Feamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 hayır niye ayırdınız ki adamı durduk yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 µh said: ben sevgilimle onun dogumgununde kavga edip o evden cikarken engel olmayip evde kalmistim, yaklasik 1 yil boyunca falan intikam aldi asagi yukari sonra da ayrildik, harbi oyle bir izdirap cekmedim hayatim boyu. dogumgununde cok hayal kirikligina ugratmamak lazim kadinlari. 1 yil boyunca nasi intikam aldi yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 marksman said: https://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/11/umut-sarikaya-benimle-cikar-misin.jpg eskiden piyasa ucuzmus ya. 3000usd.. 5 senelik iliski. 600usd sene.. 50usd ay ediyor. cok cok iyi idi o gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 kadın ve ilişki uzmanları akmış topiğe. adamın yazdığı iki gram şeyden 5 yıllık gelecek analizi yapabilen böylesine başka güruh yoktur heralde. baggio'ya bak hele, inşallah gidip kızı dövmemiştir bi kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 senko said: µh said: ben sevgilimle onun dogumgununde kavga edip o evden cikarken engel olmayip evde kalmistim, yaklasik 1 yil boyunca falan intikam aldi asagi yukari sonra da ayrildik, harbi oyle bir izdirap cekmedim hayatim boyu. dogumgununde cok hayal kirikligina ugratmamak lazim kadinlari. 1 yil boyunca nasi intikam aldi yaf 1 yil boyunca "yuru git" diyecek dasaaaa yokmus adamda. olur oyle. dasaaayi cikartip masaya koyun bazen beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Black-ice said: baggio'ya bak hele, inşallah gidip kızı dövmemiştir bi kontrol et istersen. hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 senko said: µh said: ben sevgilimle onun dogumgununde kavga edip o evden cikarken engel olmayip evde kalmistim, yaklasik 1 yil boyunca falan intikam aldi asagi yukari sonra da ayrildik, harbi oyle bir izdirap cekmedim hayatim boyu. dogumgununde cok hayal kirikligina ugratmamak lazim kadinlari. 1 yil boyunca nasi intikam aldi yaf 1 yil boyunca her gun pms gibi davranip her yil birlikte gittigimiz tatile kiz arkadaslariyla gitti, dogumgunumde hediye almadi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 senko said: µh said: ben sevgilimle onun dogumgununde kavga edip o evden cikarken engel olmayip evde kalmistim, yaklasik 1 yil boyunca falan intikam aldi asagi yukari sonra da ayrildik, harbi oyle bir izdirap cekmedim hayatim boyu. dogumgununde cok hayal kirikligina ugratmamak lazim kadinlari. 1 yil boyunca nasi intikam aldi yaf bileklerinden zincirleyip ciğerini deşmiş... https://www.ancient.eu/img/r/p/750/1149.png?v=1485680400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 µh said: senko said: µh said: ben sevgilimle onun dogumgununde kavga edip o evden cikarken engel olmayip evde kalmistim, yaklasik 1 yil boyunca falan intikam aldi asagi yukari sonra da ayrildik, harbi oyle bir izdirap cekmedim hayatim boyu. dogumgununde cok hayal kirikligina ugratmamak lazim kadinlari. 1 yil boyunca nasi intikam aldi yaf 1 yil boyunca her gun pms gibi davranip her yil birlikte gittigimiz tatile kiz arkadaslariyla gitti, dogumgunumde hediye almadi falan. olm "bi git" diyemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 mevlana kiskacini andiriyor pozisyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 kazak çizme mont falan alıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Chris_Metcalf said: 5000 parça puzzle al. Beraber vakitte geçirttirir hem. Yok solo yapcam diyorsa o yapana kadar da ilişkini gözden geçirirsin. şimdiden rica ederim. Ahhshd. Best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 "Dr. Kelso" said: Women are like crows. They like shiny things they can wear in their ears, round their necks or in their nipples. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Ayrılacaksınız diyenler açıklayabilir mi nedenini? Ders çıkartırım kendime ona göre hareket ederim dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 öhöm. yeni yeni tanıyorsun ama lüks hediyeler beklediğini bir şekilde belli etmiş sana. emek verilmiş hediyeler felan geç sen onu. ee o da senin ev-araba vesaire durumunun olmadığını biliyor ama ne bekliyor ? senden sürpriz bekliyor. dikkat edersen hatun kişi hakkında direk yorum yapmaktan kaçınıyoruz. orasını sen anla işte. üzülürsün. yol yakınken vaktine yazık etme diyor patidaşların. ama yok abi ! ben yolda öğrenicem diyorsan buyur yol senin yorgan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 kismen luks demis ama, kizin gumus taki merakini luks sanmis da olbilir. Kiz dedigiyse tabi acik acik, ben pahalli hedayeelen hoslnirim, o zaman durum ters biraz :) senin icinden gecip de oyle degerli hediye almayi istemen ayri, onun sana bunu soylemis olmasi ayri kavramlar cunku. iliski katili pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 El yapımı hasır sepetler var abi sepet diye gugılladım şimdi. Al sevimli birşey,içine de bas şukulataları çeşit çeşit,bir not bir de paket yaptın mı başlangıç için fena değil bence hediye olarak. Söylendiği gibi istihbaratı çok az veriyorsun. Mesela bütçen ne tam olarak hediye için? Organizasyon yapabilcek misin ona bütçe var mı? Bunları açman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 önce küçük bi hediye al dogum gününden bi gün önce ver dogum günüm yarın derse biliyorum bu dogum günü hediyesi değil de dogum gününde de daha büyük bi hediye al ver kafası karışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 hayır abi, iyi başlamışsın ama sonuna katılmıyorum. d.gününden bi gün önce ufak bişey hediye et. doğum günüm yarın derse materyalist bla bla, (td) keko gibi sevinirse duygusal şirinlikli bla bla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 bence doğum gününde hiç bişi yokmuş gibi davran doğum gününden bi gün sonra hediye ver, doğum günüm dündü ama dediğinde zaman makinasıyla 2 gün önceye gidip fistanın dediğini yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 oğlum sizler ne biçim hayatlar yaşadınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 abi siz alt alta mesaj atmayın. yük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Beğenmezse gel bana hesap sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 hesabi fazla tutar bence bunun, bi daha dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar