Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 https://www.pcgamer.com/my-life-as-the-grandma-guildmaster-of-ultima-online-forever/?utm_content=bufferf2673&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw güzel yazı, checkitout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 açmamla kapamam bir oldu. ne oynarken videosu var ne pc başında resmi var. böyle haber olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 MMO olarak genellersen hayır ama UO'nun gerçekten birleştirici bir gücü vardı, WoW'da da bazı zamanlar yaşadım bu duyguyu ama UO'nun yeri apayrı. şu an deseler ki 200x li senelerde yaşadığın aksiyonu eğlenceyi şu serverda tekrar yaşayacaksın, oturur yine iblis gibi oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 okumanız varsa güzel röportaj, uo işte ne vidyası olacak. 10 yıllık vista yüklü pcde oynuyomuş bu arada teyze, içim acıdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 kıvamında bırakıcaksın abi her şeyi. vizyonsuz bir teyzeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Bu oyunun hayatımdaki yeri bambaşka. Ne zaman Ultima Online ile ilgili bişiler görsem duysam geçmişe gitsem bi garip oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 hepimiz için aynı.. yılda bir veya iki yılda bir mutlaka bir kaç hafta oynamadan olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 uo kinayt ve wow hayatımı siken 3 oyundur. şu an şu durumdaysam sorumlusu bu 3 oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bu üç oyuna sen ihtiyaç duymuşsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 senko said: uo kinayt ve wow hayatımı siken 3 oyundur. şu an şu durumdaysam sorumlusu bu 3 oyundur +1 hayatım kalmadı ve halen daha akıllanmadım wow oynuyorum. kınayt oynayacak kadar düşmedim aspkıfnmdspag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 nene degil bu, 50 yasinda. zorunlu emeklilik yasinda olmali nene sifatini kazanmasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 O değil de hakikaten Nene diyorsunuz şundan 20 sene sonra aşağı yukarı hepimiz aynı olacağız hatta belki de wow için bizim haberimizi filan yaparlar 30+ senedir oynuyorlar yapmadıkları achi kalmamış filan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 http://www.webtekno.com/images/editor/default/0001/41/2c4be7f199cec6c140dbca838b5baf4d5b46684a.jpeg bizim başkan da gamer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 simdi de fifa manager e sarmis belli ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 baharda osi beleş olacak. ben sanki yıl 2018 ve ben de 30 yaşında değilmişim gibi başlayacağım ya. varsa oynayacak gelsin. bayabilirim de tabi ama girilecek o servıra kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 kafama girme dayanamıyorum uo olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Beles yapiyolarsa end is nigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Fransuxa said: MMO olarak genellersen hayır ama UO'nun gerçekten birleştirici bir gücü vardı, WoW'da da bazı zamanlar yaşadım bu duyguyu ama UO'nun yeri apayrı. şu an deseler ki 200x li senelerde yaşadığın aksiyonu eğlenceyi şu serverda tekrar yaşayacaksın, oturur yine iblis gibi oynarım. bu birleştirici güç 20 kişi aynı cafede oynamamız şimdi ayrı evlerde bu zevki vermez o cafe ortamları gerigelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Black-ice said: baharda osi beleş olacak. ben sanki yıl 2018 ve ben de 30 yaşında değilmişim gibi başlayacağım ya. varsa oynayacak gelsin. bayabilirim de tabi ama girilecek o servıra kaçarı yok. Ben baslayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Guild neneye bilgisayar almış. https://www.uoforum.com/threads/helping-those-who-really-help-us.101363/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 uoforever virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 kadın olunca granny bile olsa oluyo böyle şeyler sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=cGfYPJI9hFE lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 sardalya said: Black-ice said: baharda osi beleş olacak. ben sanki yıl 2018 ve ben de 30 yaşında değilmişim gibi başlayacağım ya. varsa oynayacak gelsin. bayabilirim de tabi ama girilecek o servıra kaçarı yok. Ben baslayacagim son kez bakarım ben de sonra tamamen kapatıcam uo kariyerimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 20 yildir kapatabildinmi simdi kapatacaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar