kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 * 21 Haziran * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 https://i.imgur.com/hY20tOj.jpg Abi cumhuriyet gazetesinin kullandığı resim gördüğü haber felan ne entresan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 sjfkd ne alaka lan harbi? akit BUNU DA YAPTILAR: CUMHURİYET'TEN İSA GÜZELLEMESİ der yarın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Stoneshard: Prologue https://store.steampowered.com/app/869760/Stoneshard_Prologue/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Bisi olmus mu inna ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Autumn Sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 factorio ve rimworld'de indirim yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 No Man's Sky alınır mı genşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 adamlar steamının bır sırket oldugunun onalroın reklamaını yaptıkalrının falan farkıdna degıl harhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Valkyria Chronicles 4 daha yeni çıkmadı mı ya, 50% indirime girmiş. Gerçi 150TL de çok, 70-75% indirim beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 No man sky hala 75 tl şakamı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 1 lira olsa bile alınmamalı o oyun ya hani istedikleri kadar peçlesinler, best game ever'a dönüştürsünler, o release için oyunun adı gömmeden anılamaz hale getirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 tiLi said: factorio ve rimworld'de indirim yok ya factorio developerı defalarca indirim olmayacağını yazdı. hatta fiyat 20$'den 30$'a çıktı geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Frostbite said: No man sky hala 75 tl şakamı bu? 90 tl ben pre-order yapmıştım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 indirim filan yok bu nasıl steam sale böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 ben eski oyunlardan bir demet topladim bikac tanede dlc aldim simdilik, bitmeden bir tur daha binerim, gerisi winter sale. Wolfenstein: The New Order ROW Wolfenstein: The Old Blood ROW Frozen Cortex Quest for Glory Collection Warhammer 40,000: Armageddon - Da Orks Shardlight Arcanum War for the Overworld - Heart of Gold Expansion Rock of Ages 2 Shogo: Mobile Armor Division Citizen Kabuto Screamer Screamer 2 MDK MDK 2 Magicka: Party Robes The Horus Heresy - Battle of Tallarn - Campaigns 7 and 8 The Horus Heresy: Battle of Tallarn - Underworld Campaign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Dostum 'All Steam Games cracked skid row' indirseymişsin torrent'ten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 naval action ve angels fall first te indirim var deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 khalad said: indirim filan yok bu nasıl steam sale böyle Nasıl yok ya hayvan gibi indirim var işte? Benim wishlist'in toplamı %60 falan indirimdedir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 ShadowFury said: Valkyria Chronicles 4 daha yeni çıkmadı mı ya, 50% indirime girmiş. Gerçi 150TL de çok, 70-75% indirim beklerim. bende buna baktım nası 50% indirim yemiş diyede oyun 300 TL olunca ne kaadar indirim görse boş. Humble versin alırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 -Deno- said: Nasıl yok ya hayvan gibi indirim var işte? Benim wishlist'in toplamı %60 falan indirimdedir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 fallout 4 got 100 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Wolfenstein: The New Order ROW Wolfenstein: The Old Blood ROW şı ikisini almak istiyorum ama "The Old Blood"da kararsız kaldım. alınıp oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 New Order'in exp pakedi iste, prequel hikaye. NO aliyorsan niye olmasin :) ama bundle halini almayin kazara orda sacma bir fiyatlandirma var, tek tek alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 baktım ona zaten. bundle alırsan 40 küsür, tektek alırsan 29tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar