ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Çok yardımcı olmuşsun gerçekten sunduğun detaylarla sdlfkj Patlayan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 acilmiyo abi iste gifler falan, nasil bi detay bekliyosun sdfg. onceki sayfada senin son mesajinda verdigin ornekler gorunmuyo mesela bende. az once reddit'te de hayalkirikligi oldu ama sen boyle diyince sorun bende diye dusunuyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 bedava diye bu kadar da kötü olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Yok abi sende var bir problem sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 https://i.imgur.com/cnOzpBa.gifv duzelmis su an thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 bazı imgur ve reddit linkleri açılmıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Wikipedia'yi vikiansiklopedi.org ile degistirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Bayağıdır vpn kullanıyordum bu yüzden bakmıyordum patlamış eskisi hemen değiştiriyorum. Teşekkürler mirror url için GERGE (tu) 2.7.6 version ile GERGE'nin urlyi yabıştırdım güle güle kullanın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 (düzenlendi) Açmadı bende imgur direk linkleri ya ? Mesela şu : http://imgur.com/a/VUqVE Edit: Nan , sadece paticik üzerinden verilen linkleri açıyor desene, Bende sapingen gibi browser den girmeye uğraşiyorum. Edik 2: Bu direk linkleri de imgurp.com a da yönlendirse olmazmı ? Nisan 16, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 (düzenlendi) @Quo-Vadis Direk yönlendirmelere yetkisi yok script olayının. Basitçe url taraması gerçekleştirip adresleri replace ediyor. Yani kısaca tıklanabilir bir link ya da embed edilmiş bi image olması gerekiyor imgura ait gezindiğin adreste. Fakat redirector tarzı alternatif extensionlar ile yapılabilir adres satırından direk yönlendirme işi. Boş bir vakit bulamadım şuan forum güncellendiği için gereksiz kalan bi ton özellik var kaldırılması gereken. Zaman bulunca güncelleme yapacağım. Öbtüm. Nisan 17, 2019 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Danke schon , öbüyorum gıdından bende , iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar