Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 10k ederindeki 1800X/Vega64 PC'yi XMR mining'e bıraksan önümüzdeki sene sonuna ROI yapabilirsin sanırım :) Oyun oynamak gerektiğinde driver değişimi harici de bir derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Oyun oynayacak vaktim olmuyor zaten :( youtube da bi kaç video izledim 5-6 tane rx570 i seri bağlamışlar 100mhs alıyorlarmış adam hesap yapıyor 10 ayda amorti ediyor sistem kendini çok karlı değil ama kazdığım coinleri saklayayım diyorum. 1 yıl kassın sonra değeri artarsa karlı olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Pool yazilimi mal cikti biraz ya. Baya eksik hesapliyo hash rate’i. Bu arada xmr network’un hash rate’i birden peak yapti, o yuzden artti o kadar o sure. Burda katilicam diyen 90 kisi katilirsa, eksik kismi icin rig’i olan zengin pati’leri durteriz de su durumda gelmeleri icin bi sebep yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Yalnız miner sayısı arttığı için değil bu hashrate'in peak yapması sadece, benim cihazda da bariz hashrate'te %10-15 artış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben rig componentlari sipariş verdim. Gelsin kurayim, katilacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben bi xmr-stak ile deneyeyim dedim. GPU: GTX 1080 525 H/s CPU: i5 4570 (3 thread ile) 110 H/s Monero Mining Profitability Calculator'daki değerlere bakınca rig kurup Monero mine etmek fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 1080'le ETH veya başka birşey minelasan daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben de kazmak istiyorum ama dediğiniz hiçbir şeyi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 olay zenginlerin kazanmasi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 para parayı çeker hiç mi duymadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 94 kişi katılırım demiş, mevcut durum: Connected Miners: 2 diğer kişi kim çok merak ettim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 benim diğeri şu an kapadım gerçi dockerı update ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Phillamon said: Ben bi xmr-stak ile deneyeyim dedim. GPU: GTX 1080 525 H/s CPU: i5 4570 (3 thread ile) 110 H/s Monero Mining Profitability Calculator'daki değerlere bakınca rig kurup Monero mine etmek fena değil gibi. 1080 ile ZEC denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 akşama yada en kötü haftasonu bir bakarım bende farketmedim basladıgını muhabbetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Abi işte güzel hoş da aylık 25 dolar gelecek diye de 6-7 bin liralık rigleri riske atamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 6-7 bin liraya rigden öte orta kalite gaming PC oluyor şu an. Riske atmak da baya relatif, soğutma iyiyse bir sıkıntı yaratmaz lakin oyun kadar stress'e sokmuyor komponentleri mining programı düzgün ayarlandığında. CPU-GPU tarzı şeyler kullanılarak aşınmaz. Anca sıcaklık fazlaysa mosfet vb. elektrik komponentler zarar görür. Ha dersen mekanik parçalar eskir, 2500-3500 RPM'de çalışan kıytırık 80-100mm GPU fanları eskir mi eskir ama custom, üst kalite GPU soğutma solüsyonları da mevcut günümüzde(bkz. Morpheus II). Onun üzerine takacağın üst kalite kasa fanı 1000 RPM'de 5-10 sene sorunsuz ve sessiz çalışır. Ayda 25$ da gelmiyor, ayda net 150-250$ arası kazanırsın R7 1700 + Vega56 f/p kombosundan, çok kısa sürede ROI yapıp istediğin zaman da babalar gibi oyun oynarsın. Hani gaming pc toplayacak adam için şu piyasada mining performansı yüksek, üst kalite cihaz toplayıp aynı sene içinde ROI yapması en ideal opsiyon. Bu miningden eskiyen ekran kartı muhabbeti ya kötü soğutması olan kasada çalışan karttır ya da open rig'de birbirine çok yakın, düzgün ortam havalandırması olmadan kullanılmıştır. Mesela open rig'lerin arası şöyle bir tane kasa fanı monte etsen kartlarda dizayn hatası yoksa bişicik olmaz: https://i.imgur.com/2J0sE8mr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 resmen tek başıma kazıyorum kazarız diyenler hadi ama neredesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Pek ilgi gormedi mining pool. Hem kazan bir iki kisi icin, hem de benim icin gereksiz masraf halini aldi. Haliyle kapaticam geri bi sure sonra. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 $ansiz rakam 13 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 ben bi süredir meşguldüm giremedim patiye de siz niye ilgi göstermediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 abi az bi duraydın. bi ay bile olmadı laps kapatıyorum. neyse. ya da açık ben giremiyorum. :) emin olamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 isin inventor'u adamlari takip edip ona gore yatirim yapmak daha akil kari gibi. https://twitter.com/adam3us mesela su adamin twitlerine falan bakip, hangi alt gelecek vadediyor gibisinden bi sezi elde edilebilir. ya da direk bu adamin kurmu$ oldugu/kuracagi bi alt'a dalinabilir aslkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bu adamın kendini atması lazım ya. hashcash ve dolayısıyla proof of work olayını, cryptocurrency icin degil de email spamler icin ortaya çıkarmış olması :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 abi adam 1997'de ortaya atmis. bitcoin whitepaper 2009. 12 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ne kazıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar