Mino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Kojiroh said: MINOCOIN Üstümden coin falan çıkarıp sonra batarsa ağlamayın bana... (:D Bu arada ASIC/FPGA kazıcılarının piyasaya sürülme tarihleri ile zorluk derecesi artışı arasındaki oran nasıl, onları üreten firmalar da ayrıca tokatlıyor mu detaylarına vs girmedim. Onları hesaplayıp girişecekseniz öyle yapın bari. Ben efendi gibi altından devam ediyorum. Vurkaç yapacaksanız kısa vadede yapın ama unutacağınız bir miktar olsun lütfen. Sonra patlamasın... http://s2.quickmeme.com/img/28/2859f720dcd0e2d6e1d433e9fd10a29aaba7c0ffaf95b6ff6290b6fdb6de6abe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UzicC0dybA4 suna ne diyosun di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Disardayim bakamiyorum henuz ama 2 gundur network’le sync olcam diye ugrasiyo monero client. Bi aptallik var client’da ve bi suru kisi ayni dertten muzdarip gibi. Bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 i7 970 / gtx 970 - yetiyorsa alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 http://xmr.pips.io/ Pool is up. Daha ayar cekmedim ama, gidip gelebilir arada. Bir iki gun daha sabir, sonra akicaz. Yine de deneyebilirsiniz miner falan indirip. Calisiyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 macde mine edebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 zip i açtırmıyor benim w defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 aptal windows ya virüslü diyip laps diye siliyor programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 tuto yapman lazım ne yapmamız gerektiği konusunda hangi miner'ı indirip bağlancaz pool'a ? daha önce denemedim hiç. *edik : bu önerilen miner, chrome tarafından engelleniyor birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 COCUKLAR AC AC PARA KAZANACAKLAR BI ELLERINDEN TUTUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 çok büyük dayak geliyor beyler benden söylemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 http://media.playright.dk/screen/033/007/[email protected] MAYN MAYN MAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben CC Miner kullanicam. Daha once kullandim, open source, NVIDIA + CPU mining icin ideal; https://github.com/tsiv/ccminer-cryptonight/releases AMD icin bilmiyorum henuz ne onerilmeli ama defender app'in silmesinin sebebi miner olmasi ve insanlarin genelde miner'lari isteyerek calistirmiyor olmasi olabilir. Viruslu mudur bu verilenler bilgim yok su anda. Dedigim gibi daha tam hazir degiliz. Progress report namina gelip yazdim onceki mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 monero kazıyoruz tamam, wallet'ı nerden alcaz? edik: tamam tim, o zaman sen finalize et öncelikle sonra ufak bi tuto yazıver, hangi miner, hangi wallet, vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bunlar sanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 killjoys body is ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 günde 5 cent kazanıp ayda 100tl elektrik faturası mı ödüyoruz şimdi olay nedir sdfs. 100 gerçi artık standart fatura. 200 diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Tahmini hash rate ne olur bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Yaklasik 1000 kisi katilsa gayet guzel mining yapariz. 1000 kisi de hayal degil cunku slack grubunda 1700 kisi var zaten hali hazirda. Biz kendi aramizda testleri yapip stable hale getirelim, sonra salicam reklamlari oraya buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Patinin slack grubu da mi varmis ya O degil de ben de katilabilirim bu arada. Ozellikle isin yazilimsal kismini merak ediyorum cunku, belki miner kodlarina falan dalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Pati'ye ozel degil ama crypto currency ustune var bi tane razz'in actigi. https://dpara.net adresinden ulasabilirsiniz davet link'ine. Gelince pati'lerden birini durtun, sizi gizli paticik kanalina alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Amd icin bu algoritmayı sgminer veya Claymore miner kazar. Nvidia icin en iyi seçim ccminer. Minerlarla ilgili talep varsa yarın tuto yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Gaming desktop'da calistirdim miner'i, su anda 4 yil ugrasirsan tek belki bi block monero bulursun diyor pool. Siz de katildikca o 4 sene dusecek, yeterince insan katildiginda bi kac saatte/gunde bir block bulup, yaptigimiz is miktarina gore bolusecegiz. An itibariyle sizin icin karli olmayacak belki ama olur da Monero da ETH ya da BTC gibi bi sicrama yaparsa onumuzdeki yillarda, hep beraber zengin olacagiz. Oyle 2 gunde parayi bulayim umutlariniz varsa hic girmeyin, karti eskittiginize degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 serjuhan said: Amd icin bu algoritmayı sgminer veya Claymore miner kazar. Nvidia icin en iyi seçim ccminer. Minerlarla ilgili talep varsa yarın tuto yazabilirim. Yazabilirsen pek guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar