masa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Şuan bu ilacı kullanmakta olan pati var mı acaba? Birşey sormam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VartoluSadettinBey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Doktoruna sorsana, özellikle bu gibi direk drug sınıfındaki ilaçlarla ilgili ondan bundan fikir almayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 medikinet alıyorum ben arada yoğunsa iş uzun salınımlı formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 VartoluSadettinBey said: Doktoruna sorsana, özellikle bu gibi direk drug sınıfındaki ilaçlarla ilgili ondan bundan fikir almayın abi. masa said: Yav he he masa'nin actigi konularin ozeti olmus sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 "Kanka kanal var mi ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 fuck it dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 yeşil reçeteyle alınmasaydı şeker niyetine alırdım. doktora gitsen yazmıyo piçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Limitless hapi miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lGT5REvGgVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Yesil recete değil kırmızı recete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bu nası bi kafa lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 asdgalds aynen kırmızı olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 var sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 psikolog değil miydin kardeş sen. psikiyatr a yönlendirdiğin hastalarına sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Kapattiracaksiniz siteyi ritalin neymis emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ya bu masa psikolog falan gibi bişi değil miydi, nasıl gelip bu soruyu soruyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 amsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ben onu bi düzelteyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 dreagloth said: ya bu masa psikolog falan gibi bişi değil miydi, nasıl gelip bu soruyu soruyor burda kedi topiğinde sorduklarını görsen ve yaptıkları ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 dreagloth said: ya bu masa psikolog falan gibi bişi değil miydi, nasıl gelip bu soruyu soruyor burda Nasıl bir soru soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 aynen, daha sormamış ki, kullanan varsa pm'den soracakmış. ne soracakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 benim 20 yıllık bir hiperaktivite geçmişim var. hayatini mahveden bir hastalik ve bunun bilincine varman bu ulkede cok gec cereyan ediyor. hala gerekli teshisleri ve gerekli egitimleri zamaninda yapmiyorlar. normalde 0-25 yas grubuna receteli devletin odediği bir ilaç. Fakat dönem dönem yazdırıyorum aslında düzenli kullanmam gerekli ama tolera ediyor bünye ara vermek gerekiyor. bileşkeni nöro-adrenalin ve dopamin salgılıyor. ihtiyacı olana zaten bi psikiyatrist trick soruları sorup yazıyor yani adamlar anlıyor hemen. yanlış algı şu zaten ders calısma niyeti olmayan adama o isteği getirmiyor bu sadece calısırken ottan boktan nem kapıp hemen kopan adama faydalı. Onu da zaten anlıyorsun kendinde aksi halde ihtiyacı olmayan adama adrenalinden gelen ufak bi speed farklı geliyor. Zaten ilk bir hafta ankisyete filan yapıyor onları toparlayana kadar yine çok efektif değil akut mu artık neyse. Her konsantrasyon bozukluğu böyle tedavi edilmiyor yani.. türlü nedenleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 arada benim de konsantrasyonum bozuluyor bende de mi hiperaktivite var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 duygusal bi travman vardır geçmişten dönem dönem farkına varmadığın birşeyler onu tetikliyordur o süreçte sende farkına varmadan işte kopuyorsundur. sonra geçiyordur falan. sevgilinden ayrılınca kafan sürekli oraya gider gibi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar