Stringray Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yüzsüz sinsi köylünün gözyaşları başlamış yine said: "2015-2016 sezonunda Beşiktaş ile oynadığımız ve 2-0 kazandığımız derbiden sonra Cüneyt Çakır, Beşiktaş'ın hiçbir derbisini yönetmedi. Karşılaşmanın hemen ardından yapılan açıklamalara bakarsanız asıl fotoğrafı görebilirsiniz" "Hakem hatalarından yakınması gereken bizmişiz. Bunu bir kere daha gördüm. Beşiktaş'ı hakem hatasıyla değil, çok net bir şekilde hakemle değil hakkımızla yenmişiz. Yine Vodafone Park'a gideceğiz. Hakkımızla yenmek için bütün gücümüzü ortaya koyacağız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Tahrik olmayacaksın abi. Ben öyle çok maç bilirim G.Saray için de. Hakemin küçük faullerle maçın içine edip çığırından çıkardığı ama gidip de taban girip kendini attırmayacaksın. En hatırladığım Hüseyin Göçek'li İBB-GS maçı. Mustafa Xarp'ın isyandan forma yırttığı maç. Veya Mete Kalkavan'ın birkaç maçı vardı Arena'da yine aynı. Hakemler dağılmış durumda. Net olarak benim izlediğim en kötü hakem performansları yaşanıyor son 2 yılda. Ama işte bunda TFF ve MHK asıl suçlu. Atamalar facia. Çok bariz şekilde ayarlamalı atamalar yapılıyor. İçeride kimin lobisi varsa onun istediği hakem istediği yere gidiyor veya gitmiyor. Meireles tükürük olayından bu yana Halis Özkahya Kadıköy'e gidemiyor mesela. 5 yıl mı ne oldu. Veya Bülent Yıldırım kırmızı kartlı Akhisar maçından bu yana Fb maçı almıyor. Ne olursa olsun etik veya değil Aziz Yıldırım bağırıp çağırınca istediğini alıyor. Yine FB özelinde bakarsak Kadıköy'ün 3 kadrolu hakemi var Ali Palabıyık, Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk. Ama GS'nin 12 iç saha maçında 11 farklı hakem var vs. Kısaca burası TR. Nezaket falan yaparsan 1 tane daha tekme atarlar yerde dfdg. O yüzden haklı da olsan haksız da olsan çamura çamur yaparak savunacaksın kendini ya da vuracaklar semeri sesin çıkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 futbol bolumune bakayim dedim, degisen birsey yok. macin ilk yarisinda cuneyt cakir degil miydi fb-gs macinda fenerin golunu saymayip, denayer'e kirmiziyi cikarmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yine mi fenerasyon zuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 futbol konusun futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 pattisliborek said: Ama GS'nin 12 iç saha maçında 11 farklı hakem var istatistik gibi istatistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yıllardır hakemleri ayarlayıp şampiyon olamıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 onu diyoruz ya zaten o kadar leş takım, sizin yüzünüzden hakemler derbileri piç ediyor üstelik istisnasız her maç kayırıyor gözünüz boyansın diye, biz de baydık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 aa yanlıs topic asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 sardalya said: incoming ban in 5.. 4.. Yossi Benayoun.. Yossi Benayoun.. Peter Crouch Adffsa guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 İki mars bir dersin ilk maçı. Rahat rahat bükeriz. İsmail bir sakarlık yapmazsa en az 3 fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 haydi beşiktaşım. Make it easy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 en sevdiğim maç ya. sinir stres yok mısır ve biranı al izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bjk 3-1 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Ozi de gıda zehirlenmesi yaşamış çok enterasan oldu bu eksiklerle bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 pepe'nin karti senol'un butun planlarini bozdu. bakalim kim taktiksel olarak agirligini koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 İlk yarı berabere hatta (ben oranını bulamadım ama) ilk yarı 0-0 bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Ilk yari 0-0 cok ekstrem bi tahmin degil. Ben fener galibiyeti bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 besiktas golu erken bulmak isteyecektir (standart kupon yorumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 iki takımda allah belamızı verdi kadrosu çıkardı, bu maç feci sönük geçecek eminim ya. orta alanlardaki boşluklar yüzünden atak yapamayacak takımlar. 4 gündür de herkes farklı orta saha beklerken, daha mobil vs... atiba - medel'den başka çıkmaz bu köylü diyordum. al işte korkaklığından iç sahada 2 ön libero ile yatış. ozzy sakat vs. diyorlar da değildir yüksek ihtimal, 3 gündür zaten idmanlarda bile 11 kadrosunda çalıştırmamış adamı. büyük ihtimal bahanesi falandır ya da içip sıçmıştır dün gece kasten falan. 11 kadrosunda düşünülmeyen ve bayağıdır köylü tarafından silinen, sezon sonunda da gidecek adamın bi anda derbiye saatlerde kala hastalanması çok lel bir senaryo sadfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 150m len denen adam seneye beleşe Fenere giderse ne dram döner ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Alt biten fb bjk maci pek olmuyor ya. Yine en az 3 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 fener'e gidecek kadar mal değil ya, italya falan yapacak gibi duruyor. ama giderse harbi feci geyik olur. herifi 1 senede yok etti köylü ibne prensine orta açtırtmıyor diye. sırf bu yüzden bile bu köylüye prim vermemek gerek de işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Ms 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 İki takım da kale önüne otobüslük kadro çıkarmış bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar