Arnis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Ben de dün actim üyeligi belki oynamissindir ama Bf yanina oynamasamda Fifa ve Nfs indirdim ac gözlü gibi, bakalim ne zaman oynarim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 ben de girdim yillik ya, kiz da oynar bisiler bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sen avro kazanıyorsun hayat sana güzel eşh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Oyun nasi olm boşverin rtx falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 ben sevdim de squad olarak girmek lazim. squad'daki herkesi class'a bakmaksizin revive edebiliyorsun. TDM gibi conquest oynayanla bayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 lan bi ara sikko bi hek olayi yasanmisti, butun listeyi silmis pic sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9OTkhsJUK0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 "death is only the beginning" tarzi bir konsept var ztn. olmek ne ki... falan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 hahah, silmis milleti sonra `ayy hiklinmisim` Esh said: lan bi ara sikko bi hek olayi yasanmisti, butun listeyi silmis pic sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 kezban yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Solo oynanmiyor mu Ben squad girmiyorum. Tek başıma kahraman olmayı severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9OTkhsJUK0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Gladmir said: hahah, silmis milleti sonra `ayy hiklinmisim` Esh said: lan bi ara sikko bi hek olayi yasanmisti, butun listeyi silmis pic sdfg yok lan ciddiyim. eklesenize: Eshreff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 On sipariş 260tl iken almak lzm o zaman 470 olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 ekleyiniz: Hush311 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 post processing cpu'a kafayi yedirtiyor, medium ustune cikarmayin digerleri ultrada sorunsuz calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 q spotun kaldirilmasina uyuz olan tek ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Goering said: ben 3840 x 1080 oynuyorum 1080ti'da HDR acmazsam cok kasmiyor 144hz. overclocklu: en yuksek grafik, patlamali online 60-70 fps. en dusuk low-latency arari, 140-150 fps. Refresh rate secmeyi unutmayin :) ayni bende de ama post processing'i ultraya cekince graph'da cpu deli gibi spike yiyor, bf1 de boyle bi sorun yoktu. ayrica ben gpu olayi zannediyodum post processing'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Dx12 sorunlu, dx11 ac. 8600k 4.8 1080ti Hersey ultra, spike yok dx11de, 12 sicmis yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Esh said: Dx12 sorunlu, dx11 ac. 8600k 4.8 1080ti Hersey ultra, spike yok dx11de, 12 sicmis yine 4k mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 4k ne abi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 4000 Esh said: 4k ne abi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 tomkat said: q spotun kaldirilmasina uyuz olan tek ben miyim ben de uyuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 1) Reached Career rank 50 already? You absolute beast! Fret not, we got more things in store for you. Starting with Overture you will have the new Chapter Rank to pursue, which works a bit different. We also got some fun plans to make the Career grind interesting for a long time! 2) Loving the rich customization but the amount of clicks wearing your mouse out faster than playing Cookie Clicker? We got some improvements brewing to make your customization experience much more pleasant. 3) Specializations are cool, you know what is even cooler? Letting you manage them whenever/wherever you want. Coming soon. 4) Speaking of letting you do things when you want. Special Assignment management in-game 👀 No ETA on that one, but it's something we really want to add. 5) Do you, like myself, forget to manage both sides of the conflict when it comes to loadouts? We're aware of this frustration, and are looking into different ways of improving it. 6) This is a small one but one of my personal pet peeves ;) You know how the objective capture status gets hidden when you get a critical message? It's pretty damn annoying, so we fixed that. 7) And of course the team is keeping a very close eye on any nasty little bugs you might experience, those are always the top priority to fix! Erik Ortman Lead Engagement Designer on Battlefield V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 ne güzel daha bitmeden oyunları piyasaya sürüp sonra ztn release'te olması gereken featureların reklamını yapıp "bakın oyunla ilgileniyoruz satıştan sonra" ağzı yapıyolar. lan bunlar yoksa niye oyun release ediliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar