µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 kötü müydü 4dx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 muntelemen slingi yoktu doktorun. olsa direk kapı acar donerdi eve tonyı ıkna etmeye calısmaktansa gerı donmek ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Açtı başka portallar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 aa doru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Review'da yazmıştım ama burada tekrar yazayım; Adam Warlock'a hiç değinilmemiş olması normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 sadece bir sahnede gördük daha önce, ne bir tip verdiler ne bişi, bu olaylar bittikten sonra sokarlar belki yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 nerde görmüştük? unutmuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 şurda geçiyormuş, ben de yeni öğrendim https://www.youtube.com/watch?v=wE2FzrSlSCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Lopeth said: nerde görmüştük? unutmuşum ben gotg 2 nin after scene ninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 bunda soul stone gorundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 yok. jesus olaylariyla alakali adam soulstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Çok laubali olmuş film. Madem değiştirmişler doctor doom yerine red skulu koysalar, spiderman'i öldürmelerine üzüldüm, thor god of hammer olmuş sdfsgsdf, hulku resmen eziklenmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Metrocityde filmi terkettim cok karanlikti hibisi anlamadim. Renksiz ve karanlik mi film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Degil. Baya renkli ve guzel tam aksine. Guardiand of the Galaxy havasi var gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 çok kaliteliydi görüntü marmara parkta, en temiz görüntüydü şimdiye kadar ki marvel filmlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Zorlu 2d de güzeldi, reklamlarda bi salaklık vardı korkuttu ama filmde şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Sansima sicayim ya lanet gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Strange li kombat sahneleri ve Thor un gelis sahneleri cok imba olmus. Visual effects oscar ini direk almasi lazim filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Neyse kanyona girdim film 360p den 4k oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 en iyi marvel filmlerinden biri olmuş. iyi eğlendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 yeter övmeyin gidemedim hala :( açıp senkonun postlarını okuyayım da biraz hype fazlası gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Simdi ciktim güzel. 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Doktor dönücek mi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 film hakikaten çok iyiydi, 3 saat su gibi akıp geçti https://www.youtube.com/watch?v=LeK0VviNJDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar