Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ben belki kötü espri duymak ve yapmak istiyorum. hakikaten sana mı soracağız arkadaşım? hayır tabii ki sormayacağız, o zaman grego'ya soracağım ben de. flam'a mı soracağız grego? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 yok tabiki bana da sormayacaksınız, mezaşını aldım bilekays karşim, peki axedice sana mı soracağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 C-C-Combobreakeeeaarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Bu Flam kim? Gözüm tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Meşazınızı aldım karşimlerim ama ben triggerlanmakla meşgulüm phebus said: içerisin de Bu nedir ya. Ayrıca tabii ki flama sormayacağız. Flam masanın kedisinin bibisini yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Grego said: bide takla at. ben de şuna friendly fire triggerlanıp bir espriyle süslemek istiyorum. bide nasıl takla atsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 AMuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Grego said: şu imzadaki post nerde ya, masa resmen hidden gem in tersi https://forum.paticik.com/read.php?62,7850357,page=3#msg-7851553 https://www.youtube.com/watch?v=_tWWvBkZ4-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Oooo linç. Vurun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ad3m said: bombilo said: =)) said: aklıma burdan aldığım wow account geldi 2 sene sonra o şerefsiz geri almıştı kimliği de bende olmasına rağmen izmirde bulup dövmedim hala pişmanım ifşa et, online dovelim. Kimmiş bu hakkat? pyro abi bu ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Aaa bi dk bi dk pyronun böyle bi olayı vardı da aylarca dalgasını geçtik falan Hatta ben üsteledikçe ya sus lütfen ben o konuyu kapatmaya çalışıyorum falan diyordu. ASŞDİŞGDİFGDFK o mu la cidden Oha yaşlanmışım lan resmen hatırlamıyorum. Pyro napmıştı ya bi yerden aldığı oyun içi kredilerin resellingini yaparken patlamış mıydı neydi çalıntı kredi kartı ayağına? Onla mı bağlantılı bu acc işi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 oha pyromuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Pyro, Oğuz? Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 kara oglan yapmaz oyle sey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 çalıntı kk ile alınan game timeları goldla satıyordu sonra patladık tabi. 20k goldumuzu 2k vererek telafi etmişti reyis. (rakamlar sallama oran böyle birşeydi ama) pyro demek işleri büyütmüş bundan sonra account satıp callback çekmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar