Tim Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Ahali selam, Simdi forum icin yapilabilecek zibilyon tane gelistirme ve iyilestirme var ma umrumuzda mi? Tabiki hayir. O yuzden en gereksizini secip baslatiyoruz: Paticik Ban Lottery. Konuya mesaj atan (yoneticiler haricinde) herkes cekilise katilmis sayilacak. Belli araliklarla, muhtemelen her iki gunde bir, konuya mesaj atan birine 2 gunluk ban piyangosu vuracak. Katilim icin tek sart konuya katilmak oldugundan konuya mesaj atmayana birsey olmayacak. Diger yandan konuya mesaj atarak banlananlarla dalga gecmek, goygoyunu yapmak, kufur/hakaret etmeden suyunu cikarmak serbest. Ufak tefek scripting gerekiyor, haliyle ilk ban Pazar aksami falan gelir. Kural onerileri icin yine bu konu altina yazabilirsiniz. kips kips
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 konu çok uzunmuş okumadım... önemli bir şey var mı biri özet geçsin ?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bence random 2 kişi seçilsin başka bi konuda biz oylayalım kim banlansın diye
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 oylama daha mantikli birde bence yoneticiler de dahil olsun, bakarsin ortada bani acacak yonetici kalmaz demokrasiye adim atariz
Tim Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 cicibeybe said: oylama daha mantikli birde bence yoneticiler de dahil olsun, bakarsin ortada bani acacak yonetici kalmaz demokrasiye adim atariz Yoneticileri degil de modlari dahil ettim. Sukru de mod sonucta.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 şike döner grego ve esh kazanıp durur. ben beğenmedim bu fikri.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Banlanacak kişinin seçilme anı görsel olsa negzel olur. Böyle çarkıfelek gibi bir çark olucak üzerinde tüm isimler , pıtı pıtı dönüp yavaşça duracak falan.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 O konu bu konumu yoksa bu konu sadece "bakın böyle böyle konu açılacak ve işlemler yapılacak" konusu mu? Başıma bir şey gelmeyecekse "Dan In Real Life" en sevdiğim filmlerden biridir ve Kubrick'in filmlerini sevmem
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Abi rus ruleti gibi olcak ama random bi ban random bi de odul olsun. Hani mesaj atmanin bi heyecani olmasi lazim sdfgg
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 her mesaj kazanma şansımızı arttırıyor mu ?
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ShadowFax said: hiç ban yemedim. nası oluyo acaba ya forumu turuncu kullanmıyorsan çok etkili. bir anda turuncu oluyor noldu lan aa log out olmuşum dur tekrar gireyim diyorsun ve giremiyorsun.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Ben siyah kullanıyorum... Her seferinde siyah yapmam gerekiyor ama
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 turuncu kullanmayanlar da söylesin de onları da uçuralım "he lotery he" diye.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 itiraf vakti o zmn. abi turuncu çok çirkin bence ya, hiç kullanmadım heralde hayatımda. modez işyeri mavisidir olayım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 SS koysana bir iş yeri mavişi nasılmış. yıllardır yeşil benim
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 https://forum.paticik.com/thumbnails/1b1/66c/3c9/f01/df0/2b0/22e/6ed/493/d87/bf_450xNULL.jpg
Öne çıkan mesajlar