goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 kardeşinin laptopu ne, oyun mu oynayacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 monster 970m'li aynen oyun oynuyo ztn şu anda sadece ekranı büyütmek istiyor diye aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Grego said: goldbären said: goldbaren bey bi falıma bakabilir misiniz acaba https://www.webdenal.com/hp-27-omen-z4d33aa-1ms-hdmi-dp-led_951688.html?gclid=Cj0KCQjwnqzWBRC_ARIsABSMVTO0fPmkEGotxpuv0sACDUWtMduDsjbLChOQWvgjcDofeXMKhs6BZFwaAif2EALw_wcB Onun yerine şunu alsana https://www.hepsiburada.com/dell-s2716dg-27-1ms-hdmi-display-qhd-g-sync-oyuncu-monitor-p-BD805156 Valla bekliyorum sotede. Belki biri indirim yapar da 2.3-2.2'e kaparim diye ama bu kurlarla zor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 24" aynısının küçüğü bende bunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 aldım artık, kargoda geliyor. too late for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 şundan yapışıtırdım bende http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-24-g2460pg-g-sync-gaming-monitor-1-ms-144hz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 mastikanın attığı da en iyi f/p monitörlerden cidden. ama omenin panel accık daha iyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 ben onu geç gördüm yoksa ona yumulurdum bu aocninde oc modu 165hz modu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 @sleepingdeath Vatan'daki fiyattan daha ucuza 27" 1440p 144Hz Freesync TN panel aldım ben Amazon'dan geçen BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 goldbären said: mastikanın attığı da en iyi f/p monitörlerden cidden. ama omenin panel accık daha iyi sanırım. ips i görmediğim için içimde bir kıpırtı kaldı, biraz daha övebilir misin, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 amazondan alınca tırsmıyor musun abi? yolda kırılır kavrulursa veya boydan boya ölü piksel halayı falan çıkarsa napar insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 amazon dan almadım, hepsiburada dan aldım ve de tırsıyorum evet. tırstıkça kendime gsycn gsync diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Monitörün kutusunun içinde köpük oluyor, üstüne amazon bi kat daha materyal çekip daha da büyük bir kutuya koyuyor. Kırılma derdi olacağını sanmıyorum. Ölü pixel derdi hep var da ben hepsiburada müşteri hizmetlerine telefonda ulaşamıyorum yani, güven veren bir firma değil. Amazon geri gönderme ücretinin tamamını olmasa da bir kısmını öder PTT'den fiş/fatura birşey resmi atınca CS'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 goldbären said: amazondan alınca tırsmıyor musun abi? yolda kırılır kavrulursa veya boydan boya ölü piksel halayı falan çıkarsa napar insan :( amazondan almak, gidip mağazadan alıp kendin taşıyarak eve getirmenden daha güvenli abi ??? Benim 2 sene önce aldığım klavyenin 1 tane tuşu çıkmış yolda adamlar istersen değiştirelim gönder, istersen %20 para iadesi dediler. Tuşu yerine taktım %20 para iadesi aldım adssafa en ufak sorun olsa kutuyu açana kadar amazon halleder. mağazadan eve gelirken yolda çarpma/düşürme riskin daha yüksek yani amazonla sorun yaşamandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bright said: Monitörün kutusunun içinde köpük oluyor, üstüne amazon bi kat daha materyal çekip daha da büyük bir kutuya koyuyor. Kırılma derdi olacağını sanmıyorum. benim öğrenmek istediğim buydu aslında, eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Şu monitör nasıldır acaba ya ? Bugun indirim var %5 gittigidiyor'da. Yeni mi cıktı nedir hiç yorum yok ortada https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/viewsonic-27-xg2730-wqhd-1ms-144hz-16-9-2xhdmi-dp-amd-freesync-pro-gaming-monitor-341525243 Viewsonic iyidir ama bu modeli hakkında incelemede göremedim yerli,yabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Yeniledi tüm ürün gamını Viewsonic. Güzel monitör ama aynı fiyata yaklaşık G-SYNC Ips olanlar var. Ha ekran kartı AMD ise Freesync tabii de, biraz pahalı sanki. Üstte bi Dell linklenmiş o bayağı iyi duruyo. 23" ama 2K işte. Hoş 2K için 27" bence daha tercih edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 G-SYNC Ips göremedim yakın fiyatlara . 2.2k'ya geliyor bu bilgisayar. 27 inch. 144hz kriterim Hoş alamiyorum gittigidiyor'un yapacagı sisteme de, sayfaya da sokayım. Adamların yardım sayfasından canlı,cansız yardım almak devlet hastanesinde ameliyat olmaktan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 lan monitörü dün aldım, fiyatı 400 lira düştü bugün. MUTSUZLUK https://www.hepsiburada.com/hp-omen-27-165-hz-1ms-hdmi-display-gsync-qhd-led-monitor-z4d33aa-p-HBV000007VCYH?magaza=Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 iade et yeniden al mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 şirkete kestirdim faturayı, iade faturası istiyorlar. şirket hesapları çorba, parayı kişisel hesabımdan ödedim, şirketin önce bana ödemesi gerekiyor. 2 gün inceleme olur, döneri diyorlar. taşırken alttaki bant açmış ucundan açılmış gibi olmuş. ve en kötüsü, monitör kutusuyla bakışıyoruz şu an. ek, indirim de sadece bugün geçerliymiş. yani iade olacak mı olmayacak mı bilmeden, şak 1 monitör daha almam lazım. yaşlandım, açıyorum kutuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 taksit ile ödediyse geri ödemeyi de taksit ile yapıyorlar o yüzden sıkıntı yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Benim istedigim monitor de yok amk turkiyede. Satisi mi bitmis ne olmus. Sahibinden’de buldum o da 2-3 saat once satmis. Bugun bu baslik cok mutsuzluk doldu lan Grego :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 ne o monitör olmayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 DELL S2340T touchscreen acayip bi şeymiş videosunu da bırakiyim http://www.youtube.com/watch?v=DDJePk5vTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar