vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Selam Benim de postum olsun 5 sene sonra bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 mokoko said: hep denir ya ulan liseliydik notlar düşük başlığı açılırdı artık çocuğum oldu başlığı açılıyor diye. artık orayı da geçtik saç ektirme başlıklarına geldi sıra. benimde mutlaka hayatımın bir noktasında ihtiyacım olacak. ya tamamen kazıtıcam babam gibi ya da ektiricem. çok kötü bişi lan saç dökülmesi. keşke full beyazlasa :/ anne tarafindan geliyo kellik geni. dayilarda yoksa dert etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Anne tarafindan gelmiyordur ya Anne tarafi 7 sulaleye kadar firca sac Hos baba tarafindan da hic kel yok, babamda saclar 20 sinde neyse simdi de o Ama o gen saklanip saklanip beni bulmus iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Duly noted. Siz asıl bana adam gibi soyguncu olmayan rhino plasti doktoru bulun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Soyguncu olmanayi yok ta Atasehirde bir klinik ile gorusmustum, adam direk cift cene ameliyati dedi. Ben protez kurtarir umuduyla gittiydim. Ha bir de bunlara ek 3 veya 4 disini cekmemiz gerekicek dedi Hii ben bi düşüneyim dedim çıktım. Gerci simdi dusunuyorum da at hirsizi gibi gezmektense dissiz olmak daha iyi sanki sdg Ilgilenirsen klinigin bilgilerini vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Benim de tepe açıldı, önlerde seyreldi iyice :( Transmed ile görüştüğüm zaman enseden alıp saç ekimi yapabileceklerini söylemişlerdi. Sabahtan gidiyormuşsun işte neredeyse yarım günden fazla tek tek uğraşıyorlarmış. Yaptıranlar acılı olduğunu söylüyordu, ben biraz daha dökülsün öyle ektiririm diye düşünüp o zaman yaptırmamıştım. Yalnız ücretler yaptıralacak yer fark etmeksizin 2-3 sene öncesi olmasına rağmen biraz yüksek gelmişti 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 smiley kullanimiyla dogru orantili seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Kimse net fiyat yazmamış. O kadar mı vahim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 kafam guzelken euç ekimi diuw okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 sac ekimi ucuz yine ya 5k fln cikarsın çift çene ameliyeatı + diş teli + diş çekimleri bana 15k+ fatura çıktıydı üstüne bir de çene ameliyatının çilesi var, haftalarca konuşamamak çiğneyememek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Sactan çeneye ne ara... Biraz hızlı gitmiyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bana ikisini de ihtiyaç var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Söylerken gerildim bak. Benim duyduğum genelde 4-5 k civarı hep. Şu bahsettiğiniz yerden fiyat alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bu haftaiçi gidiyorum ben, güncelleme yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 5k ya yukaridudulludan cikarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bana da lazım lan bundan, bi fiyat şeyttirsenize ne kadara patlıyor iyi yerlerde, sırf tırsmaktan gidip sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ekilen saç dökülmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 samaella said: detaylar için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Lopeth said: ekilen saç dökülmüyor mu? ektiren adam bana hayır, garanti veriyor dedi ama bilmiyorum, pek mantıklı gelmedi. 7k ya yaptırmıştı o bide. teşhisi ve ekimi aynı doktor yapıyormuş. kadına gitme sebebim sadece, 2 apayrı seviye ve kültürden kişinin tavsiye etmesi. bir de benim saçlar çok kötü durumda değil, enseler vs dolu, üstte hafif açık, olur diye düşünüyorum. bakalım. anlaşırsak before after koyarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 5K ucuz kalmış aynen :D 2013'te bile neredeyse 7-8'den başlıyordu gidilebilir yerler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 illa tutcak diye bişi yok bu arada bildiğim kadarı ile hatta ektirip tutmayan örnekler de tanıyorum. hoş onların ektirdiğinden bu yana teknoloji de gelişmiş, değişmiş olabilir pek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 orc_lord said: 5K ucuz kalmış aynen :D 2013'te bile neredeyse 7-8'den başlıyordu gidilebilir yerler 8-) 2013'ten sonra cihazlar teknik vs ucuzlamıştır ve yapanların da artmasıyla rekabetle fiyatların düşmesi zaten normal. lazer epilasyon da aşırı pahalıydı o zamanlar mesela ama şimdi 1k'ya aldığın avuç içi cihazla kendin bile yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 benim bir arkadaşım ektidri 1,5 sene önce 3 seans gitmiş, seans başı 1000tl miş. Çocuk 1000 tl ye ben 3 seans oldum 1 tanesi tutmadı diye falan anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 senko said: çift çene ameliyeatı + diş teli + diş çekimleri bana 15k+ fatura çıktıydı direk komple kafa nakli yaptır daha ucuza gelir mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 grego artık şaşırmıyorum. ben ektirdim saç, soracaklarınızı sorabilirsiniz. keller için iyi bir örnek değilim sadece öndeki açıkları kapattırdım ama genel olarak hakimim konuya. en yakın arkadaşım sıfır kafayı kaplattı oradan da bildiklerim var. izmirde 3k'ya 2015'de yaptırdım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar