arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 hakki adetten 4'tur denmeyip 5-6'ya gidilecek macti. quaresma'nin, oguzhan'in agir sozlere ihtiyaclari var. gomis'in tolgay'a ilk girisi gaddarca ve direkt kirmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 oğuzhan efsane gt etti beni ya. adama kaybolur falan dedim resmen yargıladı bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Iyi yine 6-7 olmadi su mac, kafayi masaya vurdum kale dibinden kacan 3 %99 luk gol pozisyonunda. Halisahada adami doverler yani o kadar sacma kacirdilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tudor mumkunse bugun degilse devre arasında gitsin. artık sebep yazmaktan sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bu galatasarayın gelenden gecenden 3-5 yiyip bir de lider olması ne enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 uzulmeyin ama sampiyon olursunuz yine ayni devam ederseniz. CL grup sonrasi random anadolu takimlarina puan kaybi yasar besiktas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bu arada KALDI 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Manisaya 9 attik diye medya ayaga kalkmasa su gsye 19 tane atardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Arkadaş 20 dakika saçma ötesi baskı yiyorken değişiklik yapmamak neyin kafası ya allah aşkına. Ben öle her ufak tefek şeyde eleştirmem ama bu kadar göz göre göre golün geliyorum dediğini hayatımda 3 4 kere görmüşümdür. Tudor bey göremedi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Yazılı takip ettiğim kadarıyla 85'te takım gerideyken değişiklik için niye Linnes giriyor, oradayım ben hala. Hoş kim girsin desek, girecek adam da yok başka kulübede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Balon patladı mı? Alay ettik 6 tane falan boş kaleye atmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ???????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Olm benchte adaminiz yok ki, kimi alacak besiktas sana geliyoken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sabonis said: Arkadaş 20 dakika saçma ötesi baskı yiyorken değişiklik yapmamak neyin kafası ya allah aşkına. Ben öle her ufak tefek şeyde eleştirmem ama bu kadar göz göre göre golün geliyorum dediğini hayatımda 3 4 kere görmüşümdür. Tudor bey göremedi.... O gol ilk yarı geliyordu karambol anında, Tudor yine göremedi ama Maicon gördü, oyunu soğuttu da BJK hız kesti. İkinci sefer bari Tudor göreydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 dosta dostuz düşmanı vurduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Tudor simdi gene cıkar "gol yiyene kadar 50/50tiydik yani ne var besiktas bu" falan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4 unutmadık unutmıcaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Kac para lan bi ward ?? Invis dolu ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Fatih Terim gelir heralde gidisat o yonde. Her ne kadar istemesem de Tudor'la olmayacakti bu is. Inat etmenin bir anlami yok. Olay sadece taktik degil ya takim birakiveriyor belli araliklarla maci hissediyorsun. Baska bir is var.. Florya'daki asci bile sevmiyor dogru haber heralde sfdsd. Neyse Besiktas iyi takim ama rakibe gore oynamak diye birsey var. Basaksehir niye 3 yemiyor ona bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 applev0dka said: Kac para lan bi ward ?? Invis dolu ortalık sentry karakteri gösterir ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 applev0dka said: Kac para lan bi ward ?? Invis dolu ortalık Zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Su macı izlerken dakika 70 civarı yeni TD arayıslarını baslatmayan yonetim, yonetim degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Sotto said: Fatih Terim gelir heralde gidisat o yonde. Her ne kadar istemesem de Tudor'la olmayacakti bu is. Inat etmenin bir anlami yok. Olay sadece taktik degil ya takim birakiveriyor belli araliklarla maci hissediyorsun. Baska bir is var.. Florya'daki asci bile sevmiyor dogru haber heralde sfdsd. Neyse Besiktas iyi takim ama rakibe gore oynamak diye birsey var. Basaksehir niye 3 yemiyor ona bakmak lazim. Başakşehir iyi takim gs koy takimi 5ledi basaksehir gsyi biz en az 7-8 yapardik. Basaksehir ile de berabere kaldik Denklem net gayet.. 2 kere kaleye geldi gs tum mac 1 tane ilk yari sagdan sut bir de 2m yari gomis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 dark yine pusuda bekledi senol tökezler diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 yönetime de sarı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar