FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 ayın etrafını, bi kürenin etrafını raylı sistemle döşeyip bi loop oluşturuyoruz önce sonra üstüne bi tren ama lokomotifsiz, başı götüne bağlı. iri bi tren tabi, baya sonra dayıyoruz hızı artık maksimumu kaçsa içine de bi tren neden döşemeyelim ki bu trenin aynı hızda? sanırım içteki trenin hızı en dıştan bakınca ilk tren x2 oluyo hayal gücü sınırsız(ama tren düşlüyorum lol) iç içe bilmem kaç binmilyar tren döşersek en dıştan gözlemlediğimizde en diptekini ışık hızı???? ps:edebiyat okuyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 edebiyat da tam olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 xeşke edebiyattan önce dil bilgisi okusaydın bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 abi forumdayım ve anlaşılır bence okuyunca entera falan bile bastım sizin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 hoop black mesa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Edebiyatın sonuna gelinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 http://m.imdb.com/title/tt1655078/ sorunun cevabını alırsın izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 kutleli bir sey isik hizina ulasamiyor suan kabul edilen formullere gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Edebiyat değil de fizik gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Ilk tren*2 olmuyor tam cunku, ozellikle yuksek hizlarda fark belirginlesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 en çok fistana sonra herkese teşekkürler izleyeyim ordan da sekerim ona buna mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Bunu yaparsan ayı bildiğin kırarsın, sistem mükemmel işleyip görece yer değiştirmesi ışık hızından hızlı görünse de o kütleyle oluşturduğun enerji yüzünden uzay zaman bükülür ay patlar ışık hızına gelinceye kadar. Bunu güneş sistemini yok etmeyecek daha izole bi ortamda yaptın diyelim, oturup izlersen en içteki tren ışıktan hızlı yer değiştirir sana göre, ama gerçek hızı ışık hızını geçmez onun yerine etrafındaki uzay-zamanı bükerek ışıktan hızlı yer değiştiriyormuş etkisi oluşturur. Benzer bi örnek için laymans termsle bu kadar anlatmışlardı bu kadar anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Hawkingi bosver 1 minute physics kanalini izle. Ilgilenirsen belgesellerle devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 takip ediyorum o ve bi kaç tane daha benzeri kanalı ama böyle daha çok yatarken yaslanıp izleyebileceğim şeyler arıyorum esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 fizik yan gelip yatma yeri değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 sürtünmedir kesin. genelde sürtünme çıkıyor bunların sonucunda hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Çiftçinin birinin ineği hastalanmış, sütten düşmüş. Adam ne yapsa etse düzelmiyor. Yakınlarda veteriner de yok, şansa fizikçi bulmuş bi tane, bilim adamıdır, okumuş etmiş adam, bulur çözüm deyip ona götürmüş ineği. Fizikçi başlamış ineği incelemeye, ölçüp biçmeye, hesaba kitaba. Sonunda yaslanmış arkasına, "Bir çözum buldum" demiş, "Ama sadece sürtünmesiz ortamda ve küresel ineklerde işe yarıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 FromTheHell said: niye mümkün değil mümkün olsa yerinde duramazsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Rewendor said: Çiftçinin birinin ineği hastalanmış, sütten düşmüş. Adam ne yapsa etse düzelmiyor. Yakınlarda veteriner de yok, şansa fizikçi bulmuş bi tane, bilim adamıdır, okumuş etmiş adam, bulur çözüm deyip ona götürmüş ineği. Fizikçi başlamış ineği incelemeye, ölçüp biçmeye, hesaba kitaba. Sonunda yaslanmış arkasına, "Bir çözum buldum" demiş, "Ama sadece sürtünmesiz ortamda ve küresel ineklerde işe yarıyor." AHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Kimse esas soruyu sormamis; Isik hizina yakin bir hizda bile hareket etmeyen baska bir nesneyi isik hizinda hareket ediyor olarak gordun, OK, super. E sonra? Ne isine yaricak? Ne yapican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 izafiyet yapican einsteinsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 uyandım ve kafamda böyle bi şey var biri ağzıma vursun da daha fazla düşünmeyeyim bu konuda istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 gerçek sözelci geldi tim imiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 napıcak tabi ki zamanda yolculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar