roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Evdeki sistemi epey genişlettim, en son şöyle bir noktaya geldi: Sevdiğim dizileri listeye ekliyorum O dizilerin yeni bölümleri çıkınca otomatik olarak torrente atıyor Torrent sadece AKN'nin olmadığı saatlerde çalışıyor gece 2-8 arası Diziler indikten sonra Subtitles uygulaması otomatik olarak altyazıları alıyor Plex ve altyapısını kullanan Infuse üzerinden de istediğim her yerden izleyebiliyorum (telefon, TV, tablet vs) Kullanılan uygulamalar: Sonarr Subtitles Jackett Plex Transmission Var mı bu tarz sistemlere meraklı olanlar aranızda, ekstra olarak eklenebilecek bir şey biliyor musunuz? Özellikle Sonarr'dan inanılmaz memnun kaldım. Biraz buglı olsa da iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 güvenlik işini nasıl hallediyorsun baya exploite viruse açık değil mi bu sistemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Disariya kapatirsin portlari, locel network de hizmet verir, olur biter. Radarr var, filmler icin. Bir de bu setup icin Usenet gerek. Sonarr'da gormussundur, torrenti eklemek icin eklemisler, asil olayi usenet onun. raspberry pi 3 gibi bir seye kuracaksin, 24 saat acik kalacak bir external hdd ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Aynen, dışarıya açık tek port Transmission'un torrent bağlantılarını kabul ettiği port. Geri kalan her şey devre dışı. Usenet güzel de ücretsiz üyelik vs bulmak lazım. Para ödememek için katlandığımız bir şey bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ya benim anne babanın android tvye böyle bir sistem kurulabiliyor mu? strem.io kurdum fakat rarbgden çekiyor o torrentleri ve genelde seedler leş oluyor. böyle basit güzel arayüzlü nasıl bir şey yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 beles degil ama su epey ucuz: https://www.sunnyusenet.com/en/packages/sunny-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 benim niye bu konularda bilgim yok ya, ne güzel programlar bağlamalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 benim de yok dizi izlzeyecegim zaman dizibox a giriom izliom sonra da kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ben de yaklaşık 5 aydır falan netflix tr de olmayan içerikleri izleyebilme tutosunu okuyup anlamaya çalışıcam gergenin ama vakit bulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Abi google a blabla izle diyince ilk 3 linkten biri veriyo ztn, fazla enerjinizi mi harciyosuniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 kötü görüntü kötü altyazı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 monitörün de leş ise kötü görüntü iyi görüntü çok bişi farkettirmiyor. o yüzden gogo hdfilmcehennemi hatta hizli yüklensin diye 480p izliyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 romantik komedi filmini bluray 1080p izlemenin hiç bir mantığı yok tabi, bu kadar manyak olanları anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ben de öyle diyordum büyük tvden izlemeye başlayınca bi kaç senedir kalite arar oldum. içeriği farketmez ki bir görüntü izliyorsun sonuçta. ama bilmiyorum 3-5 gblik 1080lerin üstünde pek bişey farketmiyor benim için şuan ayarım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Oha adam gerge nin antisi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bu kurulan altyapıyla ilgili bir 'how to', instruction vs var mı bi yerlerde? birebir aynısı olmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 senko said: hatta hizli yüklensin diye 480p izliyorum genelde iste destekledigim dusunce tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Bu sisteme ek olarak, belirlenen tv dizi sitelerini de tarayarak; kaynaklardan videoları indirmek mümkün olabilir mi? Bazı dizilerin altyazıları sadece dizipub gibi sitelerdeki videolarda var. srt, sub, vb formatta bulamıyorum. Ayrıca, sistemin tuto'su gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 abi az yiyin netflix alın ya vallahi değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Raspberry Pi ve Usenet ile anlatirim istiyorsaniz ama bende kurulu olmadigi icin sorunlu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 openfliXR bu yapılanın hazır hali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Oyle gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Oha çok iyi lan. Ayrı ayrı uğraşacağına OpenFLIXR ile devam edebilirsin, birebir aynı setup'un hazır hali. Ben en baştan bunu görmediğim için ayrı ayrı uğraştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Ben baya hevesliydim ya bi ara, hatta kodi kurulu falan guzen htpc var evde. Bi ara nodejs ile scraper vs yazip ustune bi mobil app cakip mobil ile htpc uzerinde indirip, kategorize edip vs. falan bisi yapayim diyodum, sonra vakit olmadi ugrasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Madcat said: romantik komedi filmini bluray 1080p izlemenin hiç bir mantığı yok tabi, bu kadar manyak olanları anlayamıyorum. 2006? S-sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar