Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Atmosfer güzel, geçtiği dönem güzel, oyucular iyi. Oturup 1 saat martaval okusalar izlenir. 4. bölüm spoiler. ilk bölümden beri kırbaçlama sahnesi muhakkak olur bu dizide diyi düşünüyordumki kırbaçlama sahnesi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mini dizi opmasi daha iyi olmus. Kac bolum peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 4 dorto degilde, magical ekstra boyunlu halini gectim normal hali bile kamyon tier olan bir canli tek tek kapiyor tipleri ekmek gibi ama hala gemiden 2 kisi (biri en yetkili kisi ustelik) iniyorlar gece birde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 kitabını bulamadık.peki yaşananlarla alakalı belgesel yada ne biliyim documentry tarzında birşeyler varmı açsak izlesek.uzmanlar ne diyor.yiyecekler nasıl bozulmuş vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 çok yapılacak bir şey yok ki konuyla ilgili. gemiler kaybolmuş 150 yıl sonra bulmuşlar bitti. https://www.wikiwand.com/en/HMS_Terror_(1813) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Frostbite mail adresini yolla bende sana yollayayım epub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 goldbären said: çok yapılacak bir şey yok ki konuyla ilgili. gemiler kaybolmuş 150 yıl sonra bulmuşlar bitti. https://www.wikiwand.com/en/HMS_Terror_(1813) https://i.pinimg.com/originals/04/57/60/045760551922a84cea95b3d09355aa6a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Frostbite said: kitabını bulamadık.peki yaşananlarla alakalı belgesel yada ne biliyim documentry tarzında birşeyler varmı açsak izlesek.uzmanlar ne diyor.yiyecekler nasıl bozulmuş vs? konservedeki civa zehirlemis tayfayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Laorx said: Frostbite said: kitabını bulamadık.peki yaşananlarla alakalı belgesel yada ne biliyim documentry tarzında birşeyler varmı açsak izlesek.uzmanlar ne diyor.yiyecekler nasıl bozulmuş vs? konservedeki civa zehirlemis tayfayi. dizinin bütün gizemi, büyüsü gitti şu cümlenle thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Spoiler'da neden yazılmıyor bunlar ya, gerçekten anlamsız hareketler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Gmskfksk 10 bolumluk dizinin spoilerini da yedik mis. Dizide zaten merak edilen 2 3 tane sey var biri gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Dizideki olay o değil ki. Bu gerçekte ne olduğuyla ilgili kanıtlanmamış bir teori. Ayrıca civa değil kurşun zehirlenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 bende kitabina basladim dun bi 7-8 chapter okudum falan, da olculer niye imperial %90 ingilizlerin oldugu kitapta asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 İngilizler o dönemde metrik sistem kullanmıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 hm evt simdi baktimda 1824 metric baslangici diye algilamisim, imperial baslangiciymis halbuki brit icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 o değil de beş tane izledik 23 nisana kadar bekleyeceğiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 joke's on you. ben 3'ü izledim sadece, gerisini bekletiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Son beş bölüm de çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 sağ ol komutan. bi anda kenan komutan kadar sevdim seni. allahu ekber allahu ekber fatih'in topları fatih'in topları yer misin yemez misin düşman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 lel iste bunlar hep amazon, lotr dizisi cikincada boyle leak manyagi olacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Komutan said: Son beş bölüm de çıkmış. BIG IF TRUE HOLY SHIT IT'S TRUE 4'ü izlemiştim 5'i bekletiyodum. bu gece 4-5 ve belki 6 izlerim mmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Oo akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ilk bölümü izledim; dizi akmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar