Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ban Lottery

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahali selam,

Simdi forum icin yapilabilecek zibilyon tane gelistirme ve iyilestirme var ma umrumuzda mi? Tabiki hayir. O yuzden en gereksizini secip baslatiyoruz: Paticik Ban Lottery.

Konuya mesaj atan (yoneticiler haricinde) herkes cekilise katilmis sayilacak. Belli araliklarla, muhtemelen her iki gunde bir, konuya mesaj atan birine 2 gunluk ban piyangosu vuracak.

Katilim icin tek sart konuya katilmak oldugundan konuya mesaj atmayana birsey olmayacak.

Diger yandan konuya mesaj atarak banlananlarla dalga gecmek, goygoyunu yapmak, kufur/hakaret etmeden suyunu cikarmak serbest.

Ufak tefek scripting gerekiyor, haliyle ilk ban Pazar aksami falan gelir.

Kural onerileri icin yine bu konu altina yazabilirsiniz. kips kips
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

oylama daha mantikli

birde bence yoneticiler de dahil olsun, bakarsin ortada bani acacak yonetici kalmaz demokrasiye adim atariz

Yoneticileri degil de modlari dahil ettim. Sukru de mod sonucta.
Mesaj tarihi:
O konu bu konumu yoksa bu konu sadece "bakın böyle böyle konu açılacak ve işlemler yapılacak" konusu mu? Başıma bir şey gelmeyecekse "Dan In Real Life" en sevdiğim filmlerden biridir ve Kubrick'in filmlerini sevmem
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

hiç ban yemedim. nası oluyo acaba ya

forumu turuncu kullanmıyorsan çok etkili. bir anda turuncu oluyor noldu lan aa log out olmuşum dur tekrar gireyim diyorsun ve giremiyorsun.
  • Yeni Oluştur...