cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Cok biliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 cicibeybe said: Cok biliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 cicibeybe said: Cok biliyonuz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 medel yalnız direk yakıodu yine takımı. şenol güneş o saatli bombaya hayatta forma şansı vermez. ha tosic de saatli bomba da en azından daha kaliteli. vida gelince dertler biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Hayir birde abou nasil defansimizi paramparca edicek diyip duruyordunuz. Pepe reyiz herkesi sildi sahadan lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 pepe çok saçma oynadı ya. en son böyle efsanevi bi performansı ferrari yapmıştı, manu maçındaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Son macta kontrollu deney yapip pepe olmadan bi oynamasi lazim besiktasin. 5 yerse nevzat demiri pepenin uzerine yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 pepe daha ilk yarıda 15/15 ikili mücadeleydi lel adamın sahada olması bile inanılmaz farkediyor rakip forvetler moralman çöküyor resmen aboubakar'ın bile fiziği yetmedi herifi rahatsız etmeye her topu aldı adam ayağından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Pepe direk man of the match direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ronaldo maçı izlediyse inşallah beşiktaş çıkmaz demiştir. asdf ilk defa karşılıklı oynayacaklar sanırım. hem aynı takımdaydılar hem de aynı ülke adına top tepiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Son macta rotasyon olarak feneri mi çıkarsak sahaya ?? Hem onlar da bahaneyle CL görmüş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 lig bugün itibariyle başlamıştır artık bizim için. şöyle min 6-7 maçlık bi seri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Leipzig atmış bile lan 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 cicibeybe said: Hayir birde abou nasil defansimizi paramparca edicek diyip duruyordunuz. Pepe reyiz herkesi sildi sahadan lel. abi ben onu güncelledim ama sonra, marega'nın olmayışı cidden net şanstı bu maçta da bizim için. bu heriflerin en aktif olup, farka koştuğu maçlar hep brahimi - aboubakar - marega üçlüsü sahadeyken oluyor çünkü rakip savunmaları direkt yıpratıyorlar. üçünden biri olmasa yine kötü ama sistemde aboubakar - marega ikilisi cidden fizikleri ile inanılmaz fark yaratıyorlar. yazmıştım işte maçtan kaç saat önce hatta adriano'ya büyük iş düşüyor diye de işte sonradan öğrenmiştim. tek kalınca ileride pepe'nin avlaması doğal olarak kolay oldu. yine tabii medel'in girmesi de önemli olmuş. topa sahip olma oranı bile %10 civarında artıyor ki porto'nun hücumlarını cılız, kanatlardan gelişi güzele çevirdi. şu grupta iyi oynadığımız kadar da sakatlıklar ve oyuncu eşleşmeleri de muazzam işimize geldi. şans faktörü harbi hep yanımızdaydı umarım bi tur daha böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Leipzig 2ledi dakika 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Koy takımı patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 leipzig porto ikili averajında durum nedir? 11 7 7 2 girilecek gibi son maçlara son maçlar eş zamanlı mı oynanıyor bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Stringray said: leipzig porto ikili averajında durum nedir? 11 7 7 2 girilecek gibi son maçlara son maçlar eş zamanlı mı oynanıyor bir de? ilk maçı deplasmanda 3-2 kazandı leipzig, sonra porto gitti deplasmanda 3-1 koydu. ikili de porto önde. son maçlarda kan gövdeyi götürür sasdfsad edit: bu arada yanlış hatırlamışım yine, sorry. 3-2 leipzig evinde kazanmış. 3-1 porto kazanmış evinde rövanş. yine porto koyuyor gerçi sonuçta bir şey değişmedi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 leipzig bizi baya yok edecek bence. bir de rotasyonlu kadro olacak çok büyük ihtimalle. büyük rezillik çıkabilir sadsadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Kan govdeyi gotursun yaeaa kafam kiyak çektim tiner miss gibi leipzig kafasina göre optum hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 said: Şenol Güneş: "Tosic'i, sakatlığı olduğu için çıkarmak zorunda kaldım. Medel de devrede oyuna çok iyi girdi ve çok başarılı oldu." sonra dark ağlıyor oluyor. ben de sevinmiştim sonunda fark etti bir şeyleri de müdahalede bulundu oyuna diye, zorunlulukmuş. şaşırdım zaten kapasitesi üstünde bi hamleydi. bir de çıkıp llama falan medel forma giyer artık diyor asdfasdfasdfsda bundan bahsediyordum işte lel tosic sakatlanmadığı sürece başkasına forma yok bu takımda kabullenin artık. bu adam böyle bir köylü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 abi biz forumca karar verdik. seni dovcez d*rk. adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 bu ne olm adamlar 38dk da 0 - 3 yapmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Esh said: abi biz forumca karar verdik. seni dovcez d*rk. adres ver mermerciler sanayi sitesi, kağıt fabrikası yanında bekliyorum abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ev adresi ver . sanayi sitesine mi gelcez amk, canimiza mi susadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar