goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 patch videosunun altında "bug bulduk geciktireceğiz" diye official yorum var hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 DoGMeaT said: karakterler çok hızlı hareket ediyo gibi geliyor bana vuramıyorum kimseyi Cocuk yapma yasi gelmis abi o zaman fiziken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 abi quake fln gorseniz, motion sickness olucak demek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Quake ı bırak 1 2 sene evvel hl2 detmeç atayim dedim. 4dk falan dayanabildim kusuyordum fjjd. Bf v te karakterler alisilmis bf oyunlarından hizli ama o doğru. Biraz codumsu o kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Patch heralde iki gun daha atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 bf1'de her clasla tankla fln yok ediyorum düşmanları ama bf5'te yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 input lag falan vardir belki vsync, future frame rendering, Hz, HDR kurcalayiniz. tanklar vs. asiri nerfli. DICE'cilarla da baya oynadik icinden geciyorlar tanklarin, balance da gelmicek diyorlardi. sanirim expansionla daha guclu tanklar gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Ffr kapatin abi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 belli setuplar is yapiyor staghound fln icin ama o zaman da counter cekiyorlar. -youtube'dan fln bak- tas/kagit/makas gibi kara araclari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 bf5 çıktıktan sonra bf1 de pinler uctu. iyi kötü 70-90 pingle oynuyorduk. şimdi 130-170 oldu. böylede oynanmıyor. sildim hepsini. originide. kodumun dicesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Although, #Battlefield Chapter 1: Overture has been delayed, we're still paving way for its release and are excited to roll out Panzerstorm, Practice Range, The Last Tiger, Vehicle Customization, and updates to you. Here's what to expect this week. https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/a2wb22/this_week_in_battlefield_v_dec_3rd_chapter_1/ https://twitter.com/dan_mitre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Good news! The #Battlefield Chapter 1: Overture update is locked and loaded for deployment tomorrow, December 5th. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 marksman said: bf5 çıktıktan sonra bf1 de pinler uctu. iyi kötü 70-90 pingle oynuyorduk. şimdi 130-170 oldu. böylede oynanmıyor. sildim hepsini. originide. kodumun dicesi. bf v’e gel 50-60ms ping :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 bf v icin EU sanirim amazonaws, o yuzden vpn fln pingi dusurmuyor. bf 1 sanirim baska servera migrate ettiler; https://www.goldenfrog.com/ su isinizi gorur 3$ 5gb’di sanirim, gaming vpn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Buna bakacağım. Bf 5 gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 marksman said: Buna bakacağım. Bf 5 gelmem. abi yanlis link atmisim alakasi yok: https://mudfish.net/ bununla cozemezsen asla cozemezsin, server'a giden route'u sectiriyor! screenshot: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Tides of War başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Simdi tum d&r ve muzik marketlerde Aldiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Shroud un bf5 playi var 100 kill conquest devastation. Izlemez olaydim. max kill im 50-55 mi ne sdfg. Herif rambo gibi oynuyo mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 sıkma canını yau onlar hep hile. o değil de nasıl satamayıp panikledilerse önceden eski bflerden almış hesaplara %50 indirim gelmiş. erken alanlar qq olmuş redditte. haklılar da çıkalı 3 haftada %50 ne lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 milleti de anlamıyorum. bir diyorlar ki "her sene aynı oyunu reskin edip satıyorlar, hiç yenilik yok" sonra adamlar oyun dengelerini bence gayet güzel değiştirmişken de "sniper tek atamıyor, ecdadımdan utanıyorum oyun kötü : (" diyorlar. oyunda bir saat geçmeden bir önceki oyundaki gibi oynayabilmek istiyorlar falan. e nasıl olacak bu iş ortası ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 aynısı anthem icin de olacak mesela. insanlar artık her sene fifa gibi yenisi basılan bu tip fps onlinelari kolay kolay day 1 almiyorlar. destiny de ayni oldu mesela. battlefront 2 daha beterini yasadi lootbox da eklenince. oyuncular aldatiliyoruz lan galiba, ne farki var ki mis gibi battlefront 1 oynuyorduk iste ne bu simdi ayni seye tekrar 60 dolar verecegiz diyorlar, herseye en bastan basla ustune micro odeme dayat falan. haliyle uzak duruluyor full price olarak almaktan buyuk bir kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Yaw bu büyük uçakların mermisi nasi resupply oluyor. Bombalar oluyor ama taramalı mermisi dolmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 sanki doldursan seni havada tutacaklar 2 dakka daha lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Esh said: Shroud un bf5 playi var 100 kill conquest devastation. Izlemez olaydim. max kill im 50-55 mi ne sdfg. Herif rambo gibi oynuyo mk abi X tane medic oluyor adamin pesinde dasfg. ama adam tanri parcacigi ona itirazim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar