tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Evlilik sonrası ilk derbi Bira çerezim geldi, yemek pişiyor.. Evlenin tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ozzy ne krem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bi yerden sonra (tahmini 4-5 derbiden sonra) "Kalk kendin al" başlıyor. Evlenmeyin olm. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 applev0dka said: Uzun zamandir bu kadar kafam guzel maca girmiyordum. Sifir bagircam resmen sdfsfs sicak vodka içmeyin leş Tel söyleceğim taliscanin olmamasi ile 11 ksi oynucaz. Guzel mac olur umarım Stadda mısın sen? Ona göre berabere bitecekse baştan bilelim boşa heyecan yapmayalım. Edit: Şimdi diğer mesajını gördüm evet oradaymışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Yalniz bizim dizilis 4-2-3-1 mi yoksa fantastik mi cikiyoruz gene? Ben yapamaz diyordum artik da oyle diyor millet bakamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Rewendor said: applev0dka said: Uzun zamandir bu kadar kafam guzel maca girmiyordum. Sifir bagircam resmen sdfsfs sicak vodka içmeyin leş Tel söyleceğim taliscanin olmamasi ile 11 ksi oynucaz. Guzel mac olur umarım Stadda mısın sen? Ona göre berabere bitecekse baştan bilelim boşa heyecan yapmayalım. Staddayim abi. Son 5 macim berabere bittigi koltuktayim sdgsf Bi de cok ictim uzak kaleyi göremiyorum ama berabere yani o sasmaz sdfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Aceace said: Bi yerden sonra (tahmini 4-5 derbiden sonra) "Kalk kendin al" başlıyor. Evlenmeyin olm. Gerek yok. Ya dur keyfini çıkarıyım Bugün başladı zaten daha ilk haftasonundan "kendimi hizmetçi gibi hissediyorum" muhabbetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 tunch said: Evlenin tavsiye ediyorum Asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 hadi bakalım başlıyor. atmosfer fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bjk 10-0 falan yenicek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 3 dk olmus hala gol atamamisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tolgay’a sari kart gostermeyerek adamlik seviyesini kanitladi :) biz boyle yapsak 2. Sari olsa gene gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 klasik fırat ilk yarı kart göstermiyim 2. sarı sallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 İlk 5 dk'ya bakarsak tam bir Kadıköy GS FB derbisi gibi. BJK GS gibi oynuyo GS FB gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Zaten pozisyon da yalan olduydu da ofsayt hatalı karar Gomis'in pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Iki takim da super oynuyor bjk takim olarak ama bizimkilerin ozguvenleri cok yuksek uzerine kosan adami gorup topu ayaklarindan cikarmiyorlar, bikac da muthis paslasma yaptilar 5 cm “inside”i yanlis gormesini anlarim ama yalan oldu pozisyon hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 feghuli ne pas attı be uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Feghouli iyi basladi yanildim umarim boyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Rodrigez baya iyi topçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Buna kart yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Oha uçarak kafa attı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 yemek geldi salata geldi oh haydi beşiktaşım gol vakti yemekleri ekrana saçma vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tolgay kalkamaz bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Nerede lan sporcu sağlığı falab filan yok mu kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bari sari verseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar