=)) Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 şimdiye kadar karışık olarak eth musicoin siacoin lbry expanse monero electroneum vs mineladım bunların hepsini tek elde bir trade sitesinde mesela saklamak mümkün mü? bu işi nasıl yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Her coinin trade edildiği farklı exchangeler var, hepsinin aynı anda olduğu yer bulmak zor, çeşidin arttıkça da zorlaşıyor. Diğer yandan güvenlik olarak da çok aktif trade yapmayacaksan exchange'lerde park etmek çok güvenli değil. Hacklenebiliyor, hacklendik denip çökülebiliyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 walletlarına cek coinleri en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 https://coinomi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 soruyu şu şekilde değiştirip sorayım. şuan gündemdeki borsalardan en çok alt coini barındıran ve güvenli olan hangisi ? binance mi ? btc'ye bulaşmadan altcoin hyplerine kapılıp gitmelik site yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 her coini kendi walletında mı saklayayım yani ? expanse için kendi wallet ı var onu kullanıyorum musicoin için öyle gibi gibi ya da bu sahip olduğum coinleri bi hardware walletda saklayabilir miyim herbirini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 alt surfing icin binance. neo surfing icin kucoin. daytrade yapamayacaksan, evet en temızı kendı walletına cekip tutmak. exchangelerde tutmayın. sonra exchange patlayınca uzulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 exchange lerin patla(til)masi ne kadar kabullenilebilir olmus ya. bu eninde sonunda ssl authority ler gibi, exchange validatorlarin cikmasina kadar gidecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 binance hesap açılamıyormuş artık galiba. nedir alternatif buna? bi kaç farklı altcoine 1-2k gömüp 6 ay 1 sene bırakıp unutmalık bi yer lazım işin aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 para transferini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ben tam köylüyüm geçen ripple alayım dedim darlandım bıraktım, var mı cc ile falan alabileceğimiz güzel bir arayüzü olan site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Aluriel said: binance hesap açılamıyormuş artık galiba. nedir alternatif buna? bi kaç farklı altcoine 1-2k gömüp 6 ay 1 sene bırakıp unutmalık bi yer lazım işin aslıben bunu yaptim hepsi btc karsisinda eridi zamanla usd olarak yine artti ama btc'de kalsaydi 4 kati olacakti alt'larda olan para tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 o zaman BTC bull rallysi vardı. şuan altcoin gold rush var. BTC yeni high yapmadan sideways gitmeye devam ettikçe altlarda paranın çoğunu tutmak daha mantıklı. btc indexi bear trendde çünkü. ancak alt balonunun sonlarına yaklaşmış olabiliriz. hayvani yükselmiş altlara girmemek lazım. şuradan Percentage of Total Market Capitalization (Dominance)'ı takip edin işte. https://coinmarketcap.com/charts/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Figh said: para transferini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ben tam köylüyüm geçen ripple alayım dedim darlandım bıraktım, var mı cc ile falan alabileceğimiz güzel bir arayüzü olan site Kart ile CEX.IO var sanırım. Ben banka transferi ile alıyorum. Kraken'i kullandım. Direkt usd ile ripple oluyor mu bilmiyorum ama en kötü BTC alırsın, sonra Ripple alırsın. Kraken'de Ripple var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Aluriel said: binance hesap açılamıyormuş artık galiba. nedir alternatif buna? bi kaç farklı altcoine 1-2k gömüp 6 ay 1 sene bırakıp unutmalık bi yer lazım işin aslı şu dediğin çok zor ya, 10dolardan eth aldım ve emekli olurken çekcem dedim (1 yıl oluyor), bugüne kadar bu kadar artışta kaç kere al-sat yaptım arada. sonuç: kardan zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 abi asfsds koylunun bitcoinle imtihani oldum resmen Paribuda hesap acilacakmis actik bunu sorunsuz. Para gondereyim dedim havale olmadi eft dene dedi banka. Ok dedim eft limitim 100tlymis sdfxs. Neyse dedim arayip garanti musteri hizmetlerini degistireyim dedim. subeye gitmek gerekiyormus. Eh hadi gunduz hallederim bu adimi atlayip gectim. Binance hesap acmayi denedim yeni hesap acilamiyormus artik hahah. it coin bit coin senin gibi fakir koylunun neyine ulan dediler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Kithnos said: Figh said: para transferini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ben tam köylüyüm geçen ripple alayım dedim darlandım bıraktım, var mı cc ile falan alabileceğimiz güzel bir arayüzü olan site Kart ile CEX.IO var sanırım. Ben banka transferi ile alıyorum. Kraken'i kullandım. Direkt usd ile ripple oluyor mu bilmiyorum ama en kötü BTC alırsın, sonra Ripple alırsın. Kraken'de Ripple var. cex kapanmış üye alımına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Cryptopia'ya bir göz at istersen, orada olmayan yok gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar