roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Perşembe son. Kimse sormadan yazayım iphone X 64 4750 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 senetle alabilioz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 iphoneX 64gb = 4099 AED 4099 AED = 4309 TL 4750 - 4309 = 441 TL roket adam parasi pasaport kaydi da yok 0/10 would not buy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Abi balta olayini beceremiyosaniz iśi ehlilerine birakin. Roket napsin? bi de havalimaninda inip eve kadar gelip, evde bulamazsa komsuda beklesin olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Balta degil ki niyetim. Olani yazdim, bence pasaport kaydi falan olmayan telefonla ugrasilmaz hic zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 pasaporta kaydedip verecek belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 O zaman 400 az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 6s ekranı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Abi benim de 6S'in ekranı kırıktı gittim X aldım. Aynısını önerebilirim :) Tabii ki cüzi bi miktar cebe koymadan getirmem mantıksız olur abi. Niye boşuna uğraşayım. 100 lirayla da afedersin şey bile çekilmez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 su an o imkanım yok ya o yüzden ekran istedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 pasaport kaydı olmayacağı aşikar yahu. adamdan 7 kişi iphone istese, adam nerden bulacak 7 tane kaydedecek pasaport. vergi gibi bişe alıp bi de pasaport kayıt parası alıyorlar di mi, ne kadar onlar? ne olursa olsun, tr en iyi fiyat 5900. alacak kişi 5000'e kapatsa toplam her şey dahil, yine fena olmayan bi kar elde ediyor. bu arada tabi ki adam da gidecek alacak uğraşacak gelecek burdan kargolayacak vs. 3-5 bişi görsün adamın da cebi. azıcık pazarlık yapıp 4600'e falan kapatırsınız belki hem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 evet devlet babaya harac veriyorsun getirdigin telefon icin. pasaport kaydinin sorunu kendi pasaportuna kaydettirmeyip sagdan soldan buluyorsan eger pasaport sahibi gidip sildirebiliyor kaydi, ortada kalabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Reis note8'i kaca getirirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Bir bakayım yarın. Sen bi rakam söyle hatta, o rakama bulursam direkt alayım getireyim ikinciye boşuna avm'ye gitmeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 chromecast ultra bakabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben de baktımdı ama bulamamıştım chromecast, olmadı bi tekrar bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Valla sevinirim. Denk gelirsen bir ÖM lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Xiaomi mi air var mı oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 dubaiden sipariş yazın demektense oranın bi teknoloji marketi falan varsa link ataydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 olmega ne kadar fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 CthuLhu said: oranın bi teknoloji marketi falan varsa link ataydın www.sharafdg.com www.jumbo.ae www.emaxme.com www.carrefouruae.com www.geantonline.ae https://www.noon.com/en-ae/ https://www.crazydeals.com aed 1.041 tl.. link.. x64 gray facetimeli 3850 aed 4177 tl.. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 tamam da bunların hangisine fiziksel eri,şimi var roketin, etrafında hangisi var önemli olan o değil mi? yoksa googledan ben de buluyorum link :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 işte sen fiyatına bak 3-4 dükkandan, uygun bulursan söyle max 500 dolara kadar şu aleti istiyorum diye, o da gider bakar alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 CthuLhu said: tamam da bunların hangisine fiziksel eri,şimi var roketin, etrafında hangisi var önemli olan o değil mi? yoksa googledan ben de buluyorum link :) fiyat fix oluyor 4200aedyse iphonex bütün teknomarketlerde o fiyata zaten çok ufak tefek +/- 100-200 promotionlu bişiler oynuyor. bit pazarı gibi yerlerde var bizim pasaj tarzı telefoncular onlar baya ucuza satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ya aslında biraz yanlış anlaşılmış topic amacı. size dubai'deki en ucuz fiyatları bulup, malı gidip alıp istanbul'a beleşe taşırım siz de her şeyi süper ucuza alırsınız gibi bir hedefim ya da amacım yok. dolayısıyla bir link paylaşmamış olmamı mazur görün. bana yakın olan bi iki yer var, orada fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, gidip istediğiniz şeyleri belli bi miktar ekleyip yazıyorum. yoksa benim yok dediğim şeyler belki başka yerlerde var olabilir, ne bileyim çok daha ucuzu olabilir. sizi kazıklıyor olabilirim. ha 900 dolara uçak bileti alıp, vizeye de bi 100'lük verip, otele de para bayılıp kendiniz gelirseniz elbette ki çok daha ucuza bulabilirsiniz doğubank'a benzeyen yerlerde. yalnız 1 ocak'tan itibaren %10 VAT geliyor bir çok ürüne, acele etmenizde fayda var. mesela sorulan ve bakacağım şeylerin bazıları: iphone x note 8 amd vega 64 (global capta tedarik sorunu bulunan bi ürün, burada bi yerde stok var) sorulan ve uğraşamayacağım şeyler: tütün alalım türküyede çok pahalu abi yüz liraya iphone alsana amarikadan pahalıya satıyorsun aynı paraya -z- istiyorum bi yüzlük rakı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar