Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The CRPG Book Project - Toplanıp bastırma

GERGE

Öne çıkan mesajlar

selam,

hem benim sağlık problemleri, üstüne cenaze mevzusu, bir de patronun bir takım sıkıntılardan dolayı sürekli şehir dışına gidip gelme mevzusundan dolayı doğru düzgün bu işe odaklanamadım kusura bakmayın.

benim kendi çıkardığım hesap ile kabaca 180-200 lirası bir şey çıkacak. mutlaka sizinde aldığınız fiyatlar falan vardır sağdan soldan, ona göre bi ortalama fiyat çıkarılabilir. 90 gram kuşe kağıt, 3 cilt, sıvama kapak vs.

fiyat alırsanız eğer dijitalciden bu özellikler üzerinden alın. 90 gram kuşe kağıt, sıvama kapak ve 3 cilde bölünmüş halde.

patron dönünce ben yine sıkıştırıcam zaten gelince konuşuruz falan dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim aramam zor da, belli birini arayip fiyat almaniz icin bi yer/telefon bisey vereyim, benim selamimi soyleyip bi fiyat alsaniza.

Aramaya gonullu olan varsa ozelden atayim bilgileri.

Fransuxa'nin verdigi detaylari verip boyle kitap bastircaz 50 tane, istanbul'a kargolanicak, kaca patlar dersiniz.

edit: mail attim nabiyonuz keranacilar diye. bakalim cevap gelirse yazcam. once 1 numune, begenilirse 50 kopya dedim, hard cover dedim, ciltlenirken tutkal mi daha iyi tutar ip mi dedim falan.
Sosyal ağlarda paylaş

TheGreatWall said:

Dragonfire said:

millet yapmış bile ama bak katalog gibi olmuş.

https://twitter.com/felipepepe/status/964117223999643648

Eğer kapak böyle olmayacaksa bende almak isterim.
3 cilt, tek cilt problem değil ama görünüşü rpg tarzına yakışır olmalı.

kapak bunun gibi olucak volume 1-2-3 yazar işte kenarda
Sosyal ağlarda paylaş

arka sayfalarda kaçtan kaça vol 1 vol 2 diye ayırmıştım. 90 gram kuşe kağıt 200 sayfa üst üste geldiği zaman dergi gibi olma ihtimali yok. bide üstüne kapak falan kalın olunca herhangi bi sorun kalmayacak.

yarın öbür gün kitapçıya veya ne bileyim bu tarz ürün satan bir mağazaya girdiğiniz zaman ben kuşe kağıda baskılı bir kitap görmek istiyorum diye bi sorun bi örnek göstersinler 3 aşağı 5 yukarı gözünüzde canlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar merhaba,
Ben de biraz bu işi merak ettiğimden bir fiyat araştırması yapayım dedim. Ordu'da oturuyorum ve burada bazı okul işlerini yaptırdığımız bir dijital baskıcıya fiyat sordum. Verdiğim özellikler şunlardı:
135 gr parlak kuşe kağıt
A4 Kağıt(Yalnız sayfa A4 olmadığından kesilecek fotolarda var fazlalık kısım)
Sıvama cilt(tek parça 20 TL o nedenle tek cilt olarak konuştum.)
Sürme dikiş(yapılabilecek en sağlam bu dedi.)
50 adet olursa 130 TL
100 olursa 70'e düşer dedi.(100 burada önemli bu sayıdan sonra ciddi bir düşüş oluyormuş)

170 gr kağıda 239. sayfanın çıktısını aldık deneme amaçlı. Orada BG1'in resimleri vardı yazılı vs. Sırf okunabiliyor mu diye bakayım dedim gayet de güzel okunuyor arkadaşlar. A4 boyutunda olmadığı için acaba okunmaz mı endişesi yaşamıştım çünkü.

Güncelleme: AD&D yazarken o aradaki sembol bazen düzgün bazen farklı bir şekilde çıkmış sebebini bilen?
Buyurun örnek resimleri de ekliyorum:

Sosyal ağlarda paylaş

Valla hocam ben yapmak isterdim gerçekten de Ordu'da olduğum için buradan kargo işini halletmek çok zor ve masraflı olur diye düşünüyorum.
Sadece ne nedir fikir olması açısından bir araştırayım dedim. Zaten basılamazsa gidip bir tane kendime bastırırım en azından. 150 TL benim psikolojik sınırımdı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Fiyat yuksekliginden olmayacak derken tam adam hizir gibi geldi. 100 tane yapalim. 200-300TL gibi bir ucrete hepsi Istanbul'a kargolanir bence, buradan dagitim kolay olur. Duz kargo degil bu arada, parca nakliyat isine gireriz.

Bel sakatligindan denk geldi, Cagaloglu'na filan da gidemedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

İsterseniz özelden Niyazi Bey'in telefonunu vereyim bu işin jargonundan anlayan, işin püf noktalarını öğrenmek isteyen kendisi ile iletişime geçsin ve burada paylaşsın. Ben bu işlerden çok anlamadığımdan çok da detaya inemedim kendisi ile ama sadece şunu söyledim: Bu kitabı isteyenler olabilecek en iyi ürünü istiyorlar.
Böylece bir fiyat çıkardık ortaya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...