Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ben belki kötü espri duymak ve yapmak istiyorum. hakikaten sana mı soracağız arkadaşım? hayır tabii ki sormayacağız, o zaman grego'ya soracağım ben de. flam'a mı soracağız grego?
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 yok tabiki bana da sormayacaksınız, mezaşını aldım bilekays karşim, peki axedice sana mı soracağız
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Meşazınızı aldım karşimlerim ama ben triggerlanmakla meşgulüm phebus said: içerisin de Bu nedir ya. Ayrıca tabii ki flama sormayacağız. Flam masanın kedisinin bibisini yesin.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Grego said: bide takla at. ben de şuna friendly fire triggerlanıp bir espriyle süslemek istiyorum. bide nasıl takla atsın?
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Grego said: şu imzadaki post nerde ya, masa resmen hidden gem in tersi https://forum.paticik.com/read.php?62,7850357,page=3#msg-7851553 https://www.youtube.com/watch?v=_tWWvBkZ4-M
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ad3m said: bombilo said: =)) said: aklıma burdan aldığım wow account geldi 2 sene sonra o şerefsiz geri almıştı kimliği de bende olmasına rağmen izmirde bulup dövmedim hala pişmanım ifşa et, online dovelim. Kimmiş bu hakkat? pyro abi bu ahahahahahah
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Aaa bi dk bi dk pyronun böyle bi olayı vardı da aylarca dalgasını geçtik falan Hatta ben üsteledikçe ya sus lütfen ben o konuyu kapatmaya çalışıyorum falan diyordu. ASŞDİŞGDİFGDFK o mu la cidden Oha yaşlanmışım lan resmen hatırlamıyorum. Pyro napmıştı ya bi yerden aldığı oyun içi kredilerin resellingini yaparken patlamış mıydı neydi çalıntı kredi kartı ayağına? Onla mı bağlantılı bu acc işi de?
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 çalıntı kk ile alınan game timeları goldla satıyordu sonra patladık tabi. 20k goldumuzu 2k vererek telafi etmişti reyis. (rakamlar sallama oran böyle birşeydi ama) pyro demek işleri büyütmüş bundan sonra account satıp callback çekmeye başlamış.
Öne çıkan mesajlar