Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Beni de yaz. Beni 2 yaz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 beni de yazar misiniz pls. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Kuse kagidi belirtmeme ragmen normal kagida gore fiyat cikarmis. 80 gram 1. hamur kagit 3 cilt 50 adet toplamda 150 cilt seklinde 6500 tl civari bir rakam cikiyor. 1. Hamur kagit hayat bilgisi dersi kitabi gibi olur. Kuse kagit için yeniden bi fiyatlandirma istedim. O gelince yazarim tekrar. Guzel olsun evladiyelik olsun dusuncesi ile hareket ediyorum. En son anahtar teslim fiyatini yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 hmm teşekkürler hocam uğraşıyor olduğun için kuşe kağıtla 50kişi için 150tl'yi bulcak yine sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Aynen asagi yukari oyle bir sey olacak. Ben bi fiyat isini netlestireyim olmadi bir son tarih koyariz duymayan gormeyen vardir diye o tarihe kadar kac kisi olursak fiyatta o kadar duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 - 3 cilt halinde - kuşe kağıda renkli baskı - dikişli ciltleme - 150 tl'ye geçmez ise https://cdn.shopify.com/s/files/1/0891/8314/products/Fry_Shut_Up_And__4fedcced29f15_1024x1024.jpeg?v=1459067234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 evladiyelik diyorsunuz da kapak nasıl olacak, karton mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ya 350 gram krome karton olacak ki bu şekilde biraz ince olur, yani sayfa kalınlı 1x ise kapak 3x olacak gibi düşün, sıvama olabilir. herşeyin detaylı maliyetlendirmesini yazıcam abi. burası yabancı yer değil ondan bu kadar derin detay ve minimum maliyet ile iş çözmeye çalışıyorum. bide bok gibi yoğun bu ara iş, ondan tam yakalayamıyorum gerekli kişileri. yazıcam abi. böyle yazmalar sayesinde de konu uplanır, görmeyen insanlarda görür. dediğim gibi ne kadar fazla kişi , o kadar düşük fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 sayfa 1x - kapak 3x ise zannediyorum herkes 3-5 fazla verip kalın kapak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Kirk yilin basinda bisi yaptiriyoruz, evladiyelik olsun. Kalin kapak, kuse kagit, renkli baski, 3 dikisli cilt :) Boyle kutuphaneye koyunca original Calculus ders kitabi gibi dursun istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 calculus demeyin abi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ya kapak bez kapak gibi olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 lan babyshower da hediye beğenemeyen kocakarılar gibi o olsun bu olsun ondan da koy, yap abi sen. menteşeli kapak olsun, bunların her dediğine he dersen imamın baklavasına döner o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 20-30 yıl sonra ne para eder bu be... http://i0.wp.com/www.antiquearchaeology.com/blog/wp-content/uploads/2016/05/AmerPickers5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Niye pdfsini bastıramıyacak mı ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Arkadaşlar bu arada yazıya yeni bir update gelmez değil mi? Yazarla iletişim kurabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Devamlı update geliyor, proofreading için adam arıyordu en son. Hatta bi kaç yeni oyun da ekleyecek sanırım öyle bi tiviti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 iyimis bu. halen talep aliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 evladiyelik olsun diyorsunuz da büyük ihtimalle güncelleyenler olur dönem dönem esas büyük kısmı tamamlanmışken, bastırılan kitap 2-3 yıl sonra outdated kalıp çöp olabilir kıymet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 olur mu ya, ilk baskı candır <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Xaero said: 20-30 yıl sonra ne para eder bu be... bende böyle öngörüyorum o yüzden, ciddi bir kapağı olsun diyorum kitap dediğin ya deri ciltli olur, ya bez, ben cimrilik yapıp bez diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Sam said: evladiyelik olsun diyorsunuz da büyük ihtimalle güncelleyenler olur dönem dönem esas büyük kısmı tamamlanmışken, bastırılan kitap 2-3 yıl sonra outdated kalıp çöp olabilir kıymet olarak. aslında kalmaz, şöyle ki: eğer ciltleri dönem dönem diye bölersek belirli bir aralık gözeterek, anca son cilt eksik olur veya bir cilt daha eklemek gerekebilir duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 axedice said: Devamlı update geliyor, proofreading için adam arıyordu en son. Hatta bi kaç yeni oyun da ekleyecek sanırım öyle bi tiviti vardı yanlış hatırlamıyorsam. update eski oyun,yıllara mı geliyor yoksa 2018'ye dogru yazmaya devam ettiği için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 sayfalarca yazı var. anlam bozukluğu, imla falan olabilir sonuçta amatör bir çalışma gözden kaçabilir. geribildirimler ile hatalar düzeltilir falan. şu şekil işte; https://twitter.com/wingerburak/status/947510436882255872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar