Celtics Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Youtube TR'de şu ana kadar izlediğim açık ara en eğlenceli kanal. Projenin başında meşhur educatedear var zaten. Özellikle şu alttaki video'yu mutlaka izleyin, efsane bi seri oluyor amkfasdlasmd. https://www.youtube.com/watch?v=-7ujjLaYXAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Soğuk savaş çalıntı konsept olsada esprilerin kalitesi başka boyuta taşıdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ay ne kadar orjinal https://www.youtube.com/watch?v=jA1H-VqXUfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bunlara bisi olmus galiba. ne olmus anlamadim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dağılmışlar galba ya da educatedear ayrılmış. educatedear'ın komik olmayan adamların arasında harcanmasından ibaret bir oluşum olarak görüyordum ben zaten. hele o sakallı. allahım tam üniversite hazırlıkta sevilmese de ayıp olmasın diye kantine çağırılan antipatik iri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 kapatmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 iyi hos da, sanki ilk videoda ust uste 5-6 gulmeme strike'i olmasin, arada gulelim diye zorlamislar gibi duruyo. hani 3-4'den sonra sonra cin kelime oyunlu sakalara bagisiklik kazaniyosun. bir de tek konsept bu olmasin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 burada elemanın biri anlatmış niye bittiğini gibi gibi: https://twitter.com/evdekiburak/status/1021772257067233281?s=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Black-ice said: educatedear'ın komik olmayan adamların arasında harcanmasından ibaret bir oluşum olarak görüyordum ben zaten. hele o sakallı Hepsi sakallı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DTq6dluX0AA8wbA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 twitlerden birinde bunlar kreatör adam 9'da kalkmaz diye bişey geçiyor. mmm hayat felsefem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 kanal fena değilmiş :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 isim yazmis hep, hangisi kim bilmiyoruz ki asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 sonat komik olan neckbeardlar averaj alti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 hicbiri komik olmadigi icin pek yardimci olmadi, bi educatedearin biliyorum hangisi oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ben 2 kere izledim. bi buradaki konulan bi de cenkerdem ile olani. iyiydiler, uzucu bak. (olm tr'de komik mi var allasen? azicik gulumsetiyorsa iyi de gec.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 sonat(zayıf olan) ve educatedear ayrı kanal açsın diyen 999 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 olm adamlar zaten beraber başka bişi yapıcaz demişler. ayrıca diğer elemanlar da gayet geyik tipler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 igrenc espri ve yapmacik gulusler senin hosuna gitmis demek, cenk&erdem bolumunde bile sadece cenk ve erdem beye gulduk. garanti reklamlari disinda megateknoforce guzel, onu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ben hepsini seviyorum ama hepsi olmasa bu ikisini daha çok sevecekmişim gibi hissediyorum bi yandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Sevdim ben ya. Cenkerdemden sonra yutubda takip ettiğim tek türk kanalı oldu. Eğlencelik. Yeni bir şey yapsınlar izlerim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bi yerden sonra cok komık gelmeye baslıyor cenk erdem bolumu efso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bu çocuklar neden patrona ihtiyaç duymuş ki hani yaptıkları iş ''evden getirelim bilgisayarı, bi depoda, birinin evinde yapalım amk işte'' işi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 yaptıkları süre boyunca geçimlerini sağlayacak mayşı veriodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar