Tim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ahali selam, Hic yaglayip yikamadan lafa gireyim, eToro diye bir trading platform var. Al sat yapabildiginiz gibi, diger trader'lari da kopyalayabiliyosunuz. Benim gibi trading icin vakti olmayan, hisse/crypto takip edemeyen ya da duygusal davrananlar icin birebir. Yatirdim 3-5 bisey, 3 tane de trader secip bunlari kopyala dedim, izliyorum bakalim. Overall'da baya guzel, baya kolay kullanmasi. Denemek isterseniz ahanda link; https://etoro.tw/2jdCizW https://i.imgur.com/69TDxON.png Bu arada bir iki detay vereyim; 1 - Para yatirirken kredi karti da kullansaniz PayPal da kullansaniz komisyon odemiyorsunuz. Dolar yatirdiginiz surece ek bir kesinti de yok. 2 - Crypto Currency de trade edebiliyorsunuz ama sadece trade. Crypto Currency ile deposit/withdraw yok. 3- Parayi cekerken $25 fee var. Yatirirken neyle yatirdiysaniz, cekerken de oraya gonderiyorlar. Gonderemezlerse alternatif yol soruyorlar. 4 - Verified olmaniz icin istenen belgeleri gondermeniz + para yatirmaniz gerekiyor. Verified olmazsaniz yapacaginiz yatirim $2250 ile sinirli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 walletdan btc aktarabiliyor muyum? ne kadar süredir test ettin başka traderları kazandırıyorlar mı ? btc olarak withdraw yapamıosam parayı nasıl alcam geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Ilk sorunun cevabi 2. maddede. Son sorunun cevabi 3. maddede. Kazanc olayinda ise hala test drive’dayim. Ne kazandirdi ne kaybettirdi simdiye kadar ama 3 gunde bisey cikmaz zaten. Esas getiriler yeni yilin ilk ceyreginde karlar aciklaninca belli olur. Yine de Aralik ortasi gibi bir ayda su oldu derim. Bu arada TR’den bloklu sanirim site. Nedeni konusunda hic bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bana cok iyi kazandirdi srassili'yi kopyala kesin. koyarim buraya kim ne kadar kazandirdi musait olunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Takipteyim Eve gidince bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Kopyalayan kişi sayısı kopyalanana bir kazanç sağlıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://www.etoro.com/en/popular-investor/ Surda anlatiyo onu. Oyle cat diye investor olamiyosun ama. Once 2 ay falan takiliyosun kendi kendine, sonra baktin basarilisin, yatirdigin paraya gore sana yonetebilecegin bir limit belirliyolar, o limitler icinde kaldigin surece insanlar seni kopyalayabiliyor. Tablolari falan var yine sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Anladığım kadarıyla parayla senin istediğin coin'leri aldığını gösteren bir şey yok. Bu oluşum o parayla hiç yatırım yapmıyor bile olabilir. Yatırımını çekmeye çalışınca parayı ödeyeceği ne malum? Başka bir deyişle kim kontrol ediyor bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 yeteri kadar gözleri döndüğünde cukkalayıp kaçarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 eldar said: Anladığım kadarıyla parayla senin istediğin coin'leri aldığını gösteren bir şey yok. Bu oluşum o parayla hiç yatırım yapmıyor bile olabilir. Yatırımını çekmeye çalışınca parayı ödeyeceği ne malum? Başka bir deyişle kim kontrol ediyor bunları? Bu tip kurumlarin hepsinin bu isi yapmak icin gerekli izinlere ve lisanslara sahip olmasi sart. Kim oldugu belirsiz crypto exchange degiller cunku, hisse alip satiyolar. Sitede about etoro sayfasina girerseniz en altta hangi komisyona tabi olduklari ve lisans no’lari yaziyor. Alakali komisyonu arayip bu adamlar gercek mi diye sorabilirsiniz. Online olarak sorgulayabileceginiz bi site falan bisey de vardir kesin. Ya da aramazsiniz, fistanin kaynagi belli varsayimini kabul edersiniz. Size kalmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 OP'daki linki ublock origin engelliyor bu arada, hayirlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Ben bu şirketi 2009'da falan amerikadayken kovalamıştım, ozamanlar cyrptocurrency işi yoktu pek ama sistem aynıydı. Belge melge çok yordular hesabın açılış zamanında, uğraşmadım. Ama tabi Tim gibi kurulu düzeniniz var yurtdışındaysanız daha kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 25$'lık çekim ücreti biraz fazla onun dışında denenebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 oha dedim di yeminini bozup yeni start up lari kopyalamak icin adam topluyo asldkfj bit coinmis (facepalm) (bu benim icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 200 $ attim bakalim deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 reyou said: oha dedim di yeminini bozup yeni start up lari kopyalamak icin adam topluyo asldkfj bit coinmis (facepalm) (bu benim icin) Senin proceyi calcaktim da yapmadin gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 soldan saga invested, win miktar, win %, current worth https://preview.ibb.co/g3mMA6/image.png sagdaki rakamlar biraz sacma cunku arada cash out yapiyorlar, fakat soldakiler dogru. 1 yildan az oldu ve yatirdigim 5 adam da cok iyi perform ediyor, aslinda subforumdan dolayi insanlarin da kafasi karismis bitcoin bu sitenin cok onemsiz bir parcasi, hatta twitterdan kizdim siz napmaya calisiyorsunuz abuk subuk coinler ekliyorsunuz finans sitesini scammer site ayarina cevirdiniz diye. social investing icin guzel site fakat yarin kapatip battik kusura bakmayin sizin mangirlar gitti deseler biraz zor aliriz gibime geliyor. srassili'yi tavsiye ederim aslinda o 1000'den 600 kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 abi nasil cesaret ettin bilmiyorum ama ben valla cesaret edemiyorum ya 5000-6000 $ gömmeye böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bazen cekesim geliyor ama cok iyi perform ettiler hakkaten, 10% falan kazandirsalar bankaya koyarim 1% alirim o riske girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 valla nebiliyim, fikir olarak muthis yalniz ugrasmadan kasmadan falan. 10k dolares falan yatirim yapsammi diyorum. Hani crypto gibi bi kere döndurup al sat yapip cekme mevzusu falanda degil, surekli koyup kalcak. Ama dedigin gibi bi yandan da getirisi iyi yani. Bilemedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bi soru ozaman, alip iyi olanlardan copy edip birakiyomusun yoksa zaman zaman degistiriyomusun? Bide bu adam elindekileri alip sattikca bende takipmi etmis oluyorum her hamlesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Tim said: reyou said: oha dedim di yeminini bozup yeni start up lari kopyalamak icin adam topluyo asldkfj bit coinmis (facepalm) (bu benim icin) Senin proceyi calcaktim da yapmadin gitti :P o konuda cok degisik soylentiler var :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Korax said: Bi soru ozaman, alip iyi olanlardan copy edip birakiyomusun yoksa zaman zaman degistiriyomusun? Bide bu adam elindekileri alip sattikca bende takipmi etmis oluyorum her hamlesini? degistirmiyorum yatirim sabir isi koycan unutacan, evet diyelim sen 100 yatirdin adam da yonettigi paranin %1'iyle AMD aldi otomatik sen de 1 dolarlik AMD aliyorsun.. sonra 50% kar yapip kapatinca 1.5 dolarin olmus oluyor, boyle boyle yuzlerce trade aciyor minik minik adamlar. istedigin zaman istedigin kadarini cekiyorsun veya daha fazla yatiriyorsun bikac degisik profil adam takip etmekte fayda var ama yani biri rus sirketleri alsin biri amerikan biri cin biri kripto oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Abi etoroya bayildim baya cok iyi. Yani hani duramadim yine bi 200 daha yatirdim. 4x 100 $ farkli adamlara yatirdim izliyorum ehuehe. Yani aslinda dedigim gibi bi 10k dolares yatiriyim diyorum ama sonra cekerken sikinti cikarmi virt zirt ederlermi guvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 O konuda garanti veremiyorum fikir cok guzel keske garanti falan bankalar da desteklese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar