Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta: Beşiktaş - Osmanlıspor | 17 Aralık Pazar - 19:30

Llama

Öne çıkan mesajlar

http://twitter.com/OptaCan/status/942469628869201925

Yine leş oyun düzeninde en azından doğru adamlar süre aldı diye farka gittik. Bu ligde kazanmak, gol atmak bu kadar basitken maç satan yavşak hamsi yüzünden kaç puan kaybettik. Şuan ligi de ŞL'yi de rahat rahat götürecekken çekilene bak.

İşin kötüsü yine 35+ orta var. Bu yavşak yine akıllanmayacak, haftaya yine aynı kanserli şekilde sahaya çıkacağız. Osmanlı basit rakip, 5 gollü galibiyet bizim iyiliğimizi değil onların kötülüğünü gösterir bu maçta.

Tek sevindim Negredo ve Medel'in hak ettiği rollerde hak ettikleri şekilde oynamaları ve Babel'in hat-trick tabii ki.

Üstteki Opta istatistiği de ortada. Oğuzhan'ı böyle silen yavşak bu kepazeyi silemiyorsa adam değildir kusura bakmasın.

BJK'nin kurtuluş günü bunun kovulduğu gün olacak. O günü büyük arzu ile bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Medel'de kafesten yeni salınmış Carlos gibiydi harbi, adam şunu yapmasına rağmen mesela yine oynatılmayacak haftaya falan bayağı eminim. Yapman gereken çok basit ya, ön libero Medel olunca Atiba bile deli performans gösterdi hücumda yaptıklarıyla.

Oğuzhan - Tolgay - Medel üçlüsünü koy, önlerinde Babel - Negredo - Cenk koy ligde her şekilde domine edersin. Cenk'i hadi sonra al, Talisca koy.

Oynatma şu yavşağı yeter ulan soktumun hamsisi bir bok kazandığında yok...
Sosyal ağlarda paylaş

medel'i oynatacak bence zira tam sevdiği tip oyuncu aslında. adamın sezgileri çok iyi ve inanılmaz akıllı oynuyor, topu çok hızlı takıma geri kazandırıyor ve oğuzhan / tolgay'dan farklı olarak hiç gevelemiyor direk ileri seri oynuyor. tsl'de orta sahanın çok önemli olduğu zaten açık ve bu adam ligin tek top class box to box oyuncusu. gs ve porto maçında da ikinci devre girip silip atmıştı orta sahayı.

atiba - medel orta sahası bayern provasıydı bence ama ligde de önlerinde oğuzhan ile oynatacak bence artık.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın yıldızı net quaresma'ydı yine. 1 asist'in yanı sıra 3 tane yüzde yüzlük ortası vardı ki 2 sini negredo ofsayta kalarak hiç etti, diğerini de atiba inanılmaz bi şekilde kaçırdı.

medel tam bir saatli bomba. bu maç yine o kadar kötü değildi ama maç
1-0'ken kornerde neredeyse yediriyordu golü.

negredo kaliteli bi oyuncu ama bu maç inanılmaz kötüydü. özellikle ilk yarı el freni gibiydi. cenk giderse baya bi yıpranacağız gibi gözüküyor hücum hattında.

babel de son 3-4 maçtır baya formsuzdu bu maçta 3 gol atması baya iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

maçın yıldızı net quaresma'ydı yine. 1 asist'in yanı sıra 3 tane yüzde yüzlük ortası vardı ki 2 sini negredo ofsayta kalarak hiç etti, diğerini de atiba inanılmaz bi şekilde kaçırdı.

medel tam bir saatli bomba. bu maç yine o kadar kötü değildi ama maç
1-0'ken kornerde neredeyse yediriyordu golü.

negredo kaliteli bi oyuncu ama bu maç inanılmaz kötüydü. özellikle ilk yarı el freni gibiydi. cenk giderse baya bi yıpranacağız gibi gözüküyor hücum hattında.

babel de son 3-4 maçtır baya formsuzdu bu maçta 3 gol atması baya iyi oldu.

bu adam ya kara cahil

ya da beşiktaşlı rpsi yapan valeq

maçın en kötüsü quaresma.. 21 orta açmış 4 tanesi isabetli olmuş 16 küsür mü ne top kaybetmiş.. böyle oyanyan adam nasıl iyi olabilir.

o çıkınca sadece 5 orta yapmışız 2si korner yani daha pas oyununa dönmüşüz.

bu ilk yanlış noktan

golü kaçıran negredo değil. ona doğru zamanda pası atmayan q7 oradaki ofsayt pozisyonunda, cahilliğini de söyle destekleyeyim.

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/942437635624177665

atsa gol

şaklabanlık peşinde ofsayta düşürüyor

negredo doğru noktada ama senin taptığın şaklaban şov yapacak diye topu çekip rabona yapıyor ve negredo ofsayta düşüyor..

saatli bomba dedğin medel de bu

medel o kadar iyi, o kadar sahanın en iyisiydi ki burada yazacağım herhangi bir cümle iyiliğini anlatmama yetmeyip haksızlık edeceğim için yazmıyorum.

negredo takımı rahatlatıyor, bu maç bu kadar pozisyona girmemiz, kanatlara oyunu açamsı, pas istasyonu olması boş koşular yapması sayesinde oluyor.

sürekli doğru yerde pası deniyor, harcadı dediğinin atibanın kafsına giden topta gökhan gönüle çok güzel duvar oluyor tek topta.

tek sıkıntısı gol noktasında topla buluştuğu yerler onu çözdüğü an peynir ekmek gibi gol atacaktır zaten.

o kadar baştan aşağa çöp bir değerlendirme ki cidden yazarken harcadığın zamana yazık.

benim cevap vermek için harcadığıma daha da yazık..

herkes bilmek zorunda değil, bilmiyorsan futbol konuşma arkadaşım..
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar verimsiz orta açıp bir adamın bu kadar övgü alması inanılmaz gerçekten.
q7 bu maçın yıldızıysa adriano'ya tapmanız gerek ya. hucumda savunmada verim zirvede adamda, boş hareketi, hamlesi yok her şeyi yerinde. q7 gözünü toptan ayırmadan orta açarken adriano 1 kere gelip kafayı kaldırıp orta açtı ve kilidi açan golü attırdı.

ama tüm övgü q7'de sdafas

böyle çizgide artistik kontrol yapıyor tribün yıkılıyor. 3 metre açıyor bu arada topu ayağından topu hucumu piç etmesine ramak kalıyor falan..

evet iyi işler yaptığı anlar var maçta ama anlar yanı. genelinde takıma el freni, en başta da gökhan gönül'e

sırf şaklaban değil diye daha verimli işler yapan adriano, medel gibi adamlar gereken ilgiyi görmüyor.

tosic'i de çok eleştirdim geçen senelerde iyi şeyler yapınca da övmesini biliyorum kimsenin hateri değilim. ama q7 sınırları zorluyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben tosic'i hep övüyordum mesela, kalibresine ve kontratına göre 10 numara adam diye de dalga geçiliyordum. şimdi ortada, herkes tapıyor.

ha ben de şimdi diyorum gerçi, bjk'nin bulunduğu seviyenin adamı değil. ama yapacak bir şey yok. kafamıza sıkmadığı sürece adamın performansı ortada yine misal. işte o kafaya sıkma ihtimali hep yüksek...

koy mitroyu şenor, gerçi gitti aynısının yaşlısına senede min 4 milyon euro verecekler bak görürsünüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Quaresma iyi oynadi ya yemisim istatistikleri. Ortasahada calim atti mi hayir hayal otesi seyler denedimi hayir. Takim oyununda gorevi oralardan orta acmak ve oralardan orta acacak poziyona girdi mi evet. Actimi 3 tane net ortasi var gol olucak. EE birde sutu var direkten dondu. Medelde iyiydi Medel atiba ortasahasina cift forvet yakisir. Talisca iyice sallaniyor zaten. Negredonun etrafinda dolanan cenk babel ikilisi cok etkili olabilir.
Macin adami net babel
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oynamak takım ataklarının %80'ini piç etmek değildir.

https://i.hizliresim.com/By3pyD.png

bugün ben, beni geç buradan random biri bjk'de oynasa ve 21 orta açsa zaten benzer istatistikleri yapar. adamın orta açıp 3 pozisyona sokması başarı değil. bunu kaç ortada yaptığı önemli eğer orta kafa gol oynuyorsan.

20 kere pas verip, 21 orta açmış bu adam. Daha başka bir şey demeye gerek yok...

21 ortada sadece 4 isabet var. bir tanesi gol olmuş o da sonunda.

sen rakibe 17 kere hızlı hücum şansı vermişsin. Neyse ki Atiba ve Medel dün iyi rebound topladı da bunların yarısından fazlası Osmanlıda kalmadı bile...

neyse yani şu adamı savunmaya gerek yok. trollemeyen ya da şu işten anlamayanlar dışında quaresma'nın yararlı olduğunu iddia etmek bayağı saçma çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam onu kafasina gore yapmiyor adamdan istenen o. Sahada herkesin belli sorumlulklari ve gorevleri var adamdan istenende cizgide bekle tek rakip varsa calim ustune orta ac. Adama verilen gorev bu cunku ustunde adam varken orta acabilen tek adam o. Adam kendine emredileni yapiyor. Atiba gibi yanpas yada kisa pas vericekse anlamiyok sahada olmasinin. Bakmadan orta aciyormus he hee laflari kes hele. Adriano evet cok iyi oynuyor ama bunlar hep gorev dagilimi. Atiba oguzhan sosa olsa quaresmanin yaptigi isin bir onemi kalmaz paslasa paslasa oyunu karsi sahaya yigardik ama suanda topu oraya yigmanin en etkli yonetemi aglasanizda zirlasanizda q7 actigi ortalar ve onlarin donenleri.Talisca sahada oldugu surece ortasaha kisa paslasmalari mumkun degil o top q7ye gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...