samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 en az 3500 greft iddaalı olmuş. Tekte 5000 ekenler de var ama sağlıklı olanı tek seansta bu kadar ektirilmemesi yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 3000-3500 çok standart abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ektirme bir yerden bir yere tasima islemi deigl mi? yani ektirttikce bi yerlrdeki sac miktarin azaliyor ayni sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 equally distributed yapıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ya birak daginik kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 arkada çok fazla saç var. oradan aldıkları hissedilmiyo. üç kere ektirdi işte arkadaş 10k greft aldırdı arkadan. hala ufak bi tur daha aldırabileceği kadar çıkabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 samaella said: en az 3500 greft iddaalı olmuş. Tekte 5000 ekenler de var ama sağlıklı olanı tek seansta bu kadar ektirilmemesi yönünde. 3500 baya standart abi. Tek gunde ekilmicek buarada, ön ve ortaya carsamba calisicak. Persembe gunu vertexe calisicak tamamen. Yani full kel degilim zaten vertex acik biraz, ön taraflar dökuldu biraz ve orta kisim seyreldi baya. Black benimkide ayni hesap iste, yani imkan varken niye yaptirmayim diye dusundum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 3500'i tek günde ektirdim ben. çok küçük bi bölgeye sadece ön kısma o yüzden çok gür oldu. ama bölmek garip geldi abi tek seferde yapsalar geçse bitse ya? korkutmak gibi olmasın ama hakkaten çile o iş. bi de acıyacak kafan fln sonrasında. nasıl olacak bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 3500 normal ama en az 3500 demişsin o yüzden yazdım onu. Öncesinde prp ve mezoterapi önermedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 PRP yapilcak dedi anma öncesi icin denmedi bilmiyorum o kismi tam. Buarada 2 gun olmasinin sebebi benim zamanima uymadigi icin ve ay sonuna kalacagi icin 2 gune bölerek yaparsak bu hafta yapabiliriz dedi. Yapcak bisi yok abi oyuzden, yani disimi sikicam artik iyilesene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bazı doktorlar kafa derisini besleyip ekilenlerin daha sağlıklı tutması için bikaç kür uyguluyorlar prp mezo falan. Hatta göbek yağı kök hücre olayından kafaya enjekte olayları da var :D Hayırlısı bakalım, ben 35 oldum saçlar uzundu döküldü. Bir ara bakacam bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Kacta dokuldu Genelde 35e kadar kafanda durursa bi daha kolay dokulmuyor diyorlar Bi sekilde kalanlari 5 yil daha kafamda tutmam lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bantla abi direk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 benim seyreldi aslında alın kısmı vs o yüzde kısa saçla geziyordum. İlk defa minoxil kullandım 6-7 ay kadar saçlar uçuşa geçti ve kalınlaştı. Bu arada uzattım ve minoxil kullanmadım sonra bayır aşağı gitti :D yılbaşından sonra kestim saçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Minoxil ise yariyor yani Ben uzatmiyorum artik ya hep burnuma kadar fln artik, eskisi gibi omuzlara kadar uzatayim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ben de simdi sacimi kestim, mis gibi oh. sac cektirme lazim bana, kalanlari da alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 minoxil kullanip biraktigin anda gg saclar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Haydaa Hic mi kullanmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 kullan 2-3 yil, bir sey olmaz. rogaine al ama, minoxil vs cakma versiyonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 tıraş makinasının sıfırıyla her hafta komple alıyorum kelimi. gözlük takınca bedük gibi geziyorum ne yaparsanız yapın gidecek zaten kaçarınız yok. rahat takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bende kaşıntı yaptığı için bırakmak zorunda kaldım sonra saçlar beni bıraktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Esh said: Abi onde sorunum yok zaten,hafif arka orta seyreldi Overhead Kulaklik takmaktan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Kaede said: ne yaparsanız yapın gidecek zaten kaçarınız yok. rahat takılın olm saç ektirme topiği bu. gitmiyor işte ektiriyorsun saçın oluyor. bütün olay bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bizim şirkette 3 kişi ektirdi 3 farklı yerden esteworld biri ne biliyim o kadar belli oluyor ki. yani biraz daha az kel olmak için ne gerek var bu kadar uğraşa. gene kelsin. gene belli oluyor. hatta direk çizgi halinde gittiği için saçına bakan biri "aa saç ektirmiş bu adam. oha ektirmiş hali buysa acaba ne kadar keldi" diye düşünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Benim bir arkadaş ektirmişti, ama kafa neredeyse komple keldi onun, hem tepe açılmış hem yanlar iyice gitmişti önde. Ektirdikten sonra facebookta falan fotoğraflarda falan acaip iyi gözüküyordu. Bi tek önde saç çizgisini hattını neyse işte onu tam tutturamamışlar, fazla yuvarlaktı yapay duruyodu biraz, ama o da çocuğun eski halini bilenlerin dikkatini çeker heralde en fazla. Sonra bi gün görüştük, çıplak gözle de ilk başta iyi gözüküyodu saçlar. Ama bi ara lambanın altından geçti, bi ışık vurdu, abaw, direkt ay gibi parladı kafa, tüm büyüsü kaçtı. İlüzyon resmen. Bi de once seen not unseeable, daha sonra normal ışığa geçse bile dikkatli bakınca fark ediliyor. Dediğim gibi kafaya komple ektirdi o, kök sayısı yetersiz kalmış olabilir geniş alanda. Bi de bunun da 5 senesi falan var heralde ektirdiğinden beri. Belki o arada ekilenlerin arasında dökülen orjinal saçları falan seyreltmiştir iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar