hp fulleyici fln var sanırım. dfgf 8'in dünyası, konsepti baya hoşuma gidiyor. gunblade fln hastasıyım. bitiricem ilk fırsatta. X çok iyiydi ama ana karakter tam mal ya. asdf 13'de böyle koridorda dümdüz yürüyüp farm yapıyosun fln. açmadı hiç. 6 diyor demek herkes ben ona bakayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 senko said: okeydir indirim bitmiş te ilk indirimde x ile başlayayım seriye. ben de pro değilim de X tam başlamalık sanki hem grafik açısından da çok üzmez. ama her ff bambaşka bir dünya bambaşka hissiyatlar yaratıyor. ilginç bi seri. 7'nin yaşattıkları ile x'in arasında uçurum var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hiçbirini oynamadım ama 10 ile başla diyorsanız onla başlayayım sonra 7 i oynarım heralde, en popüleri o sanki şimdi direk kötü grafikli ff ile başlarsam soğuma ihtimalim de yüksek. yalnız x ps4 için yokmuş yaf :) laptop kaldırıdığı kadar oynayacaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 7 en popüleri. Ben küçükken 8i oynayarak başlamıştım ondan 8i de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 x'in çok bi olayı yok ya. ps2 tier grafiklere biraz daha düzgün kaplama koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 senko said: hiç FF oynamamış adamın 1 den mi başlaması lazım? serinin hepsi birbirinden bağımsız, -2, -3 diye devam etmiyorsa (misal X-2) hangisini gözüne kesersen ona giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 onu anladım da illa bi casual friendly bir ff vardır diye düşündüm ki anladığım kadarı ile de x o. haliyle ff1 den başlasam şu an ki 87 yapımıymış, muhtemleen 10 dakika sabredemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 senko said: hiçbirini oynamadım ama 10 ile başla diyorsanız onla başlayayım sonra 7 i oynarım heralde, en popüleri o sanki şimdi direk kötü grafikli ff ile başlarsam soğuma ihtimalim de yüksek. yalnız x ps4 için yokmuş yaf :) laptop kaldırıdığı kadar oynayacaz artık VI grafikleri VII'den daha guzel ama. VII 3D abi, ama PSOne devrinden. Grafikler hic iyi yaslanmadi, VI ise pixel art'in Allah'i. https://www.youtube.com/watch?v=me2iehDqeq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 FF VII icin bunu bekle: https://www.youtube.com/watch?v=L-xvMsEw3LE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar