Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 -Deno- said: Abi ne demek kızlaydım nerd gözükmiyim yaaa? Marvel filminde erken kalkmak olur mu hiç, kız gidelim midelim dediyse yürümez zaten o ilişki. benim canon'da kız spiderman'e gidelim demiş, bu post credits'te kalkalım yazı mı izlicez demiş şu an (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 DarKRideR said: ben post credits'in ikinci kısmını çekmiştim cep tele, isteyen olursa atabilirim de nereye upload ediliyor bilmiyorum askjdfs pm bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 son 5dakikayi ve post crediti kacirdim cikmak zorunda kaldim bana da atesleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Quel-Thul said: kızlaydım creditsi bekleyemedim iyice nerd gözükmeyelim diye var mı yutubda falan abi, baya low. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 nolcak lan izleriz nasılsa enee cımcık ugruna rom-kom izleyenler utansın en azından izlemek istedigim filme götürdüm zorla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Zorla mı? Abi bence yol yakınken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 yazık, çok yazık. ne yiğitler heba oluyor göz göre göre. quel-thul'un da sonu vivavale demek ki. çoluk çocuğa karışılır. günlerden bir gün kahramanımız tek başına, özgürce bi filme gider; film arasında hanım arar: "eve gel". kahramanımız götüm götüm film arasında eve gider. son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 "eve gel" deki context önemli yarıyı bile beklemeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 context gelirken yogurt & ekmek al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 asıl filmin başında dram yaşandı 2d bilet aldım sanıyorum girdik makara yapıyoruz falan film başladı herkes çekti gözlükleri kıps diye o an yaşadıgım paniği sanırım en son ilkokulda servisi kaçıracam diye yaşamıştım. kız gitti geldi imax gözlük almış gelmiş (facepalm) sonra ben gittim geldim 3d gözlük almaya, bu sırada rowdaki herkesin çantalar ayakkabılar bol bol çiğnendi, mısırlar devrildi ortalık karman çorman, saglam küfür yemişizdir diye düşünüyorum lafın kısası tekrar imaxde gidip adamakıllı izleyecegim zaten, post creds başını kaçırınca filmin çok koymuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 olsun bi de iyi tarafından bak, eregorngillere de denk gelebilirdiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 buna nerde gidicez şimdi? -imax -3-4-5d değil -ingilizce üçü bi yerdesini bulamadım bi türlü (istanbul eropa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 dün akşam altyazılı 3d kanyonda izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 2d must, imax'ten daha çok must hatta. mecbur kalırsam imax'i drop'larım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Cokomantis said: buna nerde gidicez şimdi? -imax -3-4-5d değil -ingilizce üçü bi yerdesini bulamadım bi türlü (istanbul eropa)imax istemiyorsan.marmara parkta vardı geçen hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 airport avm'de buldum 2d altyazılı. toplam 8 sıra var salonda ama hayırlısı :P istanbul'da filmi imax+2d gösteren yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 3d si iyi ama, hiç rahatsız etmiyor, karanlık vs değil çokzel imax 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Cokomantis said: airport avm'de buldum 2d altyazılı. toplam 8 sıra var salonda ama hayırlısı :P istanbul'da filmi imax+2d gösteren yok sanırım. Eğer beynin 3D imaj görünce akacak gidecek kadar kötü değilse durum IMAX 3D izle. Ev ekranı kadar 8 sıralık salonda izlenmez bu görsellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 beyin normal 1.5 kiloluk beyin. ama gereksiz buluyorum + seçenek olmamasına kılım, para kazandırmak istemiyorum şu denyoluğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 imax ile dunyayi kurtalan adam expresi bile az zorlama ile 6/10 alir. onda bisi yok. onemli olan snoopy 5.1 ile kac alacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 imax'e karsi olmak tam bir hipster hareketi la. 2000lerde azalarak 2010'da bitmesi gerekiyordu. olmadi. secim haklari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 imax e karsi olmak nalaka, ben imax'e gittigimde zevkten zevke ko$uyorum ahah ama verdigi suni bir zevk biraz da filmin onune gecebiliyor. yoksa imax + 4d + sagdan soldan salinan kokular, tepeden sarkan orumcekler fln da olsun yani kar$i diilim kar$iim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 sen degil, otekisi karsi. imax 3d olmasin bilmem ne... "ben at arabasina binecem la, atin sicakligini hissetmek istiyorum!" demek gibi bisi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 imax'e değil 3d'ye karşıyım. daha doğrusu seçenek sunulmamasına. hipster'lığımı buna göre tartışın pls '>_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar