Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ya bunun liverpool dediği kaaveye gidip liverpool maçını izlemek lelelel (niye durduk yere laf çarptım hiç bilmiyorum:() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 https://galeri7.uludagsozluk.com/220/ulku-ocagi_284820.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 tim pm of fucking england ingil-iz diyemeden adam araya girip bilgilendiriyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Sayemde iki sey ogreniyosunuz, fena mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 şu an çok stresliyim mesela. sosyal medya belası yüzünden bu kadar gergin niye oluyorum şerefsiz insta. hala unutamadığın eski sevgilin insta profilini herkese açık konuma getiriyor ve bir ortak arkadaşının beğenisi senin sayfana düşüyor. görüyorsun ki o seni çoktan unutmuş itin götüne sokmuş mesela. çok bomba gibiyim şuan tavsiye lazım. ayrıca aynı iş yerinde çalışıyorsun odasını basıp ateş etmek istiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Tim said: Saeros said: ben kuzey londra'da kuzey londra aksanıyla konuşuyorum ingilizceyi Kuzey Londra dedigin baya bildigin Turk mahallesi, gayet gercekci geldi soyledigin https://thumbs.gfycat.com/CapitalSorrowfulBetafish-max-1mb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 stormeagle said: hala unutamadığın eski sevgilin ... seni çoktan unutmuş itin götüne sokmuş Ya o da bişey mi, hani şu yan binadaki yakışıklı eleman var ya her akşam iş çıkışı badiye giden. Onla sevgili olmuşlar çatır çatır sevişiyorlarmış. Diye düşün. Unutmaya birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ölüm kalım sınavı var 3 saat sonra ML'den stressten ölücem sdf hiçbişi bilmiyor gibi hissediyorum, ve sanırım hiçibşi bilmiyorum. tüm cluster'lar fln birbine girdi. kim hangi complexity'de çalışıyordu, vs unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Ben de hep böyle olurdum, sonra arkadaşlarım "boşver panpa sınavda aklına gelir yorma kafanı" diye beni teselli ederdi. Okulu zorla 6 senede bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 olum yeni çocuğun adı Burak, benim adımda Burak. Şimdi baktım sende Burak. Noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Adamın gözü o kadar dönmüş ki belki adres vardır diye profilime giriyor =/ Vasat bir beta gibi seni terkeden kadının arkasından mı ağlayacaksın, yoksa gerçek bir erkek gibi mi davranacaksın? ps : Öbür Burak kesin gerçek bi erkek gibi davranıyordur. https://campustocareer.files.wordpress.com/2014/01/barney-stinson-awesome.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 senko said: ölüm kalım sınavı var 3 saat sonra ML'den stressten ölücem sdf hiçbişi bilmiyor gibi hissediyorum, ve sanırım hiçibşi bilmiyorum. tüm cluster'lar fln birbine girdi. kim hangi complexity'de çalışıyordu, vs unuttum. Strese giricek bisey yok ya. Her turlu kalican. Cunku %99 zamaninin cogunu calismaktan cok endiselenerek gecirdin, sonra biseyler yetismeyince ilerlemeyince daha cok stres yaptin, o ara uyumadin etmedin ve kendi kendini boylesinin daha iyi olduguna cunku calisman gerektigine ikna ettin. Sonuc olarak hic biseyi ogrenemedin ve sonuc olarak da kalican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Senko totem yapıyor. Tam bir "hiç çalışmadım ama AA" öğrenci tipi var bu BEBEDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 haydi senko haydi senko haydiiii ..tam zamani tam zamani simdiiii... senko buraya yumruk havaya..senko buraya yumruk havaya.. bu arada ml meta lang. mis..hay allah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Ml machine learning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Tim said: senko said: ölüm kalım sınavı var 3 saat sonra ML'den stressten ölücem sdf hiçbişi bilmiyor gibi hissediyorum, ve sanırım hiçibşi bilmiyorum. tüm cluster'lar fln birbine girdi. kim hangi complexity'de çalışıyordu, vs unuttum. Strese giricek bisey yok ya. Her turlu kalican. Cunku %99 zamaninin cogunu calismaktan cok endiselenerek gecirdin, sonra biseyler yetismeyince ilerlemeyince daha cok stres yaptin, o ara uyumadin etmedin ve kendi kendini boylesinin daha iyi olduguna cunku calisman gerektigine ikna ettin. Sonuc olarak hic biseyi ogrenemedin ve sonuc olarak da kalican. Adam cozmus beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Bak rahatlamanin en kolay yolu kopya hazırlamak. Kopyayi güzelce hazırla, en çok kafanı karistirani kopyaya yaz ve sınava gir. O kopyanın cebinde olmasının verdiği rahatlama sana yeter. Birde oraya yazdiklarini zaten unutman mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 senko said: Ml machine learning bundan sonra senin adin senko connor olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar