Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 quixef said: Civcivhead said: yenle alakalı kitaplardan spoiler memücük zaten yen aslında hunchback, büyüyle kendini güzelleştiriyor kalıcı olarak, witcher dünyasının neredeyse bütün büyücülerinin yaptığı bişey kalıcı estetik ameliyat çakıyolar kendilerine büyü yapmayı öğrenince. Please tell us more o font of wisdom Diyorum ki bütün o memintolar yalan. Hemen penis boyu kompleksini göstermişsin anadolulucuğum. How bout that for wisdom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 benimki kocaman btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Civcivhead said: quixef said: Civcivhead said: yenle alakalı kitaplardan spoiler memücük zaten yen aslında hunchback, büyüyle kendini güzelleştiriyor kalıcı olarak, witcher dünyasının neredeyse bütün büyücülerinin yaptığı bişey kalıcı estetik ameliyat çakıyolar kendilerine büyü yapmayı öğrenince. Please tell us more o font of wisdom Diyorum ki bütün o memintolar yalan. Hemen penis boyu kompleksini göstermişsin anadolulucuğum. How bout that for wisdom. Biliyoruz bu konuda bile 10 kere söylendi anlamında olduğunu anlayamayacak kadar beyinsiz olduğunu gösterdiğin net de, diğerini kendin gelip kontrol et bakalım bi - izmirliyim ayrıca, anadolu sevsin sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 O cümleden o anlamı çıkarmam gerektiğini söyleyip anadoluyu literal olarak algılaman mı daha kötü yoksa bunun savunması olarak izmir köyünü göstermen mi bilemiyorum ufaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 sizi anca bi ölüm dövüşü paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 adam bilgi vermis, gelen cevaba bak. tam bir comar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Civcivhead said: O cümleden o anlamı çıkarmam gerektiğini söyleyip anadoluyu literal olarak algılaman mı daha kötü yoksa bunun savunması olarak izmir köyünü göstermen mi bilemiyorum ufaklık. anadolu ile figurative olarak ne anlatmaya çalıştın açıkla da öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 https://vignette.wikia.nocookie.net/theadventuresofgarythesnail/images/d/dc/300px-Patar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 quixef atanamayan rave ya. salın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Civcivhead said: yenle alakalı kitaplardan spoiler memücük zaten yen aslında hunchback, büyüyle kendini güzelleştiriyor kalıcı olarak, witcher dünyasının neredeyse bütün büyücülerinin yaptığı bişey kalıcı estetik ameliyat çakıyolar kendilerine büyü yapmayı öğrenince. Triss doğuştan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Triss tam olarak young and the restless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Triss'ciler toplansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 triss'in aktrisi belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Evet ve hepsi çirkin ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 baktım da kötü değilmiş gene triss. yen asıl hayal kırıklığı bence cast arasındaki. henry cavill de halen daha kafamda soğuk ama piç gerald karakterizasyonuna pek oturmuyor. adam paladin gibi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Iyi oyuncuysa oturtur da Bana hala dizi buyuk hayal kirikligi olcakmis gibime geliyor. Bu oyunun dizisinin de bir got kalitesinde olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 triss kimmiş ya, imdb bişey demiyor, google'ım yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 pardon ya, myanna buring tissaia'ymış. ben kızıl görünce triss sandım. hakkaten triss kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 senko said: Iyi oyuncuysa oturtur da Bana hala dizi buyuk hayal kirikligi olcakmis gibime geliyor. Bu oyunun dizisinin de bir got kalitesinde olmasi lazim Abi oyun cok guzeldi evet ama edebi olarak ortada cok iddiali bir sey yok. Got beklemen hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 adam zaten görsel kalitesinden bahsediyor belli ki. her ne kadar sernaryoyu uyarlama aşamasında başarısız olsa da got, görsel olarak çok üst kalitede iş çıkarıyor. bir film/dizi den edebi değer beklemek, hele ki bu marvel/disney çağında en kibar tabiriyle saflık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=G35GpffcUnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Az beyaz sakal olsa olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 geraltin gencligi heralde. gerci ciri de 8 yasinda olacagi icin sakalsiz hali mantikli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 tamam sakalsız olsun da o saçlar nedir abi, bu kadar peruk olduğu belli olmasaymış keşke “postta hallederiz” demişler heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 ben çok beğendim ya gayet iyi. sakallı halini beklemedim hiç zaten onu sonraya saklarlar her türlü. şu herif rolü de kotarırsa azıcık benden güzeli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar