incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 4 mb/s download (netlimiter) upload da speedtestte 3mb gösteriyor 35 mb desede bi gariplik var internet hep iyi ve hızlı faturayı unutursanız sadece biraz problemli oluyor, 3-4 gün alıyor yeniden açılması ama onun dışında hiçbir problemi yok evde 3 kişi kullanıyoruz interneti ortalama 550-600 gb gibi bir kota gidiyor her ay (normalde 400 gb ama kalanlar gidenler bilgisayarı açık bırakıp download yapanlar falan filan 600 e ulaşıyor) inanılmaz memnunuz evde extra: hiçbir oyunda pingimin çıktığını görmedim, 1 kere bile olmadı yani çok yaşa türknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 leş superonline sonrası gaza geldim, geçiyorum. gönderdim evrakları. Güzel sistemmiş ama böyle kargo ile uğraşmak darladı beni. haftaya bağlanır herhalde. Dediklerine göre geldiklerinde ev tesisatını da kontrol ediyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Ya bu kekolar Türk Telekom üzerinden portları mı kapattı ne yaptı? Bağlamadılar ama Superonline da gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 12 gün olmuş 12 gündür internetsiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 çarşamba gittim 1 haftadır öyleyse bilmiyorum yeni geldim eve net yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Aga ben de 4-5 aydır kullanıyorum, nazar değmesin de tık demiyor, hayvan gibi de hızlı ve harbiden limitsiz. Nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Bende 1 aydır kullanıyorum sorun yok. Gerçekten kotasız mı diye denedim, 300gb'i geçtim galiba, kotasız evet. Yanlız, vdsl hizmetleri güzel, adsl olanı bi halta yaramaz. Taşrada ikamet etmiyorsunız, şehir merkezlerine yakın yerlerde güzel hizmet alırsınız. Özellikle bir de YAPA altyapısı var tadından yenmez, 100download 40upload veriyorlar. Tabi hiçbir firmada olmayan tek özelliğini söylemeyi unutmuşum, taahhüt yok. 2019'da kota kalkacağına göre ve ne nasıl şekillenecek bilmediğimiz için, 6 ay kadar turknet'de taahhüt olmadan takılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 abi benim 2 sokak ötemde var bende yok öyle hizmetler olduğum yerde altyapı 24mbps kaldırıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 taahhütlüyüm turknete geçmek istiyorum, varmı bu işin çözümü? yoksa süresini beklemek yada cezasını ödemek arasında kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 120TL'e kadar ödüyor turknet, daha doğrusu tutar kadar sana her ay indirim veriyor. Sen parayı her şekilde ödüyorsun diğer operatöre. yada; http://www.taahhutsayar.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ben superonline a geçerken 600 tl düşmüştü süperonline totalde 120 tl biraz az gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 600TL güzel bir rakam tabi de, superonline da seni 24 ay bağlıyor kendine. Turknet'de taahhüt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 3 yıl önceydi + 12 aydı o zaman, şimdi utanmasalar 10 yıl isteyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 "roket adam" said: Aga ben de 4-5 aydır kullanıyorum, nazar değmesin de tık demiyor, hayvan gibi de hızlı ve harbiden limitsiz. Nazar değmesin. Ha pardon tek şikayetim CGNAT yaptıkları için reel IP adresim olmaması. Bu biraz canımı sıkıyor, sabit IP'si de ekstra ücretli doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 o ne bilale anlatır gibi anlatsana, birkaç müşteriyi router gibi aynı ipden mi çıkartıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Aynen Sana private ip veriyor Bana da veriyor Sonra ikimizi ayni internet ip sinden cikariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Guvenlik aciklarini, dezavantajlarini gectim bir servis host edemiyorsun haliyle Ssh server kursan baglanamazsin misal. Tatsiz bir cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Evet standart kullanıcıyı çok etkilemez de benim evde sunucu falan var baya kastırıyorum bir şeyleri, o yüzden can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Nasi baglanion ki remote olarak kendine? Bi de alsana olm sabit bi ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Ayda 15 kağıt vermeye üşeniyorum. ESXi'e bir Windows 10 kurdum desktop versiyonu, Teamviewer yükledim öyle erişiyorum. Tam bir rezalet. SSL VPN yapabilen firewall'ım var onu bile kullanamıyorum şu an o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 çok boktan bir şeymiş abi o, pingi de sıçartır bi miktar herhalde. ben ttnet vdsl ile 30-40ms görüyom alamanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 e tüm servis sağlayıcıları yapmıyor mu bunu? sabit ip vermiyor ki hiçbiri ekstra ücretsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sabit olmasa da anlık kendine özel ipn oluyor hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 ipv4 tükenmek üzere olduğu için yapıyorlar cgnat olayını. Üstelik tüm operatörler yapabiliyor. ttnet dahil. Bir de, beni cgnat'dan çıkarın derseniz kibarca, çıkarıyorlar diye biliyorum. Ping mevzularında da pek fark etmiyor galiba. Bir tek işte port vs. işleri olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bu türknetin de ABV yav. geçen uydunet anlaşmam bitti. dedim yenilemeyim bir bakınayım. zaten aklımda ilk türknet vardı hemen girdim sayfasına fiyatlar vs.. uydunete göre iyi durumda. bakayım ne hız veriyor! bakmaz olaydım . İzmir hatay gibi bir semte 16mb yukarısnı veremiyor. dedim nasıl ya? aradım müşteri hizmetlerini dedim " izimirin en yogun semtlerinden birine niye bu hız ?" diye sordum . hiç biri konudan anlamıyor. sonuç olarak uydunete devam ettik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar