Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Evet, fiyat aldım. Bu nedir diyorsaniz, konusu burada: https://forum.paticik.com/read.php?35,8824124 A4 boyunda 115 gram renkli kuşe kağıt. Daha ağır olursa devasa olur diye düşündüm. Ciltli kapak Player's Handbook tarzı. Fiyat 100 kişi çıkarsa 30tl, 40 kişi 35tl, 15 kişi 50tl. Hadi, topluluğumuz işe yarasın. Üzerine Paticik logosu da koyarız, alanların isimlerini yazarız, anılık tam. Liste: https://github.com/wheldrake/thecrpgbook/blob/master/README.md Bir de icine bir Paticik sayfasi yapacak yigit lazim. Logo, alanlarin isimleri filan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 2 tane alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bende talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 The CRPG Book Project nedir peki? diye sorayim da bilmeyen de ogrensin, almayacaksa bile alir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 https://crpgbook.files.wordpress.com/2018/02/crpg_book_1-0.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 benide yaz bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 +1 de bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 renkli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Renkli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 2 tane yaz bana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ben de alırım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bende alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yaz beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 pattisliborek said: 2 tane yaz bana abi. benimki dahil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yaz abi beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 kitaptan: We could take it. We were tough. We were dedicated. We were hardcore gamers. We were masochists. Nothing else could explain why, the moment a game was finished, we put aside the old maps, reached for a fresh sheet of paper, and started on the next RPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Ben de alırım 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 +1 istanbula geldigimde alirim birinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 15 olmusuz bile güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 para mühim değil, kesin alırım. iki tane pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bana da yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 LANNN! Adam bana sb fiyat vermiş. Yarın araştıracağım, arayacağım başka yerleri de. Bildiğiniz yer varsa söyleyin onu da bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 zaten çok ucuz olmasından kıllatmıştım biraz. sb ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ben yazacaktım renkli için baya ucuzmuş fiyat diye de sorulduktan sonra renkli deyince sen bir bildiği vardır demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 baklava inc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar