Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield V (WWII)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana kötü gelmedi bazı fixler var. ama yenilik yok yine öksüz oyun.geçiştirmelik belli. bugün açılacaktı güya tides of war da napayım kuru achievementı, aynı pantolonun az daha buz mavisi rengini falan.
Mesaj tarihi:
mart'a kadar hic bisi olmayacagini acikladilar ztn, neyine sasirdiniz ki?

bence fixler ve community interaction iyi durumda.

oyun fena degil map sayisi az.

mart'ta ztn buyuk akicaz battle royale...
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

ulan oyunu almadın, en çok yazan sensin ya
fçasödm

Uzuluyorum abi napim. Bf1942'nin benim icin cok ayri bi yeri vardi. 10 sene sonra ilk defa ww2ye donulmus ve bekledigim oyunla uzaktan yakindan alakasi yok nabim yani :(
Mesaj tarihi:
yılbaşında almıştım ,bugün rank50 oldum,hiç kasmadan, kendisi oldu

bf1'de rank100 olup olmadıgımdan emin değilim , ki onda playtime çok daha fazla

bana hızlı geldi

https://i.imgur.com/fwGMHW7.jpg
Mesaj tarihi:
Askerde arklarla çıkar BF1942 oynamaya giderdik, severim o yüzden, ama en çok vietnam ı oynadım galiba..
Ve paticiğin kapalı olduğu dönemdi, şu an güncel konuda taşınmadan ve uzun süre kapalı kalabilir endişeleri dile getirilmiş..
Mesaj tarihi:
ryzen 5 2600 ve rx580 ile 1080pde de rahat oynar mıyım 60fps ? youtube da aynı sistem ve aynı ayar ile oynayan bikaç kişi gördümde biri 50 alıyor biri 80 alıyor anlamadım
Mesaj tarihi:

8-8 haritalar kasiyor oyun hemen basladiktan sonra sacmalik.
genel olarak oyun cok iyi optimize edilmis, oyun basladiktan sonra skinti olmasin gibi kurgulanmis gibi her sey onceden load ediyor mac baslamadan (olmasi gereken)

@harvey: oynayabilmen lazim, monitor kac hz?

8700k delid (5.1ghz) 1080ti overclock'lu sistem'de.
3840 x 1080 144hz'de ultra 90-120fps aliyorum.

blur/bloom kapali ve shadowlar da full degil.

_

su anda assault'da en OP silah: selbstlader
(bu hafta assigment'tan gelen bipodlu medic silahi da cok iyi. medic oynuyorsaniz alin dengi bir silah yok medic icin.)

1 head shot / 1 body shot olduruyor genelde. (hemen medkit basmazsa)

Mesaj tarihi:
Single ne kötüymüş ya. Bf1 güzeldi. Burda her senaryo 10 dakika falan sürüyor fkfk. Sjw her yerde tabi. Senegalliden bize ne kardeş omahasiz single ww2 mi olur. Norveçli karılardan bize ne.
Mesaj tarihi:
bence de visibility çok kötü oyunda , ama bunun yüzünden grafikte 90'lı yıllara dönmeyi göze alan adam harbi banlansın

ve evet çok kötü visibility, scout oynamaya başladım , yahu flare sayesinde adamın nerde olduğunu biliyorum , direk oraya bakıyorum, hedefim ateş edene yahut hareket edene kadar kesinlikle göremiyorum
oysa biliyorum o adamın orda olduğunu.

benzer şeyler sürekli başıma geliyor ,sonra sinirlenip alt-f4 çekiyorum

minimap-oyunu takip eden , red orkestra oynamış adamım ben , ona rağmen çok zorlanıyorum , burda bi hıyarlık var ve bunun açıklaması "biraz daha oyna alışcaksın " olamaz.

dice götüyle yapmış oyunu
Mesaj tarihi:
farketmez diğer classlarda da kdr yüksek, pointten pointe basıyoruz çok şükür...

oyunda pointle ve adamlarla inatlaşmayacaksın abi, en çok bu oyun için geçerli sanırım. "burada beni dürerler" diye doğarsa içine, muhtemelen dürerler. boş pointlere yönel, olmadı adamları flank et. bir pointi alır almaz sonrakine koşmaktansa biraz defansif dur vb.

hani bireysel awareness dışında savaşın akışını da bir tık daha takip et.

rising storm falan oynadıysan her türlü keyif/kanser oranını birin üstüne çıkarırsın diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
abisi, adamın nerde olduğunu biliyorum , ona rağmen dandirik ışıklandırma ve bu kapatılamayan sikko anti alising ayarı yüzünden arka fona resmen kaynıyor adam , gözükmüyor

onu anlatıyorum

yoksa her gördüğüm adamı vurma gibi bir beklentim bile yok , flare ile işaretli adamın yerini biliyorum , ona rağmen göremiyorum diyorum
Mesaj tarihi:
senin kadar played time'ım olduğunda yine bakarız statlara,o zamana kadarda tank'ı uçağı çıkardığında öyle büyük bi farkımız yok zaten.

ayrıca beceremeyen halimle yine senden fazla point/min'im var

PTFO nub
  • Yeni Oluştur...